Vacker, fint som snus liksom.


Lite fin utsikt från våran altan.


Jag har massa bilder som måste gås igenom.. Fast bara från två dagar men sammanlagt 207 bilder. Viklet i och för sig inte direkt är särskillt mycket, men ändå. Men dock finns det inga bilder från Streetlights i förrgår då det var mycket jag inte hade kunnat göra om jag haft kameran med mig och jag vet inte ens om man fick ta med kameror in så så bra var det med det. Men det var i alla fall en riktigt awesome festival med en massa awesome band och awesome folk, så trots min smärre kameraabstinens så var det en riktigt bra dag/kväll. Och Sara ska ha särskillt tack som kom och guidade mig för utan henne så hade jag garanterat tappat bort mig själv.

Igår var det fest hos Elias och Emanuel, trevligt som satan var det och jag har roliga bilder och sen på kvällen när vi var ned till sjön och åkte trampbåt så finns det riktigt fina bilder om jag får säga det själv. Det enda som behövs nu är lite redigering sen kommer bilder från den 28:e samt från igår. :)

Idag ska vi dessutom ut och lämna kaninerna hemma hos Elliot idag då dom ska bo där medans vi är i England. Och om det funkar emellan Akuma och hennes kanin så blir han kvar där sen. (:
Fast nu ska jag sätta mig med lite bilder innan jag ska (försöka) sy klar min klänning. ^^

Over and Out
//Alex


Mina fötter smärtar och mina ben är halft uppätna, men det var det värt.

För tillfället sitter jag hemma hos Elliot och har snott hennes dator. Vi har varit ute och fotat lite och gått en bit i denna värme så mina fötter är lite smått ömma, men jag får skylla mig själv som väljer att ta på mig klackskor, haha. Sen när jag kommer hem så ska jag kräva att få bilderna av henne, fast det vet hon redan men ändå då hon står och läser över min axel. x3

Och alldeles nyss fick jag en söt liten virkad kanin, TACK ELLIOT!!!!! :D

Over and Out
//Alex

Definition av en bra dag.


I brist på annat liksom


Idag har varit en bra dag. Jag har tillbringat den med Elliot och den började med att vi drog upp till Sushi Lovers och käkade lunch, otroligt bra start på dagen måste jag säga. Sen fortsatte vi ned till Younicue (stavas?) så att jag kunde beställa klipptid så på onsdag ska jag dit och fixa till mitt hår. Vårat nästa stopp blev kupolen där vi sprang runt i jag vet inte hur många timmar och letade byxor och tröjor. Till slut hittade vi det vi sökte på de minst tänkbara ställena, nämligen Esprit och NewYorker.

Tröjan är dock en otroligt söt och färgglad tröja, inte min stil alls egentligen, men man får ju inte vara trångsynt och det kommer säkert komma någon dag som jag känner för att vara söt och (lite) färgglad. Helt ärligt så tycker jag att den där stilen som vissa folk har med en massa färgglada kläder (ofta relativt stora) som egentligen inte alls passar jättebra ihop är ruggit tuff och någonting som jag lätt skulle kunna tänka mig att konvertera till den dagen jag tröttnar på min lite mer rockiga och alternativa stil, men för tillfället så trivs jag väldigt bra som jag är. Svart, nitar, metal och kedjor. Det passar mig alldeles utmärkt.

Någonting mer jag köpte som jag tänkt mig att jag ska pröva är ett nytt puder. Det kommer att bli väldigt intressant hur det blir då min hyr är lite dum och det mesta puder och foundations som går att köpa på helt vanliga affärer (ja, även Kicks) är på tok för mörka för min hy så jag blir att se jätte konstig ut (om det nu inte råkar vara transparent) så detta kommer att bli väldigt intressant. :)

I övrig så har jag ingenting alls att säga eller tillägga. Detta blev ett otroligt tråkigt och "alldagligt" inlägg men jag kan inte tvinga fram något roligt eller kreativt ur min hjärna just nu. Jag ska ta och sätta mig med lite bilder så kanske det kommer en bildbomb sen eller nått så att vi fyller ut all denna för tillfellet relativt inaktiva och kreativitetsfattiga blogg. ^^

För att vi kan liksom.



Sitter här med Klara och kollar på någon skum sport på 10 som tydligen går ut på att skada varandra så mycket som möjligt. RAW eller WWE heter programmet i alla fall. Vi har i alla fall kommit fram till att det inte direkt är the clever guy som håller på med det i alla fall. Och ju längre man tittar på det desto mindre förstår man och när man äntligen tror att man kanske börjar fatta, så händer det något som gör det hela ännu mer oförståeligt.

