Blä.


Såhär ond och grinig känner jag mig för tillfället..

Ursh, jag är helt äckligt trött. Irriterad är jag också.. Och vad kan det bero på, kan det vara att jag är trött och alla bara tjatar kanske? Men nej, nu ska vi inte vara såna, höhö. Och jag har typ inget att skriva heller. Jag satt i kiosken hela tiden så jag och Olivia satt och bara chillade och snackade om en massa intressanta saker.

Och tror ni jag gick och la mig igår eller? Nej, såklart inte, jag la mig typ vid strax efter tolv och låg och stirra upp i taket till typ halv ett och sen lyckades jag somna. Starkt jobbat liksom. >>

Och imorgon ska jag upp fem för att hinna med allt. Men ikväll ska jag packa och fixa och dona så jag kommer ju inte isäng förrän typ inatt någon gång inatt. Kul! ><

Men nej, nu ska jag sluta klaga och se till att fixa klart så att jag kanske får gå och lägga mig idag.. >> God natt.

XoXo
//Alex

Trasiga hörlurar (n'


Eld är najs det. (:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu är man då hemma från unf. Det var kul att vara där och jag fick hjälpa både Elliot och Lotta med sminket, kul som sjutton säger jag bara! Jag tycker om att sminka andra, det är helt insane roligt och speciellt när det är halloween tema på sminket, då blir det extre kul. (:
Dock kunde jag inte vara med och hjälpa till och själv vara utklädd då jag börjar jobba klockan sju i morgon bitti. (n'
Jag är verkligen inte pepp på det alltså. Varken att gå upp och vara där tidigt eller på att behöva vara med och anordna dressyren sen. *suck* Omotiverad som fan är jag, och inte blir det bättre av att jag redan lider av sömnbrist heller. >.> Men jaja, jag kan inte slippa undan på något vis så jag får göra det bästa av situationen. *evil grin*

När jag skulle cykla hem från unf, vet vi vad som hände? Jo, den extremt onödigt långa sladden till mitt headset fastnade i mina kängor och när jag skulle ta loss dom så tappade jag balansen så jag röck loss sladden till ena hörluren samt röck sönder sladden invändigt nere vid den där grejen man stoppar in i Ipoden eller Datorn. Så att laga det går inte.. Så nu måste jag använda mina dumma hörlurar som gör ont att ha i öronen. >< (n'

Och INGEN får komma med någon dum kommentar som "men låt bli att lyssna på musik då" För det kommer aldrig någonsin att hända. Jag är helt beroende av musik, det är en stor del av mitt liv och utan det så kan jag inte leva, det är som en drog typ.

Men nu, är det någon söt och snäll liten människa som har tips på ett par bra hörlurar som inte kostar en förmögenhet och vart kan jag få tag på dem i sådana fall? Blir väldigt tacksam om någon skulle ta sig tid att svara. <3

Men ja, jag ska nog ta och datea sängen snart då jag ska upp tidigt imorgon. Godnatt på er.

Heaven or Hell ~ Crucified Barbara


XoXo
//Alex

Flänger och far.


Jag när jag nyss lockat håret, osminkad och fin men det bjuder jag på. ;)

Woah! Min hand är helt sönderbombad av citat ur BMTH låtar! :D
Nu är jag hemma och får sitta ned en liiten liiten stund innan jag ska dra iväg och svänga förbi på svanen och lämna kläder till Elliot. Sen ska jag bara chilla, se till att komma i säng i tid så att jag orkar med morgondagen. Och jag har verkligen ingen fantasi alls för tillfället så istället för att skriva massa mer får ni ett litet citat och så en låt. (: Tjingeling. ^^

Dagens citat:

"I look up to the sky, there may be nothing there to see
But if I don't belive in him, why would he belive in me?"

~ Bring Me The Horizon, Chelsea Smile

Diamonds Arn't Forever ~ Bring Me The Horizon



XoXo
//Alex

Försovning och halsont. =.=


Weee
Modell: Sara
Foto: © Alexandra Fogelberg


God morgon. För tillfället sitter jag i C110 och jobbar med Det Grekiska Dramat och knarkar Don't Go av Bring Me The Horizon.
I morse vaknade jag klockan sju och fick panik av att jag kom på att jag glömt ställa klockan och jag skulle iväg om en timme (ja, jag är jätteseg på mornarna) så jag fick typ göra allt i raketfart. Och jag han fakiskt, det är helt otroligt. o:

Senare idag ska jag iväg till svanen en snabbis och ge lite kläder till Elliot som hon ska låna och sen ska jag bara sova. Blir en riktigt jobbig dag imorgon så jag kommer inte kunna skriva något förrän på kvällen.

Men nu ska jag ta och jobba lite. c: Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex


Hemma och sjuk.. typ.


Som sagt, saknar det håret lite. o:


Nu är jag hemma från unf igen. Har umgåts med en massa skumt folk men mestadels med Karin och Runesson. Det måste vara något av det skummaste som hänt på länge. Vi har haft helt galet skumma konversationer och randomness har använts flitigt. I slutet satt vi i soffan och spelade musik och hade det bara allmänt trevlig. (:

En sak jag tänkte på, sånähär "onormala konversationer", är dom verkligen så onormala egentlige? I min vardag så är jag med i onormala konversationer i prinsip varenda dag och det utgör ju en del av min vardag. Så så onormalt kan det ju inte vara egentligen, man bara tror att det är det då det anses vara utanför normen att ha sådana samtal.

Men varför anses det vara utanför normen då? Jag har faktiskt ingen aning. Men jag skulle väll gissa på att det var väll någon snubbe som kom på det där med norm och skit och sen gjorde man någon undersökning om vad folk brukade prata om och så gjorde man nån statistik och grejs och så blev det bara onormalt. För om någon frågar en om vad man brukar prata med sina kompisar om så brukar man ju svara någonting i stil med "men vi snackar om läxor, skolan, kläder, när vi ska träffas" ect. Jag menar alla skulle ju bli fett O.O om någon helt plötsligt skulle svara "Jamen vi brukar diskutera saker som om vi verkligen är vakna eller om vi bara drömer och om vi verkligen finns på riktigt eller om vi bara är någons fantasi och sånna saker"

Jag skulle nog svara så om någon frågade mig fakiskt, för det är ju det jag diskuterar med mina kompisar. Ja, det och en hel del annat som är precis lika skumt om inte ännu skummare.

Ett exempel: Idag så kom Elliot och berättade för mig hennes och Jenz teori om verkligeheten. Så här var den:
"När vi är vakna så sover vi egentligen. Den enda gången som vi är vakna är när vi drömmer. När vi drömmer att vi är jagade av något så är det de som håller oss sövda som jagar oss, och när det tar slut sådär plötsligt så har dom fått tag på en och sövt ned en igen och så när man vaknar så har man egentligen somnat igen och drömmer."

Sen kommer jag inte ihåg exakt hela resten av konversationen vi hade runt det men jag hjälpte henne att bena ut några saker hon inte listat ut än i alla fall och så diskuterade en massa möjliga teorier rund det där och grejs. Det var extremt roligt i alla fall. (:

Men nu, en liten fråga. Hur skulle ni svara om någon frågade er vad ni och era kompisar brukar diskutera och hur skulle ni reagera om någon skulle svara som jag? (:

Men näe, nu ska jag nog fixa lite med spotify eller nått så att jag har en fiin spellista att lyssna på när jag ska sova och sen har jag nog en date med sängen, känner mig inte riktigt kry.. O.x God natt.

Dagens random: Runesson får en pizzaslice av Liliz och utbrister: "Du är min get!"


Don't Go ~ Bring Me The Horizon



XoXo
//Alex

Ganska chill dag. ^^


Snacka om att jag saknar håret. o:

Sitter för tillfället i A224 och ska göra ett arbete om Det Grekiska Dramat på svenskan.. Alla andra har haft tre lektioner på sig med denna inräknat. Jag har å andra sidan haft med denna inräknat en lektion på mig.. Haha, fick uppgifterna idag och har dessutom endast 40 min på mig då en timme av lektionen såg vi på en film om just Grekiska Dramat då vi inte hade tillgång till en datasal. Så jag borde egentligen tokjobba med det men istället sitter jag här och bloggar.. Haha. xD

Efter skolan (som slutar 13.40, MAHA!) så ska jag se till att fixa den engelska och svenska bokrecentionen och sen bär det av till UNF. Blir ingen träning idag då det fortfarande gör ont att andas och jag är öm i nagcke, axlar, armar och hela ryggen. Så istället ska jag flumma med människor på UNF och bara ta det lugnt och göra sådant som jag behöver få gjort. (:

I morse när jag vaknade så hade jag en hel drös med ideer på vad jag skulle skriva på bloggen och en massa grejs men nu är det som bortblåst. Jag kommer verkligen inte på vad det var trots att det var hur mycker som hellst och det skulle blivit skitbra. o:
Jaja, jag antar att det kommer tillbaka så småningom, om inte så var det väll inte så viktigt antar jag.. <.< >.>
Jag måste verkligen börja skriva ned mina ideer när jag får dem, annar försvinner dom ju bara. O.x

Jaja, nu ska jag använda resten av lektionen till att faktsikt arbeta. Tjingeling.

Nothing Like You ~ I Am So Me



XoXo
//Alex

Mardröm..? ><


En väldigt gammal bild som jag ritade för några år sedan. o:
Drawing: © Alexandra Fogelberg (me)


God morgon.. jag vaknade ganska nyligen (vaknade 07.17) av att jag drömde en mardröm. Eller ja, jag vet inte om det var en mardröm eller inte för den var inte direkt läskig, inte sådär att man vaknar av det läskiga i alla fall. o: Men det var ju inte någon bra dröm heller liksom..

