Infest

Så. Trött. Och all inspiration är som bortspolad. Tror att allt regn har spolat bort den. Igår var dock en ganska händelserik dag. Istället för att gå i skola så var jag på ett energiseminarium och jobbade som fotograf. Det var faktiskt helt okej. ^^
 
Sen på kvällen så blev det ut till stallet och rida en lektion barbacka på en mycket pigg Almis. Men det gick riktigt bra faktiskt och hon lyssnade fint trots att det kanske gick lite fort ibland. Inte lätt att hålla det i en bra takt alla gånger då hon gärna smygökar lite hela tiden och så helt plötsligt så går det jättefort. Men hon är fin ändå. ^^
 
Nu ska jag sätta mig och göra det jag egentligen ska göra (vilket jag inte riktigt vet vad det är, men men), jag slutar ju trots allt om ca 40 min såatte. <:
 
Over and Out
//Alex

Fladdermuseen<3

Är precis hemkommen ifrån stallet och en dressyrlektion på Genuine. Fick även se hennes skylt idag och såg att hennes fullständiga namn är Genuine Vision för den som ville veta, haha. Men det gick bra i alla fall, hon blev dock ofantligt pigg efter att hon kommit igång och ville inte göra annat än att springa fort och det går inte riktigt att ta tag i henne sådär överdrivet mycket heller för då blir hon tjurig och börjar studsa omkring och greja istället utan det gäller att ha en mjuk hand, mjuk skänkel och prata lugnt med henne samtidigt som man kramar lite i tygeln och bromsar med sätet. Lite halvkomplicerat sådär, men i slutet blev hon i alla fall rysligt fin och jag vart nöjd. <:
 
En liten ball grej som hände efter lektionen när jag och Signe var i stallet och pysslade om hästarna var att det flög in en fladdermus. Först så trodde jag att det bara var en fågel som hade hittat lite fel, typ en svala för sådana kan det ju vara i stall ibland, men sedan så uppmärksammade jag att den inte lät någonting varken sådär pipigt som fåglar brukar och inte heller när den flög emot väggen. Ja, inte när den flög heller för den delen utan den var helt tyst. Så nästa gång den flög förbi så kollade jag lite extra nog på den och då såg jag vad det var. Jag blev verkligen som i extas och försökte stå så stilla som möjligt för att se om den ville sätta sig på mig, men det gjorde den ju tyvärr inte. Men det var ballt ändå och jag tror inte att denna lite halvtaskiga dag hade kunnat haft ett bättre avslut faktiskt. <:
 
Jag funderar dock på att sätta mig och börja skriva på ett kåseri, är så sjukt sugen på att skapa en kåseri-serie med Agent 022Y om ni kommer ihåg den texten? Jag har dock inte någon ordentlig inspiration till vad jag ska utsätta honom för denna gång så jag ska väll kanske ta och sätta mig ned och prata med min mor och styvfar för det är faktiskt då de bästa idéerna brukar komma. Så jag ska väll gå ned och göra mig en kopp varm choklad och samtala med folket här hemma eller något.
 
Over and Out
//Alex

Irritationen som uppstår...

..När designfunktionen inte funkar! >.<
Tänkte att jag skulle sätta mig och fixa det sista på designen (byta färg på länkarna b.la) och så FUNKAR DET INTE!!! JAg kan inte ända vissa koder, går inte ens att sätta markören i texten och allt set sjukt konstigt ut jämfört med var det gjorde igår/förrgår. Me no likey! :(
Men jaja, jag har i alla fall skickat ett feedbackmedelande om denna bugg så nu får vi väll hoppas på att de fixar så att det börjar funka igen. Annars får jag väll göra som Andy i filmen jag såg igår, börja skicka ett brev (eller ja, i detta fall feedbackmedelande) i veckan i sex år (eller i alla fall tills det fixas). They can't ignore me forever! ;)
 
Over and Out
//Alex

Designa från skolan...

Jag hade tänkt att nu när jag liksom har design så skulle jag sätta mig och pilla lite mer i designen men jag upptäckte ganska så snart att det inte funkade då skolans webbläsare är för gammal(!!) så alla typsnitt och sådant funkar inte.... Känns ju bra då vi även har webbdesign och om allt inte funkar och går att se så är det kanske ínte så bra? Men i alla fall, ett tips till er som fortfarande använder er av Explorer 7: BYT! BYT FÖR I HELVETE! FORT!
Men det var väll allt från mig för denna gång. Nu ska jag fortsätta med att göra värdelösa saker och dampa sönder på datamusen för att den inte fungerar.. (grrrr)
 
Over and Out
//Alex

Pilli pill med koder. <:

Som ni kanske ser så sitter och och pillar med designen litegran. Förhoppningsvis så kommer det att bli bra men för tillfället kan det hända att det ser lite smått förjävligt ut emellanåt. Dock så kan jag verkligen inte hitta vart i helvete man ändrar färgen på länkarna under inläggen samt vart man ändrar färgen på länkarna i texten på sidorna (där det står info om mig samt länkar till senaste inläggen, kategoreier, arkivet, e.t.c). Jag har ju ändrat detm förut så jag vet att det ska gå men är dock så pass länge sedan som jag var och pillade med kodningen att jag helt glömt bort vart det ligger och vad det heter.. :(
 
Men ja, jag tänkte bara så att ni vet så att nu inte kommer in här någon dag och tror att det är något som är fel. ;)
Kom även gärna med synpunkter på designen och på om det är något jag borde ändra för att den ska bli bättre (typsnitt eller någon färg b.la). :)
 
Over and Out
//Alex

RSS 2.0