Men nu ska vi se på film, men riktigt vilken film det blir vet jag inte men i alla fall, en film. ^^

Over and Out
//Alex

Love is thicker than blood

I förrgår så var jag och kameran iväg på ett litet mission. Och vad var det jag gjorde då? Jo, fotade Maja och Pilen när dom tränade. Så här kommer lite bilder, enjoy. :)



Sådär, och bilden där han ser otroligt söt och nyfiken ut med stora näsborrar är för att han frustar. x3
Jag hinner inte skriva mer då jag måste börja med min klänning.

Over and Out
//Alex

"Den är så ful att den är söt"

Nu har jag lite tid att sitta här, men snart måste jag iväg och gå med hunden och fortsätta att plocka vinbär. Men innan det så ska jag lägga ut lite bilder från utflykten i torsdags, och vart var vi då? Ptja, kolla på bilderna och se om ni kan lista ut det. ;)






Strutsfarmen vad det vi var till. Blev inte så jättemånga bilder (dom var inte direkt lätta att ta kort på) men det får duga ändå. :)
Vi hade i alla fall en trevlig dag där ute på strutsfarmen och sedan åt vi lunch på en gammal militäranläggning ute i Rommehed. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, jag och Elliot sprang omkring och gjorde en massa ärenden och grejande, typ. :)

Over and Out
//Alex

Party 'til you pass out

Söndagen den 10de juli så var vi till fagersta och grattade farmor som fyllde 75 dagen efter. Det var inte jättemycket folk där men några stycken i alla fall och det var väldigt trevligt så här kommer lite bilder från då, enjoy. :)











Min far som tar kort på mig som tar kort på han. x3






Den har jag målat. :)


God tårta, mmhm. :)

Så, det var alla dom bilderna. Imorgon kommer bilder från utflykten vi hade i torsdags samt bilderna från det jag gjort idag.

Over and Out
//Alex

I'm alive


Bilden har rätt ful bokeh men jag tycker om den ändå. :)
Den är tagen med en Sony DSC-W130.


I tre dagar har jag varit riktigt dålig. Två av dem så pass att jag nästan bara legat framför tvn och sovit, jag gick inte ens upp för att äta. Den enda riktiga måltid jag ätit under dessa dagar var middagen igår och då åt jag inte ens en halv portion. I övrigt har min "mat" bestått av nyponsoppa samt lite hårt bröd för att bota illamåendet och förhindra att det lilla jag fått i mig kom upp igen. Jätteroligt och sådär ja, fast nej. Men nu mår jag i alla fall betydligt bättre och ska sätta mig med resten av bilderna som jag aldrig orkade göra klart samt att jag och mamma ska iväg och kolla på tyg till min klänning som jag ska sy till bröllopet.

Imorgon ska jag nog ut till hesse på ett litet mission med kameran. Jag tänker inte säga riktigt vad jag ska göra och det beror lite på hur frisk jag är imorgon om det blir av eller inte, men jag tror nog att jag ska lyckas pallra mig iväg. Så vad som händer får ni veta sen när jag kommer hem därifrån. ;)

Over and Out
//Alex

Dumma förkylning. ><

Blir ingen uppdatering med bilder idag, jag har inte hunnit igenom dem då min förskylning slog till med nya krafter bara några minuter efter att förra inlägget publiserats och jag blir skitdålig vilket resulterade i två panodil och en tupplur i soffan. Men jag ska försöka hinna med det imorgon, men just nu så måste jag sova så att det inte blir värre.

Over and Out
//Alex

Lite snabbt såhär


Jag har äntligen fått tillbaka min kamera (efter fyra hämska dagar med separationsångest och abstinens) och självklart har jag ju haft så mycket att göra att jag inte hunnit sätta mig med bilderna heller. Det är även därför som uppdateringen har uteblivit då jag de senaste dagarna haft så mycket att göra att jag inte hunnit seta vid datorn mer än att snabbkolla facebook mellan varven. Och idag kommer inte att bli mindre busy. Jag har jobbat mellan 07.00 och 10.30, sen var jag och Roger iväg och åt med Helena och Stefan uppe på Tsatsiki och nu sitter jag här och hämtar andan i väntan på att mamma ska komma hem och vi ska bege oss iväg och kolla på tyg till klänningarna som vi ska sy inför brölloppet i Wales dit vi åker om ganska precis 3 veckor.

Men jag ska försöka sätta mig med bilderna så snart som möjligt så att ni kan få en bilduppdatering av vad som hände i Söndags samt om en liten utflykt jag gjorde igår tillsammans med Mamma, Roger, Farmor, Farfar, Gunnel och Elliot. En mycket intressant utflykt faktiskt och förhoppningsvis blev det några fina bilder också. :)

Over and Out
//Alex

I en stuga i gagnef.