Men den var om att jag var någonstans med en massa människor. Jag kommer ihåg att Ricky (från unf) var med i alla fall. Sen var det någon som jag inte kommer ihåg vem det var i alla fall. Men den människan var i alla fall i fara och vi fick order att ha koll på honom (jag har för mig att det var en han) Vi satt i en mörk grotta och jag och två(?) till satt på en liten typ klipphylla precis åvanför den som vi skulle se efter. När jag böjer mig ned för att kolla till människan för att jag nyss kommit på ordern vi fått så ser jag mig omkring lite och får syn på en människa som sitter ganska nära med en pilbåge och pilar som är ganska svårt att urskilja. Jag tar mig på något sätt ned från hyllan precis när han laddar pilbågen och istället för att skjuta på människan som sitter där under så skjuter han på mig, men skillad som man är så undvek jag att bli träffad och spöar sedan skiten ur människan och håller fast den tills några vuxna kommer till undsättning. Sen när jag kom hem (i drömmen då) så berättade jag vad som hänt för mamma och sen att det liksom hänt flera gånger. Sen kommer Daniel (eller ja, han var där i alla fall) och när han kramar om mig och jag är på väg att börja gråta så vaknar jag.

Jag vet inte riktigt om jag ska klassa det som mardröm egentligen eller vad det är.. Men den var ju inte trevlig direkt. Jag är dessutom ganska säker på att jag drömt liknande saker förut då jag både i drömmen och i vaket tillstånd kan dra mig till minnes av flera liknande drömmar/händelser.

Är det någon som vet vad det kan betyda? Jag vet inte hur man tyder drömmar eller så men jag har en liten gissning på vad det skulle kunna vara om det nu har med gårdagens händelser att göra. Men jag får dock inte säga något om det, inte än i alla fall. Men ja, jag får fortsätta klura och om det är någon som är bra på drömtydning så släng gärna in en kommentar om vad ni tror att det kan betyda.

Men nu ska jag göra mig klar och dra iväg till skolan. Tjingeling.

P.S glöm inte att skriva bloggnamn i själva kommentaren om ni vill att jag ska kommentera i den eller så. D.S

XoXo
//Alex

Någon med som bar något lila? o:


Bara för att jag är cool. c:


Hej, hinner inte skriva mycket men jaja. Kan ju börja med att säga förlåt för dålig uppdatering, har inte mått så jättebra idag samt att jag haft fullt upp då först var Elliot här och våldsgästade mig och sen droppa Daniel in lite random. o: Idag var det ju en lite speciell dag, man skulle nämligen bära något lila för att visa att man respekterar HBT-personer (HBT = Homo-, Bi- och Transsexuella). Själv hade jag en lila halsduk och sen är ju mitt hår lila. c: Samt att jag lockade håret och det lägger jag in bild på imorgon. c: Men jag får skriva mer imorgon för internet dör snart. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Smärta på en ny nivå.. X.x


För att isen är fin. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Snart bär det av till stallet, men först ska jag äta lunch.
Jag gick till skolan, gjorde provet och gick hem. Min mage våldtog min smärtgräns på ett ytterst hänsynslöst sätt och det känndes att vara flera ljusår hem. När jag kom hem tog jag två panodil och däckade i soffan. Såg på ett program om när dom fångade in sällsynta fiskar och märkte dem. Sen när roger kom hem ca två timmar senare så vaknade jag till liv igen och gick med hunden och pysslade lite.

Och nu hinner jag inte skriva mer utan måste byta om och dra. Tjingeling. c:

XoXo
//Alex

Mörkret lägger sig som ett täcke över världen...

...och snart slår det väll in dörren.

Ahum.. ja.. Det känns ju sådär lagom depprimerande när gatlyktorna är tända när man kommer hem från skolan på eftermiddagarna och när man varit ut med hunden så har det redan börjat skymma och innom en halvtimme är det bäcksvart ute. Liksom jahopp, och där försvan dom möjligheterna att göra något idag då.. All inspiration och lust att göra någonting rinner liksom av en och man blir bara le och trött.
Och som att det inte vore nog med det, när man på morgonen ska försöka ta sig ur den där varma, mjuka, extremt komfortabla sängen så är det helt kolsvart både i och utanför rummet så det finns inget ljus som skvallrar om att det är morgon utan det skulle lika hjärna kunna vara mitt i natten. Man ska väll bara vara glad att det fortfarande är ljust när man går till skolan. Och det bästa? Dom där timmarna som det faktiskt är ljust kommer sakta men säkert att krympa ett tag till. Och nu ställer vi alla oss upp och jublar lite tycker jag. Wopedi-fucking-doo!

//Alex

Morgon med upphovsrättspluggande.


Sakna den lila färgen... D: Me needs more hårfärg.. >>

Har för tillfället karaktär och sitter och pluggar på om upphovsrätten för fotografering som jag även ska skriva en uppsats om. Weho.. >> Tur att man kan en del redan. ^^
Jag sitter även här och lyssar på covers av Everytime We Touch original by Cascada och för tillfället är det It Starts Whit Alaska's vertion som spelas. Den är väll inte så dålig men ja, måste säga att jag ändå föredrar originalet på något vis. Det är faktisk en rätt bra låt om ni frågar mig. (:
Nu blev det Olly & Ben's vertion av låten som faktiskt är riktigt bra. Men ja, the original still is the best. (:

Men nej, nu ska jag återgå till pluggandet och fortsätta lyssna på awesome covers av olika låtar. (: Tjingeling

XoXo
//Alex

Hemma igen


En kedja som är på pumpen som står i skogen
Foro: © Alexandra Fogelberg


Har varit i stugan och nyss anlänt hem. Kan säga att det känns riktigt bra att få återse sin egna säng efter en natt i kylan. Fast nog är det kallare på mitt rum än det var i stugan så ja.. >> Men det är ändå skönt att ha sin egen säng igen. ^^ Och jag har absolut ingen som hellst inspiration till att skriva något alls.. Är så slut i huvudet så det är helt sjukt.. ._.

Och resten av dagen ska jag göra ingenting alls.. Ska fixa lite med bilderna från stugan och sen ska jag bara slappa. Eller ja, det är så jag tänkt det nu i alla fall. Tror inte att jag orkar gå på dansen idag (som vanligt då). Är verkligen inte på humör för någonting just nu.. Vill bara bli omkramad och få vila i någons varma famn och få känna lite trygghet.. Men det kommer inte hända så jag förstår inte varför jag ens tänker tanken.. >.>

Men jaja, nu ska jag ta tag i bilderna. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Bildbomb på teckningar! :D

Hellu. c: Fick i uppdrag av en människa att jag skulle rita en tattuering åt honom och det sjulle vara en döskalle. Kan ju tillägga att de ända döskallar jag någonsin ritat förut är sånnahär extremt simpla saker som är med i typ gulliga serier och även dom blev total-fail. Men jag måste säga att jag är fett nöjd så jag fick ett ryck och fotade den och då fotade jag dom andra teckningarna också så därför kommer här en bildbomb på alla teckningar. c:

ett hjärta med en änglavinge och en djävulsvinge. c:
Ett hjärta med vingar och alvisk text. c:
En drake som inte är riktigt klar
En söt chibi
Döskallen jag ritade idag. c:

Det var allt gott folk. Nu ska jag pyssla med annat och sen sova. God natt.

XoXo
//Alex

Kallt värre.. ><


Någonting tillhörande en rostig gammal pump som står ute i skogen. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Sitter för tillfället på mitt rum och håller på att frysa röven av mig. Det är så insane kallt här så det finns inte.. ><
Vänta nu.. vad var det du skulle göra när du kom hem nu igen?
...Läxa... >>
Har du gjort det då?
Behöver du äns fråga...? -.-
Wow... Jag känner att det där med att ta ansvar för sina studier och sånt shit går bra.... Fast.. näe.. x.x

Vi såg ju nyaste Robin Hood filmen på karaktären idag och den var faktiskt riktigt bra. Hade verkligen velat se den på bio för då hade den nog varit riiktigt maffig. c: Jag tänker faktiskt inte säga mer för dom som sett den vet ju vad dom tycker om den och dom som inte har sett den säger jag bara: SE DEN!!! Men den är väldigt lång så om ni ska se den, SITT SKÖNT! Jag hade helt sjukt ont i baken efter att ha suttit på dom obekväma sätena som var i salen. ><

Men nu ska jag faktiskt ta och sätta mig och läsa i min bok så att jag blir klar med den någon gång. ^^ Tjingeling. c:

Break Down ~ Girugämesh



XoXo
//Alex

Hur vad det med glasögonen nu då?


Beauty. <3
Modell: Bea
Foto: © Alexandra Fogelberg


Ja, jag glöme glasögonen hemma (suprice....) Så nu kommer jag inte kunna följa me i filmen eller någonting.. >< Miniräknaren glömde jag också i och med att den ligger bredvid glasögonfodralet.. >> Bra jobbat liksom.... -.-'

Men jaja, för tillfället har jag engelska och ska egentligen skriva en text Om en bok som heter Witch Child som vi fått lyssna på vissa delar av. Vi ska skriva en fortsättning på det.. hmm.. Känns att gå bra.. Fast nääe.. >< Och jag måste göra klart Picture Story för den skulle varit inne för läänge sen... Och jag är inte klar på långa vägar.. Inte okej! D:

Men nu måste jag sluta skriva och börja jobba. Tjingeling.

