England är ett charmigt litet land

Äntligen är jag klar med alla Englands bilder, det tog mig bara sådär en vecka eller så.. x)
Men jag kommer inte att posta alla på en gång för då kommer ni att trilla av stolen och era datorer kommer att sprängas av överbelastning, enda anledningen att min inte gjort det är för att den är en superdator som kan det där med bildhantering och att jag är awesome. :)
Men här kommer i alla fall första delen av englandsbilderna, enjoy. ^^

Awesome färg på bilen och så ja. c:
Skorstenar. x3
Fina hus och sådära ja. c:
På väg till Stonehenge
En söt bil. c:
Stonehenge
En buske som ser ut som en kamel! 8D
Min lunch, nyttigt och sådär.
Berg
Bilarna blir lite som en referens till hur stora bergen faktdiskt va.
Cheddar Gough Cave
Söta små skyltar. c:
Uppifrån bergen. c:
Utsikt!
I'm the kiiiing of the woooorldd, typ
Överpimpad bild? O_o
Svarta höbalar
Leka
Spännisarna
Min svurna fiende
Ye Old Ferrie In, pubben vi sov på

Det var alla bilder från 5/8, fler bilder kommer spridas ut över dagarna och så, så håll till godo. :)

Over and Out
//Alex


Astronaut

Jag har ingenting vettigt att säga egentligen, jag bara kännde att det nog behövs en uppdatering här så jag får helt enkelt hitta på något. För tillfället sitter jag i alla fall i soffan och lyssnar på vacker musik. Tänker gör jag också, men det gör jag alltid. Det går nog knappt en sekund utan att mitt huvud är helt fullt av tankar som flyger omkring och tar mig på massa kännslosamma innre resor. Men det är ganska sällan jag delar med mig av mina tankar måste jag säga, i synnerhet med tanke på hur mycket jag tänker.

Och jag vet egentligen inte vad jag hade tänkt säga med det här inlägget egentligen, det är bara ord som nog egentligen inte betyder så mycket så jag förstår inte riktigt varför jag fortsätter skriva heller.. Nej, jag ska nog sätta mig och rita och fortsätta lyssna på musik istället innan det här spårar ur helt. Här får ni en låt istället:

Astronaut ~ Simple Plan


Over and Out
//Alex

Nejmenee, det går bra dethär, verkligen, mmhm.

Fast riktigt så var det ju inte nej.. Jag sitter typ och väntar på att bilderna ska redigera sig själva så att jag slipper.. eller att dem i alla fall kan redigera sig själva fram till bilderna på hundarna (spoilervarning!). För dom bilderna är awesome så dom vill jag jobba med, men det är en förbannat massa bilder innan dem som måste fixas, och det hade jag ju egentligen ingen större lust med just nu om jag ska vara helt ärlig.. Men samtidigt så vill jag som spara hundbilderna som någon form av belöning när jag kämpat mig igenom de andra bilderna, som ett försök att hålla motivationen uppe liksom.

I övrigt så sitter jag här och känner hur tomt det är nu när jag är ensam igen. Jag har haft sällskap inatt ju, mycket trevligt och mysigt trots att jag har haft svårt att sova (vilket jag haft ett tag nu). Och sen har Elliot kikar förbi och det var förbannat kul att äntligen träffa henne igen, det är ju ett tag sen sist. Sen i helgen bär det troligtvis av till Norberg med Maria och hälsa på hennes far samt få umgås lite med människan så hon kommer hit imorgon och sedan tar vi tåget till Avesta och blir väll antagligen hämtade där. Vi ska prata mer om det ikväll när hon är hemma, awesomeness på hög nivå liksom.

De senaste dagarna har faktiskt varit ruggigt awesome. Jag har inte varit ensam många timmar och inte har jag hunnit med mycket redigering eller någonting, men fruktansvärt kul har det varit och så värt. :)
Nu är det sådär att jag inte ritkigt vet vad mer jag ska skriva så jag får ta och avrunda här och så tar jag och sätter mig med bilderna så att jag blir klar någon gång.

Over and Out
//Alex


Back to black, eller nått sådant

Helloo! Saknat mig? :D
Nu har det inte varit någon uppdatering på riktigt länge, MEN jag har faktiskt en riktigt bra förklaring till det. Jag har nämligen varit i England på bröllop och på semester. Båda delarna var rätt awesome faktiskt och jag har hur mycket bilder som hellst så så fort jag orkar gå igenom och derigera dem så kommer de upp på bloggen. Och ja, vi var till London trots allt som hände där, Camden Market rättare sagt,  och nej vi blev inte utsatta för något annant än extremt påträngande och tjatiga försäljare. Nej, jag underdriver inte, dom var som shvian (en plutteliten plodsugande fluga som man inte ser utan bara hör) ettriga som sjutton och gick inte ens att viffta bort. x)

Jag har nog inte så mycket att skriva förrän jag har bilderna klara faktiskt, men nu är jag i alla fall hemma och ska sätta mig med dom nu en liten stund och sen blir det sängen. Gonatt. :)

Over and Out

//Alex

Party 'til you pass out, drink 'til you're dead.

Halloj, nu kommer bilder från i förrgår, jag orkar inte lägga upp dem från den 28:e då de är så få och jag kan behöva bilder till andra inlägg så att det inte blir alldeles för mycket upprepningar och sådär. :)
Men i alla fall så kommer nu bilder på ett stört litet gäng, enjoy. ;3
























Over and Out
//Alex

RSS 2.0