Jag har ingenting att sriva så det blir en bildbomb från igår när jag var iväg med mamma och roger till Gagnef på Gastronauterna (stavas?) vilket är Rogers matklubb (eller ja, rogers och rogers, hans och några av hans vänners). Så medans jag ser klart på en politisk debatt ineffatande Alexander Bard (förjävla skön människa) så, enjoy. :)


Huset vi var i. c:




Vad är detta? Det har jag faktiskt ingen aning om. x)



Räksoppa c:


Gott? Ja. :)


Hög tröskel.






Fin tavla. c:


Behöver jag ens säga att det här var himmelskt gott? :)

Och där var bilderna slut. Nu ska jag... eee... ja, göra någonting. Vänta på mat, typ.

Over and Out
//Alex

"Jag vill kunna uttrycka vad jag tycker och tänker och jag vill att folk ska lyssna på vad jag har att säga!"

För tillfället har jag skittråkigt. Jag väntar på att farmors present som jag hållt på med halva dagen ska bli klar (limmet ska torka) så att jag kan fota den samtidigt som jag är alldeles för trött för att orka göra just någonting. Jag är törstig men jag orkar inte gå och göra iordning dricka och jag borde plocka in mina kläder i garderoben men jag orkar inte det heller. Jag vill skriva ett brev eller ett mail (eller vad man nu kan skriva) till skolverket, någon högt uppsat människa eller självaste overlord Reinfeldt och tala om för dem/han/hon att dem/han/hon är helt jävla dum i huvudet. Men jag vill inte bara säga det, jag vill säga VARFÖR jag tycker att dem/han/hon är dum i huvudet också, annars är det ju inte så mycket mening med att säga något sådant och det har dessutom ingen effekt.

Men grejen är den att jag inte vet vart jag ska vända mig för att ge någon en rejäl känga, jag vet inte ens vem det är som är sådär riktigt jävla rubbad och än mindre vet jag hur jag ska få tag på fanskapet. Nog för att jag tycker att Reinfeldt inte är riktigt riktig och gott och väl skulle behöva en rejäl känga och i och med att han är overlord så borde han kunna lösa mina problem liksom (för dom har med politik att göra). Men jag vill trycka där det riktigt svider, komma åt kärnan till problemet och inte gå några långa och krångliga omvägar som bara kommer att resultera i att inget händer i slutänden ändå.

Men hur skriver man ett brev/mail/whatever till en politiker eller högt uppsat människa så att man kan vara säker på att de läser det man skrivit egentligen? Och vem ska jag vänta mig till? För innan jag vet det så är det mycker svårt att göra någonting. Men egentligen känns det så jävla meningslöst att försöka, för det är ju ändå ingen som bryr sig om vad jag tycker eller vad jag har för åsikter. Jag är inte 18 och då räknas jag liksom inte. Jag tror att det är därför många ungdomar inte engagerar sig i politik, de känner att ingen lyssnar på dem och de vet dessutom inte hur de ska göra. Man får ingen hjälp eller information om det, bara höra från alla håll att "du kan göra skillnad" och "din åsik betyder mycket". Jaha, och sen då? Hur uttrycker jag denna åsikt, och till vem? Hur ser jag till att min åsikt uppmärksammas? Det får man aldrig veta, bara att den liksom betyder, men för vem? Och hur? Detta gör att det blir så mycket enklare att bara gå tillbaka till sitt dataspel och klaga på samhället istället för att försöka göra något för man känner sig så otroligt obetydlig och maktlös.

Dessutom, när man frågar någon vuxen så vet inte de heller riktigt hur man gör. Det enda sätt de vet är att rösta, möjligen demonstrera. Men jag vill ju nå fram, jag vill komma in till kärnan, jag vill ha förändring. Inte bara en jävla massa ignoranta suckar! Jag vill kunna uttrycka vad jag tycker och tänker och jag vill att folk ska lyssna på vad jag har att säga!

Over and Out
//Alex

Becaus sometimes I just doon't feel like it

Hallåj, för tillfället sitter jag hemma hos Maria i gränges och har snott hennes dator, hähä. Men jag åker hem vid tolv så blir inte här så väldigt länge till. Eller jaa, hem och hem, först ska vi till fagersta och det var tänkt att vi skulle prova på wakeboard i sveriges enda cable park men jag är så satans förkyld så jag vet inte riktigt hur det blir med det, det är ju inte direkt varmt i vattnet.

Men jag har i alla fall haft ett trevligt Peace & Love och ett par trevliga dagar hos Maria så det var värt lite förkylning. Nu ska jag i alla fall se till så att jag har allting packat (vilket jag borde ha men man vet ju aldigt med mig) innan folk blir helt galen på mig. Och så kanske jag borde äta någonting? Har typ bara ätit en kopp nyponsoppa idag samt sovit skitdåligt men ändå är jag inte hungrig, konstig kropp jag har men ja.
Nä, nu ska jag faktsikt sluta.

Over and Out
//Alex

RSS 2.0