No Rain No Rainbow ~ Home Made Kazoku


XoXo
//Alex

Morgon med träningsvärk (y'


Is och löv. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu har jag en liten, liten stund över såhär i morgonruset som jag hinner blogga på. (: Idag börjar jag halv nio så jag har egetnligen lite brottom för jag sitter fortfarande i pyamasen. ^^' Men jaja, det tar inte så många minuter att klä på sig så det är lungt. Idag ska vi se på nya Robin Hood på karaktären. Det ska bli fett najs! :D Men nu ska ni veta att det är inte för att vi ska få sitta och bara slöa på lektionen, nejnej. Vi håller nämligen på med ett filmprojekt och temat är just Robin Hood så för att vi ska få lite inspiration så ska vi få se på den nyaste filmen. (: Visst låter det sjukt najs. ^^

Sen har jag typ ett ton med läxa jag måste göra.. >< Ligger typ 100 sidor efter i matten och det känns som att jag kommer få bakläxa på glosorna vi har i engelska tills idag (som jag inte ens kollat igenom, hehe) och sen måste jag typ sträckläsa engelska- OCH svenskaboken.. Så typ upptagen helg ab typ.. ><' Men jaja, det blir säääkert bra ändå.

Men nu måste jag kila så att jag hinner. Tjingeling. c:

Note to oneself: Kom ihåg glasögonen!

XoXo
//Alex

Unf och träning = perfekta kvällen


Hiding from the camera
Modell:
Anna-Sara
Foto: © Alexandra Fogelberg


Har precis kommit tillbaka från träningen som för övrigt var awesome. c:
Unf var typ nästan mer skumt än vanligt.. Men som alltid så var det också helt awesome och alla folk var mycket trevliga. c: Kunde dock bara vara kvar i en timme och sen var jag tvungen att dra för att hinna till träningen. Nu är jag typ trött men hyper och ska snart hoppa in i duschen. Jag känner att jag kommer ha fett med träningsvärk i morgon. x'D
Men nu stänger internet snart av sig och jag behöver duscha innan det blir för sent. o: God natt!

Hero's come back ~ Nobodyknows+


XoXo
//Alex

På språng från början till slut.


Is. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Har nyss kommit hem och käkat lite bara. Var en tung dag i skolan. Först idrott, sen lunch och efter det svenska och sist matte. Jag gjorde typ ingenting på matten för jag fattade verkligen inte och jag var hur trött som hellst. Och nu ska jag springa iväg vilken sekund som hells för att fara upp på unf och är där i ca en timme och sen blir det hem och byta om och käka något litet i räserfart och sen iväg till Capoeiran. Så jag kommer ha fullt upp resten av kvällen och internet stänger ned sig vid halv 11 så det är inte säkert att jag hinner uppdatera mer idag.. >.<
Men jaja, så kan det vara. c:

Och nu kommer jag inte på mer att skriva då det inte hänt något än.. o: Så nu ska jag dra till unf. Tjingeling. c:

We Stitch These Wounds ~ Black Veil Brides


XoXo
//Alex

Så trött........


Look
Modell: Anna-Sara
Foto: © Alexandra Fogelberg


För tilllfället ligger lag i sängen och kämpar för atthålla ögonen öppna. Jag är så sjukt trött så det finns inte, jag orkar knapt hålla upp ögonlocken äns en gång, en mindre mitt huvud. Och min hund har krypit in i påslakanet, suck vad joggig han är.. Men nu ska jag ta och kliva upp så att jag slipper stressa. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Börjar få slut på ideer till repliker.. >>


Is med löv i. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Haha, den här dagen började ju bra.. Jag skulle börjat kvart över tio med bild men någon hade slagit sönder en ruta i salen så det var så kallt att det inte gick att vara där och jobba. Så istället hade vi hål till tjugo över tolv så jag och Sara gick och satte oss i biblioteket och ritade. Typ halv tolv gick vi och käkade (det var inte någon god mat så vi åt typ ingenting) och sen hade vi lektion från tjugo över tolv till fem i halv tre och sen slutade vi.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig och äta, jag vet inte hur mycket jag åt men mycket var det och jag är fortfarande vrålhungrig. Inte okej.. >.<

Resten av dagen ska jag göra typ ingenting. Bara chilla och tror att jag ska förtsöka fortsätta rita på min drake. Men jag vågar typ inte rita mer på den för jag är värsta rädd att det inte ska bli någe bra. D: Så jag tänker be Anna-Sara hjälpa mig med hur jag ska lägga skuggorna och hur jag ska göra för att det ska bli bra. ^^
Och sen ska jag läsa också.. o: Har bytt bok på engelskan nu så jag ska läsa Stephen Kings skräcknovell The Cycle Of The Wearwolf. c:
Jag har läst den en gång förut så det bör inte ta så lång tid och den är jättebra så du kan jag göra en helt awesome bokresention och så ty mvg! (inte riktigt kanske) Btw, klara ska ge mig filmer på när jag hoppar filur så då kanske den/dom kommer upp på bloggen sen. c:

Men nu ska jag sätta mig och rita lite tror jag. Tjingeling. c:

Perfect Weapon ~ Black Veil Brides


XoXo
//Alex

Rund som en tunna. o:


You and I together as one
We're breaking the laws of physics<3
Foto: © Alexandra Fogelberg

Hej, jag är jättehyper. Jag känner mig jättetjock för jag åt för mycket och för fort så nu mår inte min mage nå bra. Men jag är hyper ändå och typ glaaad. Fick hoppa Filur idag och fy faaaaan vad bra det gick! <3 Jag tror seriöst att vi övervan gravitationen lite idag om jag ska vara helt ärlig. x3 För han är verkligen inte byggd för att hoppa, med sin grova kropp, stora huvud och korta ben så är han nog hundarnas motsvarighet till basset. xD Meeen, vi verkligt flööög över hindrena idag som väärsta teamet. :D

I övrig har det typ inte hänt någonting idag. Och nu ska jag ta och duscha och sen ska jag soovaaa <3 God natt!

XoXo
//Alex

Stresss

Hinner inte skriva.. Ska till stallet.. nu.. Men ja.. Tänkte säga att jag lever.. skriver mer.. typ.. sen.. >> Ikväll kanske, om jag hinner. Men nu måste jag stressa iväg. Tjingeling.

XoXo
//Alex

god natt. c:

Humm.. nu dör mitt internet snart vilket betyder läggdags. c: Så det blir inget långt inlägg eller så utan jag säger bara godnatt så skrver jag mer i morgon. Natti. ^^

The Mortician's Daughter~ Black Veil Brides


XoXo
//Alex

Omnomnom


Is i en tunna. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu sitter jag på mitt rum och ugglar och lyssnar på musik. Det är fortfarande Black Veil Brides som nördas och jag måste verkligen säga att dom är helt gudomligt bra. Middagen bestod av jordärtskockssoppa som förrätt och sen Italjensk ungspotatis med kött, mycket gott. ^^

Resten av kvällen så ska jag göra typ ingenting. Bara sitta och slappa och göra absolut ingenting. ^^ Men det gör destovärre att jag inte har något att skriva heller. Men jag antar att ni överlever ändå. x)

Och nu ska jag sätta mig och spela Robot Unicorn Attack. c: Tjingeliing :D

Children Surrender ~ Black Veil Brides


XoXo
//Alex


Datasal eller lekstuga? x)


Omnomnomnom.
Modell: Sara (
http://nativenature.blogg.se/)
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag sitter i datasalen, lyssnar på Black Veil Brides och väntar på att läraren ska komma. Det verkar än en gång som att våran kära lilla Håkan har totalt glomt bort att vi börjar klockan 14 och inte kommer komma insläntrande förrän kvart över eller något sådant. Men det är bra. Då hinner man med sådant man vill hinna med, skriva blogginlägg till exempel. (:

Det enda som är lite synd med att skriva i skolan är att jag inte har mina bilder här.. Men men, man kan inte ha allt överallt. c: Jag och sara sitter och töntar oss på facebook vilket är extremt kul ska ni veta. x)

Men nu ska jag ta och jobba istället för att skriva på dethär. o: Tjingeling. (:

XoXo
//Alex


Liten fotodag i stugan. c:


Bild från stugan.
Modell: Anna-Sara
Foto: © Alexandra Fogelberg


God morgon alla trötta, jag har lite brottom men hinner slänga in ett litet inlägg i alla fall. ;) igår var jag ut med mamma, Roger, mormor och Anna-Sara till stugan och självklart så följde kameran med. Det blev faktiskt en hel del bra bilder så nu har jag fler bilder att lägga upp. ^^ jag sitter för tillfället i min säng helt ofixad och med pyamasen fortfarande på. Jag har inte ens hunnit kliva ur sängen och känner mig aningen stressad faktiskt om jag ska vara helt ärlig, vilket jag egentligen inte borde behöva känna mig, jag behöver inte åka förrän klockan nio och nu är klockan tio över sju. >>

Men jag har inget mer att skriva så ni får ha en bra dag och så skriver jag kanske mer på karaktären eller på datakunskapen, beroende på vad vi gör och sådär. (: Tingeling.

