Rainbow Galaxy!! <3

Första försöket att fota stjärnor. :3
 
Hej det är jag igen! Kommer ni ihåg mig? Jag hoppas det, trots att jag är rätt dålig på det där med att uppdatera och skriva intressanta saker, höhö..
Men idag så har jag i alla fall lite att tala om för er! Idag har jag varit hemma för att jag inte mått sådär överdrivet bra så jag har tagit tillfället i akt och gjort grejer som jag behövt göra länge nu. Jag är inte riktigt klar än heller men förhoppningsvis blir jag klar ikväll och kan gå och lägga mig tidigt så kanske jag orkar upp imorgon också.
 
Jag har även startat en ny blogg, ingenting som kommer att ta över denna dock utan en som kommer att funka som loggbok för mitt projektarbete. Den som känner sig intresserad kan ju alltid gå in och kika:
http://vemarsame.wordpress.com/
 
Sen en lite random sak jag hittade idag bara är Dessa! <3
Och jag vill verkligen ha dem för de är så sjukt jävla snygga samt att namnet är helt awesome, jeg menar Rainbow Galaxy, hur ballt är inte det? :D
Jag överväger verkligen att köpa dem trots att jag:
1. Verkligen inte kan gå i klackskor
2. Redan är extremt lång
3. Bara tanken på att köpa dem får min plånbok att vrida sig i smärtor.
Men jag vet inte, det kanske är värt det? Jaja, det lär väll visa sig. Nu ska jag i alla fall återgå till det jag borde göra.
 
Over and Out
//Alex

Mobilblogg, woopwoop. :3

Jag var precis in på androidmarket och såg att de släppt en blogg.se-app till android. Så nu håller jag då på och testar för att se om detta funkar. Om det gör det så vorde det ju awesome. :3

Men nu ska jag snart ha religion och sedan slutar jag. woopwoop!

Over and Out
//Alex

RSS 2.0