XoXo
//Alex


inte riktigt som jag tänkt.. >>


Jag kan minsan vara läskig.. så passa er. o:

Igår så gjorde jag ju hyss.. Eller ja, jag gjorde en supricevisit hos Daniel för att få chansen att prata med honom.. Jo fan.. Tror inte jag sa mer än typ tre meningar bestående av max fem ord var på över en timme.. O.o
Gud vad jag hatar hur jag uttrycker ilska.. För istället för att bara skrika och gorma och göra som dom flesta gör så blir jag helt iskall, uttryckslös och extremt tyst och avvisande. Nog för att det brukar funka, folk brukar fatta att man är riktigt jävla förbannad ändå, men ibland undrar jag om det inte vore bättre om jag bara ställde mig upp och skrek. Inte för att jag vet om det är någon jättebra taktik för att få folk att ta en på allvar, men i och med att jag aldrig liksom blir arg eller höjer rösten annars utan bara kollar lite trött på folk och suckar så tror jag att det skulle ta bättre om jag faktsikt någon gång bara ställde mig och vråla av ilska. Men något sådant händer väldigt sällan.. Visst, om jag diskuterar något med någon och jag blir arg för att dom inte vill lyssna så kan jag höja rösten och sen går jag därifrån för att jag tycker att det är onödigt att vara kvar för att det är ju ändå ingen som lyssnar. Men att jag blir riktigt förbannad och verkligen tar i och vrålar har hänt typ två gånger på tre år.. >>
Första gången var i sjuan när jag var som mest utsatt av killarnas dummheter och jag blev så förbannad att jag vrålade åt dem att ge sig. Andra gången var i nian då mamma tjatade på mig som en galning om allt möjligt och tillslut blev jag så arg att jag vände mig om, vrålade åt henne att hålla käften och drämde handen i en hyllkant. (kan ju tillägga att jag nästan bröt av ett ben i handen för jag tog verkligen i, fast jag garvade ganska ordentligt när jag stod där efteråt och hade ont som sjutton)

Men, jag har beslutat mig för att Daniel får en chans till. Men skulle något liknande hända igen så finns det ingen trejdje chans, och det beslutet tänker jag verkligen stå fast vid. Jag tänker inte låta det gå så långt som förra gången, för det finns det ingen som mår bra av.

Men nu ska jag se om Anna-Sara tänker hänga med till Maxi å köpa godis och sen ska jag bara tjocka mig heeela dagen om inte någon tänkt kidnappa eller våldsgästa mig. ^^ Tjingeling. c:

P.S Den som orkar läsa hela alltihopa är nog nästan värd ett pris. x) D.S

XoXo
//Alex


Trötthet smittar?


"Jag hade älskat honom som en lillebror, vilket gjorde det så mycket lättare att hata honom. Inte bara för att hat och kärlek är så närbesläktade känslor, utan för att det är enklare att hata någon man brytt sig om än någon man varit likgiltig inför"

~Marilyn Manson

Hejsan hoppsan. Jag har sovit typ (räknar efter) någonstans mellan åtta och nio timmar inatt.. och jag är fortfarande helt död.. >< MEN, det hindrar mig minsan inte från att hitta på hyss idag, cuz someone's in for a suprice. >8)
Mahah, jag är verkligen inte på något snällt och gulligt humör idag inte, tror att Peter ska vara glad att jag inte ska leka med honom utan att jag ska hitta på hyss istället, för jag är verkligen på riktigt elakt humör. >:3

Har egentligen inte så mycket att skriva såhär på morgonen då jag har ju som inte hunnit göra så mycket och jag kan inte berätta vad det är för hyss jag planerat för då kan det förstöra alltihop.. Men jag kan berätta att första snön föll igår och idag är det riktigt fint väder ute, fast dock lite kallt sådär men vad gör det egentligen? Nu kan man ju börja använda sina söta små vinterkläder ju. ;3
Hyss ska jag inte göra förrän vi tre så innan dess ska jag väll pyssla med annat. Ut och fota kanske? Ja, det visar sig. c:

Men nu ska jag i alla fall sätta mig och fortsätta att läsa på min bok som jag suktat efter hela morgonen. ^^ Tjingeling

XoXo
//Alex

Fredagsmys. c:


En bild på en tiger/havsörn gjord av mig.

Jag kom precis in från en promenad med hunden. Det är helt sjukt kallt ute, jag gick seriöst och hacka tänder hela vägen. x'D
Men nu till det jag faktiskt skulle skriva. Kvällen har varit helt awesome. Först åt vi middag bestående av Blodpalt och smör, det är helt gudomligt gott, bara så ni vet, och då äter jag inte blodpudding ska ni veta. Sen blev det lite paus och jag satt vid datorn och chatta lite och dom andra fixade med annat. Sen blev det efterrätt bestående av toscapäron med vaniljglass, heelt himmelskt gott. ^^ Efter det så satt jag, mamma och mormor nere vid köksbordet och pratade och berättade roliga saker som hänt och skrattade riktigt mycket. Sen blev det att bänka sig framför tvn och kolla på Godsliv som går söndagar klockan nio på Viasat History. Ett mycket intressant program faktiskt. c: Och bara för att jag är elak så tänker jag inte säga vad den handlar om, meen, google is your friend. ;)

Jag borde nog egentligen ta och lägga mig för jag är verkligen äckligt trött, har inte sovit ordentligt på typ hela veckan... >> Men självklart så kommer jag sitta uppe ett tag till och chatta med folk istället för att lägga mig.. ><
Men jag ska inte skriva mer för jag kommer inte på mer. Så nu säger jag godnatt och så skriver jag väll mer imorgon antar jag. c:

XoXo
//Alex


Död, dödare, dödast (och svenskan är på topp)


Extremt gammal bild.. men aaaah, så har man också sett ut. x3

Och nu böjar jag med att innan någon börjar klaga så jag VET att man inte kan böja ordet död för man kan inte vara mer än död. Men jag är verkligen helt död just nu.. eller ja, hjärndöd i alla fall.. är så trött så det är ett under att ögonen är öppna över huvud tagen. o: Och om då detta inlägg blir lite osammanhängande så kan det bero på det och att jag bara skriver det som faller mig in. x)

Jag har träningsvärk i min arm att bero på ingenting. o: Det gör fett ont att röra på den. Och vad kan det bero på då? Det kaan väll ändå inte vara av all akrobatikträning igår eller så va? <.< >.>
Neeej då, inte aaalls. ^^
MEN, man ska inte klaga, för nu vet man att man gjort något och att man inte bara lallat runt. c:

Och nu tog min inspiration slut.. >> så gå ut och lek istället för att sitta framför datorn nu. c: Tjingeling ^^

XoXo
//Alex

Otursdag.. ><


Bara för min hund är sööt. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag har varit vaken i ca fyra timmar.. på dessa fyra timmar har det mesta gått käpprätt åt helvete. jag har hunnit stressa som en idiot, letat efter mina nycklar utan att hitta dem, skrapa bort is från cykelsadeln och cyklat i uppförsbacke på en tung växel hela vägen till skolan för att växeln frusit fast.... >< Sen när jag kom till skolan så kom jag på att "visst fan, vi har ju engelskaglosor tills idag....." Har jag tränat på dom? Nej. Hade vi dom först på dagen? Ja, vad annars.... -.- Men dock kunde jag dem ändå (ren tur) men ja.. Och nu är det massa strul med salar och datorer och jag vet inte alls vad vi ska göra och bara blööööööh.. Jag tror att snart går jag och gömmer mig under en stor sten långt ut i skogen.. >>

Men ne, nu har jag inget mer att skriva men efter som jag inte fattar vad vi ska göra och läraren är inte här så ska jag återgå till att nörda Murderdolls och Wednesday 13. ^^ Tjingeling.

XoXo
//Alex

Fit for fight! >:3


Mitt hår är liiiilaaa <3333 (obs, helt oredigerad bild)

Tjo alla! :D Kom nyss hem från Capoeiran, ska slänga in ett litet inlägg nu innan internet försvinner och sen ska jag duscha. ^^ Idag körde vi riktigt stenhårt. GUD SÅ SKÖNT DET VAR!!! Jag känner i hela kroppen hur slut jag är och hur skönt det vore med en säng just nu, jag verkligen älskar den kännslan, man känner verkligen att man har gjort någonting och inte bara lallat runt. ^^
För tillfället är jag i en egen liten bubbla och känner mig fullkommligt oövervinnerlig och som att oavsett vem som än ger sig på mig så får dom fett med spö. (fast så är det, ger man sig på mig blir man nerspöad, så försök inte).

Jag har inte särskillt mycket att skriva egentligen så jag tänkte skriva lite citat från vad som hände på träninigen så får ni se lite vad jag försöker lära mig också. x3 Fantasma (betyder spöke på portugisiska, bara så ni vet) var våran Instruktor idag istället för Boca (betyder mun).

Fantasma: "Nu när vi är lite uppvämda skör vi ao (hjula) på en hand över salen! Ena halvan ena handen och andra halvan andra handen" *visar hur han menar* "Easy" *ler*
Vi: O_______O'

Lite senare:
Fantasma: "Och nu ska vi göra mejaloa de comaso (en spark) och sen ao direkt" *visar hur han menar* "Och om man nu vill så kan man gå hela vägen och kö utan händer" *visar samma sak men kör hjulning utan händer så det blir typ som en volt* "Pice of cake"
Vi: eeeeeeehhhhh!?!? O_______________________O'

Sen var det massa annat skummt och miiiket svårt han tyckte att vi skulle göra.. Men jaa.. ni ser ju, vi kör akrobatik så det bara sjunger om det. x)

Men nu ska jag slänga mig i duschen och sen har jag en date med sängen. c: Godnatt på er!

XoXo
//Alex

Att lägga skulden på en sjukdom är FEL!

Något som jag vet och ser att många gör är att dom skyller vissa saker på en sjukdom och dylikt. (Uppmärksamma att jag skriver många och inte alla) Sånna som har ex ADHD, ADD, Asperger, DAMP, en CP-skada eller annat skyller gärna ett visst beteende på sjukdommen istället för att försöka göra något åt det.
Anda som har fysiska sjukdommar/skador så som hjärtfel, astma, knäskada eller andra skador skyller gärna på att dom inte kan göra en viss övning p.g.a jusst denna skada.
Visst, dessa sjukdommar/skador är en förklaring till att man inte klarar/har svårt för vissa saker, men det är ingen ursäkt till att inte faktiskt försöka.

Jag lever med ett hjärtfel som gör att jag har dålig blodcirkulation, långsam syresättning till muskler/hjärna (mitt blod är helt enkelt för långsamt), att jag lätt får syrebrist, blir lätt nedkyld, har längre återhämtningstid än andra och har betydligt svårare än fullt friska människor att träna upp styrka, kondition och vighet. Jag skulle lätt kunna utnytja detta till min fördel och slippa jobbiga uppgifter på t.ex gymnastiken, men det gör jag inte. Jag försöker alltid och ofta pressar jag mig själv alldeles för hårt. Jag är fullt medveten om min sjukdom och vet exakt hur jag skulle kunna utnytja den fullt ut. Men jag försöker alltid, även om jag känner att "fan, detta kommer aldrig att gå", för jag vet att i slutänden så brukar det visa sig att det gick visst.

När folk som har ADHD, ADD, ect.. beter sig konstigt (alltså sådant som anses vara utanför normen) så har man (eller i alla fall jag) överseende med det, dom har trotts allt denna sjukdom som försvårar vissa saker för dem. Men, när någon med samma sjukdom beter sig riktigt dumt och är rent av elak så finns det ytterst lite överseende. Om dom sedan skyller på t.ex "ah, men jag har ADHD så det är inget att göra åt" då får man ännu mindre överseende. Ett abnormt beteende kan förklaras av en psykisk sjukdom, men man kan inte skylla ifrån sig på en sådan sjukdom om man beter sig riktigt illa. Man har alltid ett eget ansvar för hur man uppför sig och även om man har denna sjukdom så betyder inte det att man kan skylla ifrån sig på den och sen skita i att faktiskt försöka ändra på beteendet.

Så nästa gång ni tänker skylla ifrån er på en sjukdom/skada så istället för att göra det försök istället och avbryt om det inte går. Då har man åtminståne försökt och dessutom gett ett positivt intryck till sin omgivning och man får dessutom ett litet plus i kanten hos idrottslärarna.

//Alex


Gash vad krångligt allt ska vara då. ><


En bild tagen i skolan
Modell:
Sara (http://nativenature.blogg.se/)
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag fick förklaring till varför Daniel inte var i skolan.. Han har APU (arbetsplatsbelggd uppgift a.k.a PRAO) både den här veckan och nästa vecka. Men ja.. jag har pratat lite med han.. eller.. ja.. skrivit snarare.. Jag vill verkligen inte blanda ihop prata och skriva, det är så olika så det finns inte. Men ja, det har vi väll redan tagit upp om jag inte misstar mig totalt. (:
Men back to topic. Jag ville prata med Daniel face 2 face idag men jag har inte fått veta när han är hemma igen. Men ja, jag vet inte. Jag orkar verkligen inte med något mera krångel nu, ursh. ><

Men till lite roligare saker då. Sola! :D Jodå, i mina ögon är det ett rätt roligt ämne faktiskt. (:
Idag så fick vi information om vårat projektarbete som vi ska jobba med under ett tag fammöver, samt att vi delade in oss i grupper och fick börja planera lite. Men vad är det vi ska göra nu då? Jo, vi ska göra film. (:
Vi ska börja göra film från grunden. Från det här första att forma Idéer till att skriva manus (nu snackar vi riktigt filmmanus uppbyggt på rätt sätt och allt), göra karaktässkisser, bildmanus, räkna ut rekvesita, sy kläder (om det behövs), göra musik, fixa skådespelare (och skådespela själva), filma, reggisera, klippa, lägga på musik och ljudeffekter och allt annat som hör till att göra en film. Det ska bli riktigt rolig men också väldigt svårt. Fast det är ju utmaningen som ger det bra resultatet. ;D

Men nu ska jag fixa med bilder vilket jag inte han igår. Tjingeling.

XoXo
//Alex


Och när man börjar leta så är fanskapet inte där!?!?


En bild som togs i skolan. c:
Modell: Sara (http://nativenature.blogg.se/)
Foto: © Alexandra Fogelberg


Ja, jag sa att jag skulle prata med Daniel idag ja... Men det gjorde jag inte, och varför? FÖR ATT DET ÄR VÄLDIGT SVÄRT ATT PRATA MED NÅGON SOM INTE ÄR DÄR! (förlåt för caps, men jag är väldigt irriterad) Och jag som jävlart tog mig i kragen och satt å vänta utan för hans sal bara för att sedan komma försent till matten... OCH SÅ VAR HAN INTE DÄR!
Jag började leta efter han redan på morgonen när jag kom dit men jag hittade honom inte då henner.. Så det blev inte av att prata med honom idag.. Men han börjar samtidigt som jag imorgon med bild på haga så jag får väll suga tag i han då antar jag.. >>

I övrigt har det inte hänt så mycket idag.. Jag har en förbannat massa bilder att gå igenom vilket jag ska ta tag i när jag skrivit detta klart. Samt att jag har ritat lite.. så ska nog ta och fota min verk och lägga in det på datorn och kanske här också? Någon som är intresserad av att se något? Är bara blyerstteckningar men ändå. c:
Och så ska jag rita ned en idée som jag fick när jag och Elliot diskuterade bra sätt att döda Daniel på (ALLT var BARA skämt, det var för att få mig på bättre humör samt att vi har sjuk humor, okej!?) Och först tyckte hon att jag skulle döda han med en motorsåg. Men sen så kom vi fram till att vi skulle döda honom med en sked istället då det verkar mycket mer Hardcore. :D Och så kom vi även fram till att det var tur att det bara var vi två som läste, annars så skulle vi väll bli inlåsta på Säter fortast möjligast. x)

Men nu ska jag ta tag i dom där bilderna så att jag har lite nya och frächa bilder att visa upp. c: Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex


Tråkigt och ideetorka..

Jag har extremt tråkigt samt idetorka.. så nu tänker jag vara lite tråkig och göra en sådandära ifyllnings grejj.. x3 orkar man läsa så är man nog nästan värd ett pris.. o:

13 HAR DU:
- Ett förhållande: Mja.. men får se hur länge till...
- En bästa vän: Mjaa..
- Haft ett seriöst förhållande: jo
- Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope ^^
- Blivit kär vid första ögonkastet: Um.. nee..
- Fått ditt hjärta krossat: Ja..
- Skrikit åt en lärare: Det har jag säkert.. >>
- Kysst någon och sedan ångrat dej: um.. njaa..
- Ljugit för dina föräldrar om var du är: Nej
- Några smycken som kostat över 1000 kr: Inte vad jag vet
- Snusat: Nej
- Rökt: Nope, nevaah! c:

12 DAGENS:

- Klädsel: Randiga strumpor, gråa jeans, grått linne och rosa hood-tröja. c:
- Smink: Mascara, kajal och puder
- Frisyr: Rakt ^^
- Låt: Dying ~ Stone Sour
- Vill ha: En kram. D:
- Sjuka: Ilska?
- Drog: Choklaaad. *.*
- Saknad: Mjaadu...
- Köp: Inget. c:
- Godis: 7up?
- Attityd: Helt borta?
- När du såg dej själv i spegeln första gången imorse: suck

11 FÖRSTA:
- Bästa kompis: Maria c:
- Bil: Ingen.. dock en moppe Honda MT5a c;
- Kärlek: Ingen aning...
- Husdjur: En katt. c:
- Semester: åkte segelbåt till finland när jag var 3...
- Jobb: Inget
- Köpta skiva: Inte vet jag det inte.. o: Men första jag kommer ihåg är Infest med Papa Roach c:
- Piercing: Inga. D:
- Konsert: Roger Pontare tror jag.. typ när jag var 5-6 år..
- Fylla: Ingen

10 SISTA:
- Personen som smsade dej: Peter. c:
- Personen som du kramade: umm... Anna-Sara tror jag
- Personen som ringde dej: Jaadu.. Jonna kanske.. fast jag svara inte. x3
- Personen som du ringde: Inte kommer jag ihåg det heller? o:
- Personen du sa "jag älskar dej" till: oj.. Elliot möjligen?
- Alkoholdrycken: Ingeen
- Bilfärd: MEN!! ingen aning! D:
- Filmen du såg: umm.. Step Up tror jag.. >>
- Gången du grät: Typ.. igår?
- Måltiden: Potatis och fisktgrejs med lite grönsaker.

9 SKULLE DU:
- Våga hoppa fallskärm: JAA!!! Om jag bara fick. ^^
- Våga hoppa bungyjump: Ohjaa. c:
- Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Såklart. c:
- Kalla dej själv lycklig: umm.. stundvis ja ^^
- Hellre ta bilden än vara med på den: Ja
- Kunna gråta över en kille: Already done...
- Kunna gråta över en tjej: Ja..?
- Ljuga för någon: Jupp
- Kunna springa 50 mil: Hahahaha, nej...

8 VAD:
- Gör du just nu: Sitter och väntar på att få äta ost och kex c:
- Ska du göra imorgon: Skola och stallet. c:
- Säger du till dej själv när allt känns svårt: um.. ingenting bra i alla fall..
- Vem tar du med dej in på bion: GODIIS!! >w< och någon kompis. c:
- Är det för färg på dina byxor: Grå. o:
- Är det för väder hos dej just nu: typ bäcksvart och iskallt. D:
- Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: OJ!! jag har ingen aning.. >>
- Skulle du göra om du vann på lotto: Bli jävligt förvånad då jag inte spelar sådant.. o:

6 SAKER DU HAR PÅ DEJ:
1: Strumpor
2: Jeans
3: Hoodie
4: Linne
5: Headset
6: bh

6 BLANDAT:
- Är du blyg inför det motsatta könet: delvis..
- Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
- Har någon berättat en hemlighet för dej den här veckan: Tror inte det? o:
- Använder du huvtröjor: JA!
- Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja
- Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Um.. beror väll på personen i fråga..

5 VAL:
- Solnedgång eller soluppgång: jadu.. ingen aning..
- Sommar eller vinter: Sommar
- Vilken ålder har varit bäst hittills: ingen aning...
- Sova på sida, mage eller rygg: Sidan/Magen
- Kramar eller kyssar: kramar


Och nu ska jag ääta ost och kex och sen ska jag sooova. <333 God natt! :D

XoXo
//Alex

Powerpoint


Gammal bild på Gylla. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


För tillfället sitter jag i datasalen och har datakunskap. Jag håller på att jobba med min powerpointprecentation om olika lolitastilar och letar musik till den. Och samtidigt så tar jag självklart chansen att lyssna på lite awesome Visual Kei i form av Girugämesh (ギルガメッシュ), Screw och The Gazett£. Jag tar även chansen att lyssna på lite J-pop så som LM.C och An Cafe. Det är så sjukt gullig musik så jag blir ju glad. c:

Var bara det jag ville säga. c: Lyssna på musiken här nedan nu och njuuuuut!! :D

Liar Liar ~ LM.C



Smile Ichiban Ii Onna ~ An Cafe


Break Down ~ ギルガメッシュ (Girugämesh)


Raining Blood ~ Screw


XoXo
//Alex

Förvirrad till tusen


Gammal bild.. R.I.P Fifi
Foto: © Alexandra Fogelberg


Okej.. efter mitt lilla innre vansinnesutbott som ni fick ta del av så började min hjärna jobba: "vänta nu, hur vet han, är det verkligen så..." och sådär så jag pratade med hon som han varit med. Hon sa att hon trodde att han varit med oss samtidigt men i sådana fall endast i sommras. Då frågade jag Daniel om han varit med oss båda samtidigt. Hans svar var: "Ja, i början var jag det.. Men det var inte så mycket.." Inte så my...... VAFAAAN!?!? Vad är det för jävla luddig mes-förklaring? Försöker han få det att se ut som en det-var-ju-inte-så-farligt-grej...? Jag förstår verkligen inte.. Ja, förlåt, jag är en dum blondin som inte förstår någonting förän jag får det upptryckt i ansiktet.. Men det finns fan INGEN som förstår sig på ett sådant där svar. Och nu vet jag inte om jag ska vara arg eller ledsen, om jag ska skrika eller gråta eller om jag bara ska skita i allt och låta det rinna av som vattnet på en gås. (Det sistnämda lät både enklast och dummast...)

Men oavsett så ska jag prata med han imorgon.. Och då är det nog bäst för han att han har en jävligt bra förklaring.. Eller nej föresten, det finns inga förklaringar.. Det vill jag inte höra några, jag vill höra sanningen, inga undanflykter. Men om han ska vara ärlig måste jag också vara det och det tänker jag vara också.. Helt rak och ärlig.

Nu ska jag återgå till lektionen och se om Eva har fixat något jobb åt mig än. Tjingeling.

Låten som knarkas för tillfället:
Dying ~ Stone Sour



XoXo
//Alex

Cola = happiness


This kitty got claws!


Hallihallåå!! Jag sitter här och dricker cola och är ällmäns skum. c: Tycker att Peter ska komma hit men den muppen är på konstutsällning så jag får sitta här själv och bara döa och Daniel kan jag inte skälla ut heller då jag inte vet vart han är och jag pallar inte skriva till honom. Så istället för att göra några av dessa saker så sitter jag och dunkar hög musik med mycket bas då jag är ensam hemma och inte behöver bry mig om ifall det stör. c:

Okej, nu har jag bestämt mig för att dumpa Daniel face 2 face.. För som ni som läst ett av mina tidigare inlägg (här) kanske förstår så tycker jag att det är fegt att skriva saker till/om folk och att dumpa någon via sms eller msn är fan något av det fegaste man kan göra. Så jag ska jävlar visa att jag är 100 gånger bättre än han och dumpa honom face 2 face på ett kallt och sansat sätt. Elakt? Kanske, men kom inte här och säg att han inte gjort sig förtjänt av det.
Och en sak ska ni veta, denna gång har han minsan valt helt fel tjej att leka med.

//Alex

It's getting better


Röda små löv ^^


Jag är fortfarande väldigt arg (konskigt? nej). Men ilskan håller på att lägga sig lite, men det betyder verkligen inte att jag inte kommer ge han en utskällning som heter duga. Den lägger sig bara så att jag slipper vara arg för tillfälet, men jag kan plocka fram den när hellst jag önskar och bara explodera. Den lägger sig liksom på lager.
Så fort ilskan har lagt sig så pass att jag känner att jag skulle kunna säga något till honom utan att bara vråla av ilska så ska jag tala om för honom exakt vad jag tycker och tänker, inga återhållningar.

Musiken jag knarkar nu:

Pretty on the Outside ~ Bullet For My Valentine


At Least Give Me My Dreams Back You Negligent Whore! ~ Adept


Jag skulle verkligen inte kunna vara argare....

Jag är så arg att jag skakar.. Gråten sitter som en klump i halsen på mig för att jag är så förbannat jävla arg.. Men jag kan inte tillåta migsjälv att gråta, han är inte värd det. Han är inte värd så mycket som en droppe, varken tårar eller blod. Och nu undrar väll alla "varför är hon nu såhär tokigt arg som hon beskriver?", jo så här är det, jag har nyss fått veta att Daniel varit ortogen emot mig sen första dagen... Han har varit med mig och en annan samtidigt... Och denna andra råkar vara en kompis till mig och ingen av oss har vetat om det... Eller, jag har varit medveten om att hon gillar honom, men inte att han var med henne samtidigt. Så nu kan vi väll kort sakt säga att jag mer än gärna skulle skrika och gorma lite på honom..

//Alex

För mycket i tankarna...

Förlåt för ingen uppdatering.. och jag orkar inte skriva nu, har hänt för mycket.. Men det kommer med inlägg imorgon.

//Alex

Tuff i skydd av en skärm

En sak jag tänkt på, man är jävligt tuff bakom en skärm. När man sitter och skriver så kan man häva ur sig vad fan som hellst, man vågar liksom för man behöver inte stå för det på samma sätt. När man skriver så kan man kalla folk vad som hellst, man kan slänga hur mycket skit som hellst på folk utan att behöva möta dem. Men sen, sen när man står där face 2 face med människan man skrivit elakheter om/till så är man minsan inte lika tuff. Då måste man plötsligt möta personen och få se deras reaktion, samt att man måste stå och ta emot deras motattack. Nä, det vill man ju gärna undvika så man säger ingenting, men skriva det kan man då minsan göra.

En annan sak som gör folk ännu större i käften är anonymitet. När man kan skydda (eller tror att man kan skydda) sin identitet och den man skriver till/om aldrig kommer att få reda på vem som skriver. Då kan man minsan bre på hur mycket elakheter som hellst men sen när man träffar personen i verkligeheter så är man tydligen "bästa kompisar" och man kan minsan inte slänga någon skit då inte, nejnej.

Alla fungerar så, det finns inga undantag. Jag är inte heller något undantag. MEN, jag försöker åtminståne att tänka mig in i om jag skulle kunna säga detta till den jag skriver om. Skulle jag kunna det, ja men då är det väll okej att skriva, då kan jag ju säga samma sak face 2 face och faktiskt stå för det jag tycker. Men kan man inte det så ska man fan inte skriva ut det heller för då kan man ju inte stå för sin åsikt och vad har man då vunnit på det? Jo, ingenting, inte ett skit.

Så nästa gång ni tänker skriva något taskigt/elakt/kränkande om någon, tänk efter! Sänk er inte till samma låga nivå som alla fega och ryggradslösa internetmobbare.

//Alex

w00t!?


Den fina lilla vägen. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag har tappat läsare! D: Vad är detta för något egentligen, inte okej ju. Men jag antar att jag får skylla mig själv som är en sådan dålig skribent. ><

Sen sist jag skrev så har jag gjort en hel del faktiskt. (: jag har målat mina lådor en andra gång, slipat mina garderobshyllor (vilket jag ska fortsätta med snart), fått en brilliant idée om vad jag ska göra med källaren, lyssnat på hur mycket awesome musik som hellst och diskuterat en massa saker med Peter. Den kvinnan är riktigt rolig att diskutera saker med. ^^ (nej, han är inte en kvinna egentligen, men i mina ögon är han det^^)

Våra diskutioner har gått från misstolkningar till hur fina flickor beter sig. Samt att han har lovat att lära mig att sjunga och spela gitarr vilket jag tycker är en ytterst bra idée då jag verkligen vill lära mig det.
Vi har kommit fram till att jag verkligen inte är någon fin liten flicka. För jag spottar, är kaxig och uppkäftig, är ful i mun, kan vara förbannat elak och jag slår ned folk när jag blir tillräckligt arg på dem, jag hämnas och ger tillbaka och säger precis vad jag tycker, när jag tycker det. Hade jag varit en "fin liten flicka" så hade jag verkligen inte gjort så.. Men enligt mig så behöver man inte vara en "fin liten flicka", det är bara bra om man har lite attityd och kan försvara sig själv och inte är sådär mesigt medgörlig och söt... 8)

Men nej, nu ska jag ta och ladda över bilderna på Sara till datorn och sen ska jag.. göra... någonting.. får se hur länge jag har internet kanske kommer upp ett till inlägg om jag får någon bra liten idée ^^ Men om inte, God natt.

XoXo
//Alex

Tjock som en korv är man


Jag förra torsdagen. c:


Jag sitter här och käkar lite på mitt godis som jag inhandlade efter skolan. Jag känner mig helt sjukt tjock men det gör ingenting för det är freedag!! ^^ Idag har jag flummat med Klara, först var vi till kupolen för Peter ville ha en kram och sen bar det av hem hit. Vi var ned på Maxi och köpte godis och käkade mjukglass. Sen gick vi hem hit och har bara setat och tjockat oss tills hon åkte hem för en liten stund sedan så nu sitter jag och tjockar mig helt själv i min lilla ensamhet. x)

Idag har det inte hänt så mycket kul i skolan egentligen.. Eller jo.. Men ingen skulle förstå om jag skrev det här, ni skulle bara tycka att det var konstigt. Men kort sakt så vi satt med Amandas pojkvän på lunchen och ja.. Han är lite som han är och vi skrattade ganska gott åt han. Sen såg vi filmer som förra årets ettor har gjort och ja, dom var riktigt roliga ska ni veta. Men i övrigt tror jag inte det hänt just något kul att berätta faktiskt.. >>

Och nu kommer jag inte på mer att skriva för det har varit en ytterst händelselös dag. Skriver kanske mer sen om det händer något kul. Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

Ny dag, nya tag. (eller nått)

[ingen bild för jag hinner inte]
http://publishme.se/775178/entries/article/96644284/?pub=1
Wiho, jag förstår verkligen inte varför jag försöker skriva ett inlägg nu för jag har ju ändå inte någon inspiration, det har ju liksom inte hunnit hända något samt att jag har rätt brottom.. *sneglar på klockan* OKEJ!!! Rätt brottom blev blötsligt VÄLDIGT brottom.. Inte okej! ><

Så nu måste jag säga hejdå, skriver med när jag kommer hem och då är klara med också. :) Tjingeling.

XoXo
//Alex

Jag är ett mattematiskt geni!

Fast nääee, så var det ju inte.. x)


Jag måste ju nästan vara charmigaste människan någonsin. x'D (eller nääääe)


Tjeeena allahopa! Sen sist jag skrev har jag gjort matteläxan (jag har fortfarande nollkollgummiboll), slipat och målat mina lådor (färgerna hade konstiga namn, liksom tystnad, vad är det för namn på en färg?) och så har jag färgat håret. Eller, ja.. Jag ska skölja ur färgen så fort jag skrivit klart detta inlägg. Lila blir det i alla fall, nu hoppas vi bara på att det blir ordentligt bra. (:

I och med att jag gjort en massa annat idag så blev det varken UNF eller Capoeira, men det gör inte så mycket för jag kännde som att jag inte orkade med det ändå.. Och istället så har jag fått gjort lite saker som behövde göras. (: Hmm.. för bara en liten stund sen hade jag värsta awesome idéen till ett inlägg men nu är det som bortblåst.. >< men jaja, jag kommer säkert på det sen när jag ska sova och då får jag skriva upp det i mobilen eller så. ^^

Och nu ska jag fixa klart mitt hår och sen ska jag sova. God natt på er! :D

XoXo
//Alex

Handelsbarnen = helt sjuka. x'D


Grönt och rött är komplementfärger och framhäver varandra mycket bra. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Idag hade jag idrott och sen sluta jag.. Så då var vi ned i handelslängan med Louies, Sara, Amanda, Sanna och Tency och lyssnade på medans Marcus sjöng och konstaterade att handelsungarna är helt sjuka. När vi kom ned så sa Marcus bara rakt ut samtidigt som han pekade på Sara: "Du måste gå med på en sak! För om inte jag får slicka dig på kinden så kommer Wille ge mig tio slaps på kinden, och det vill du väll inte?" Så det slutade med att han fick slicka Sara på kinden, samt att hans kompis filmade det. Gud vad vi skrattade då. x) Sen spelade han Secon Chance för henne, det var lite gulligt sådär. c:

Alltså, jag har verkligen valt rätt linje, det går nästan inte en rast utan att vi har ett hysteriskt skrattanfall (knappen en lektion heller för den delen) och vi gör så tokiga och gaalna saker ibland så det är helt sjukt. Dock är det lite tråkigt att mycket av det så måste man verkligen vara där för att fatta och tycka att det är roligt, om man bara skriver det så förstår man inte. :(

Men nej, nu ska jag verkligen se till att göra den där matteläxan så att jag slipper komma till matten imorgon och inte fatta ett piss. XD Tjingeling! =3

XoXo
//Alex

(O)Diskreta klubben


Träd och en massa sol. ^^
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu är jag hemma. ^^ Någon gång under eftermiddagen/kvällen så ska jag träffa Daniel men den saken har inte slutat än utan han slutar 15.50. c: Men innan dess så ska jag väll i alla fall ta och skriva minst ett ointressant inlägg som det visst är några människor som läser, eller om ni bara kollar lite snabbt, vad vet jag.. x)

Idag har jag och mina kompisar lekt (o)disktreta klubben på hög nivå. Ni ANAR inte hur kul och flum det har varit. Något av det första som händer på morgonen när vi alla är sammlade är att Sara gör något konstigt och sen säger ganska så högt: "Jag ska inte göra sådär när Wille set". Precis när hon säger det så går Wille förbi precis bredvid oss. Vi andra goes like this: *Kollar på Sara, sen på Wille och sen på Sara igen*.......*Argarv* Diskret som sjutton. x)

Sen vid lunchen så satt det några små roliga typer vid bordet bredvid och helt plötsligt utbrister en av dem: "Jag ska göra en kjol av bananer! 8D" Vi dog bara liiite då. Lite disktret och fint.. x)

Sen i slutet av dagen så satt jag, Sanna och Sara ute och skulle komma på en berättelse som skulle kunna bli en film av rubriken "Fånga inte räv" Vi kom på att den skulle handla om en rävunge som heter Sara och hennes vän Marcus som ville slicka henne på kinden för att han ville äga henne (det man slickar på äger man vet ni väll). Precis när vi setat och diskuterat det där ute i ljushallen relativt högt så går Sara upp till sitt skåp och precis då kommer Marcus ut från klassrummet precis bredvid oss och din in är det ganska lyhört så risken att han hört oss är ganska stor. Jag och Sanna typ la oss på bänken och bara tjöt av skratt. Typ "hej-vi-är-jättedisktreta-idag-vi-vet". x'D
Sen skulle vi läsa upp vad vi kommit fram till högt, vi skrattade mer än vi sa vettiga saker kan jag ju bara säga. x)

Så har min dag sett ut. Flummig och fin. ^^ Men nu ska jag göra något annat. c: Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex


Död.. =.=


Löv
Foto: © Alexandra Fogeberg


Förlåt för ingen uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft varken ork, lust eller inspiration för att skriva något idag.. för tillfället är jag helt död.. Red Linda idag och först så ville hon inte gå alls, hon segade, stannede, hoppade omkring och bara joxade men sen när hon väl kommit igång så vill hon bara springa och inte stanna.. Så jag har fått mig en redig genomkörare idag.. >< Och nu ska jag ta och ducha och sen sova. God natt

XoXo
//Alex

Korv, korv, KORV!!!!! ><


Höstlöv i solen.
Foto: © Alexandra Fogelberg


Varför ska det vara såhär!? Kan inte allt bara vara bra? Bara skippa alla problem? Men nej, såklart inte, den turen kan ju inte jag ha heller. Utan så fort jag är inblandad i något så måste det ju nödvändigtvis vara en förbannat massa problem och skit med i bilden. >< Men vet du vad? Jag orkar faktiskt inte bry mig längre, för om du inte tänker berätta för mig så finns det ju ändå inte ett piss jag kan göra så varför anstränga sig i onödan?
Det är vid sådannahär tillfällen man har varm choklad med grädde, mums. <3

Jag har nyss kommit hem, var ned på Maxi och köpte bullar, det är ju kanelbullens dag idag. c: För tillfället sitter jag och spelar Deathstars på HÖG volym och föröker att förtränga alla tankar som vill tränga sig på. Daniel den muppen kom aldrig igår så jag och Anna-Sara satt och såg på Step Up helt själva. Sen när det var försent så kom jag på att det var USEK-möte. Men det var ju ingen som smsade eller ringde och efterlyste mig och oavsett så hade jag ju ingen skjuts så what does it mater? >>
Jag är fett bullsugen men jag vet inte om jag får ta då dom är köpta för Sharons pengar och jag inte vet om vi ska äta tillsammans allihopa eller hur vi ska göra. Så jag får nöja mig med chips helt enkelt.

XoXo
//Alex

USB-minnen är älskvärda. <3


Fuck yeah!!

Nu har jag karaktär med Håkan a.k.a telefonnissen. Jag har nyss fått ett USB-minne på 8 GB vilket känns bra för nu hoppas jag att allt funkar. Vi sitter och har teori om en massa data och media grejs.. Och det har vi prov på nästa vecka.. O.O Jag lovar att jag kommer kugga, jag är så grymt dålig på det där med datorer och skit. x'D Fast det vi pratar om är märken och deras betydelse samt olika format, upphovsrätt och sånt.. Jag blir snart käpp på det här, jag kommer verkligen kugga.. ><

Men jaja, nu ska jag fortsätta hänga med på lektionen. Tjingeling

XoXo
//Alex

Att bara sitta och ruttna är jättekul. Jo, jag lovar.


Jambo.
Foto:
© Alexandra Fogelberg

Jag har verkligen inte gjort någonting idag... Eller jo.. någonting har jag väll gjort, jag har setat och ruttnat lite extra sådär.. Och hämtat mina skor såklart. ^^ Sen har jag sett på Step Up med Anna-Sara. En mycket bra film ska ni veta. ^^ Sen har jag försökt läsa min bok som ska vara utläst och recencerad den 15de men jag kan verkligen inte koncentrera mig på läsandet.. Jag hänger inte med i handlingen, kan inte hålla isär karaktärerna och jag kommer inte ihåg vad jag nyss läste, det är riktigt förbannat jobbigt ska ni veta. Jag får snart psykbryt på det och ber om att få byta bok till typ en bilderbok eller något sådant. ><

Hum.. Jag vill skriva en novell eller något liknande, men jag har verkligen ingen ispiration.. Är det någon snäll liten människa som skulle vilja skriva något som jag skulle kunna göra en liten berättelse om? Det behöver inte vara något jätteutlägg med karaktärutformningar och exakt vad det ska handla om eller så, utan bara något litet som skulle kunna ligga som en grund och som jag sedan skulle kunna bygga på.

Och medans ni funderar lite på det där så ska jag återgå till att läsa intressanta forumtrådar och diskutioner på helgon.se (: glöm inte att skriva eran bloggadress i kommentaren om ni vill att jag ska svara i en kommentar i eran blogg. Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

The shoes has come


Rött höstlöv. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Äntligen!!! Jag har nyss varit upp och hämtat mina nya leksaker. c: Kängorna är nu officiellt mina. <3 För tillfället står dom nere i hallen färdigsnörade och höjer sig över alla andra skor som om dom vore skornas kånungar, typ.
Ikväll blir det nog att vara med Daniel och se på skräckfilm. Mihi, jag verkligen ÄLSKAR skräckfilmer. Det är den bästa filmgenre jag vet. Och varför det? Jo, för att jag tycker att det är så förbannat kul att sitta och skratta åt folket som sitter runt omkring mig och blir asrädda samt att jag alltid älskat den känslan av adrenalinkickar. Så låt oss säga som så att när dom andra skriker så asgarvar jag. ^^

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag för att få tiden att gå.. ska väll börja försöka gå in mina kängor, frågan är bara vad jag ska göra för att göra det.. >> Kanske drar ut och fotar eller något. c: Men nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Dumma korv... -.-


Mer höstlöv ^^
Foto: © Alexandra Fogelberg


Peter var här mellan 6 och 7.. Han var helt galet skum som alla andra gånger jag träffat honom och jag fick 16 Gig musik av honom. c: Sen snodde han min mobil och skrev dumma sms till Klara vilket resulterade i att jag kittlade honom tills han nästan inte kunde andas längre och låg och kved ut ett litet "jag kommer dööö". Då slutade jag och han höll sig borta från min mobil. ^^

Jag har inte så mycket att skriva egentligen.. Jag är sjukt trött och funderar på om jag inte borde gå och lägga mig så att jag orkar upp och hämta skorna imorgon. Men självklart så gör jag inte så utan jag sitter kvar och läser igenom och fortsätter skriva på en berättelse/saga/whatever-you-wanna-call-it och vara uppe till hundra idag med. ^^ Men jag verkligen måste hämta skorna imorgon, annars blir jag riktigt ledsen. D:

Men nu säger jag godnatt innan någon får för sig att döda internet och jag kommer endå inte på något mer att skriva. Så god natt på er. ^^

XoXo
//Alex

No shoes! D:


En gata.
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag han inte upp och hämta skorna innan dom stängde (dom stängde klockan två liksom wtf!?!?), så får bli att hämta dom imorgon istället. Ska försöka dra dit när dom öppnar vi 11 (och så stänger dom två igen, va är det för skitbutik!?!?) Men istället så har jag varit ned på Ica Maxi och köpt chips och smink så nu är jag näst intill helt black. Men å andra sidan så nu har jag förhoppningsvis en mascara som jag faktiskt kan använda utan att det kliar och svider så fort den vidrör mitt skin. (Isadora for the win<3) Nu säger jag inte att alla borde använda Isadora eller något sådant men det är det sminket jag tycker passar mig bäst samt att jag faktiskt tål det. Eller ja, jag har aldrig haft problem med kayal eller så men just mascara så är Isadora den enda jag provat som jag inte reagerat på. Så nästa månad blir det inköp av en blå mascara som jag kollade ut idag. ;)

Sen så kommer nog Peter lite senare och håller mig sällskap. Han är lite... som han är. Precis som alla mina kompisar. Men det är nog därför jag gillar dom, för att alla har sina egenheter och ingen försöker vara något dom inte är utan dom är sig själva. (: TA ÅT ER FÖR FAN!! Ni vet vilka ni är och ni ska verkligen ta åt er nu, för jag menar det verkligen!
Verkligen, jag vet inte vad jag skulle göra utan mina kompisar. Dom hjälper mig genom så mycket och jag vet att om det är något så kan jag alltid vända mig till dom så tar dom alltid till nått skumt litet sätt och piggar upp mig. Dom är verkligen det som jag håller närmast mig. <3

XoXo
//Alex

Fixat! :D


Röda höstlöv. <3
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu funkar bloggen igen! :D Men jag har inte direkt något att skriva.. Ska väll snart dra iväg och köpa godis och lite sådant.. Jag har legat och kollat på film hela dagen fram tills nu. Har hunnit se Liar Liar och Grown Ups. Båda två för andra gången. Måste verkligne säga att jag rekomenderar dessa starkt, dom är verkligen helt sjukt roliga och Grown Ups har verkligen den sorts humor som jag och mina kompisar brukar använda oss av. Liknande skämt och allt. Möjligtvis bortsett från att vi kan vara ännu elakare emot varandra ibland. Känns väldigt bra.. x)

Jag är rusktigt trött, borde verkligen inte vara tillåtet att vara såhär trött.. Jag vaknade klockan åtta i morse och kunde knappt öppna ögonen för jag var så fuuking trött men endå så kunde jag för allt i världen inte somna om. Jag tycker inte om att det är så ljust i mitt rum och att alla måste gå igenom det hela tiden, det gör att man inte får sova på mornarna. Även om nu jag sover genom nästan allt.

Men nej, nu ska jag fixa de grejjer mamma sagt åt mig att fixa och sen ska jag springa iväg och hämta ut skorna och köpa godis. ^^ Take care!

XoXo
//Alex

Vad har hänt!? D:

Jag kan inte se mina blogginlägg på bloggen och när jag förhandsgranskar dem så blir dom helt cp! D: humm.. undrar om det hjälper om jag gör en radikal förändring i designen? Men bara så ni vet så ser det konstigt ut så beror det på radikalförändring i designen p.g.a något fel.. ><

En dag i Rättvik


Höstlöv. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Förlååååt för ingen uppdatering på hela dagen men jag har inte varit hemma så jag har inte haft någon möjlighet till det, men nu ska jag gottgöra er med ett ordentligt långt inlägg bara för att jag kan. (:

Jag fick sluta 13.25 idag då min mattelärare var snäll och lät dem som villa ha matte på lunchen istället vilket gjorde att vi fick sluta tidigere så jag kunde följa med Daniel till Rättvik och gå på marknad. ^^
Dock gorde det att min lunch blev extremt försenad och bestod av npågon form av äpplen i något gottigt och gammeldags vanilj. Kan ju bara säga att jag var förbannat hungrig när jag kom hem.

Väl där så upptäckte jag att mina pengar låg kvar hemma så jag hade inte ett ynka litet öre på mig så jag fick vackert bara följa efter Daniel och kolla på prylar.. Men det var nog lika bra det då jag faktiskt behöver mina pengar till annat. ^^ Daniel köpte en kniv som han blev helt förälskad i, haha vart nästan så att jag fundera på om han inte tyckte om den mer än mig. xD
Men sen blir han sådär jättegullig och typ hjärntvättar mig totalt och alla sådana tankar är helt bortblåsta.. humm.. jag undrar jag om jag inte ska ta och se vad han har för hjärntvättarkrafter egentligen.. *kollar misstänksamt på honom*

Sen träffade vi Toone på markanden också. Och Daniel träffade någe folk han tydligen kännde och jag och hon idiotförklarade honom för att han inte visste vem Taylor Lautner är. Inte för att jag tycker om twilight, helt ärligt så hatar jag filmerna (jag har läst böckerna så filmerna är helt omöjliga att tycka om) men jag vet fortfarande vilka som spelar alla roller då jag och mina kompisar ofta brukar ha våra små komiska "hata twilight" konversationer som oftast bara är extremt flummiga med som dock har sina poänger.

När jag sedan kom hem vid runt sju så stupade jag i säng och sov tills mamma väckte mig klockan åtta och sa att det var mat om tio minuter. Då gick jag under starka protester från min kropp ned och käkade då jag extremt hungrig vid det laget. Sen blev jag uttvingad med hunden och nu sitter jag här. Jag har ännu inte orkat ta tag i bilderna men kanske att jag gör det imorgon då jag ändå ska vara hemma och ta hand om hunden. Sen när mamma kommer hem så ska vi upp och hämta mina kängor som ÄNTLIGEN har kommit!! <33

Men nu ska jag ta och sova tror jag nog, annars kommer jag att vara helt död imorgon också och det blir ju inge bra..... >> Take care!

XoXo
//Alex

RSS 2.0