Björköby

Ja, nu är jag framme i Björköby, där min far bor alltså. Eller jag har egentligen varit här ett tag, sen tre närmare bestämt, men det är inte förrän nu som jag har kommit mig för att sno hans dator. Det är rätt trevlig att vara här, dom bor ju i ett rätt litet samhälle en en bit utanför Vetlanda, jag tror faktsikt att det ligger mitt emellan Vetlanda och Nässjö.. o:
Imorgon ska vi in till Vetlanda i alla fall och göra......någonting... jag vet inte riktigt vad, men handla skulle jag kunna gissa på.. Och vad vi gör sen det vet jag inte. Jag kommer i alla fall inte vara så aktiv med mitt skrivande skulle jag kunna tänka mig, men det blir säkert bra ändå. Jag har ju kameran med mig så jag ska väll försöka att inte missa något gyllene fototillfälle. ;)
Nu ska jag i alla fall inte skriva mer för tillfället. Ni får en liten låt med musikvideo här som kompensation till att det inte blir någon bild. ^^


Over and Out
//Alex

Sista inlägget på några dagar..

Jo, så är det nog. Jag åker nämligen till farmor och farfar om några timmar och imorgon börjar vi åka nedåt småland. Risken finns att vi inte kommer fram förrän på lördagen så någon massa uppdatering kan ni inte förvänta er. Samt att jag inte vet om jag kommer kunna få något internet där nere och jag vet inte när jag kommer hem.. Men det lär väl visa sig hur det blir med den saken. ^^

Dagen har i alla fall gått ut på att städa och packa. Jag har fan fyra väskor! Fast då är det en väska med kläder, smink, och annat jox. Sen en med det jag vill ha i bilen, kameraväskan och så datorväskan. Så nu ska ni inte tro att jag är galen (eller....... jaa....)! xD

Men nu ska jag sluta skriva och ta och packa ned datorn i väskan istället för snart bär det iväg.

Over and Out
//Alex

Vårens första geting.. O.x


En av Emmys kattungar. c:


Hjesan svejsan. :D
Nu har jag äntligen tid att uppdatera igen! Har inte hunnit de senaste dagarna då jag har haft fullt upp.

Lördagen spenderades hemma hos Emmy tillsammans med henne, Maria och Elliot. Vi lagade japansk mat (för en hel arme typ), åt maten vi lagat (mycket gott), år hemgjort glass med helgjort kolasås (MUMS!), busade, pratade, gullade med kattungarna, vräkte i oss godis och såg på film samt att vi sov över.

Mat!
Maria och Elliot busar. xD

På söndagen så käkade vi pankakor till frukost och såg till att packa ihop och så, sen blev det att spela lite TV-spel fram tills dess att vi skulle åka. Och självklart var jag tvungen att glömma typ hälften av mina saker när vi åkte så när vi precis hade passerat Spraxkya så kom jag på att jag glömt kameran och min doggybag så det var bara att vända, haha. xD
Sen på eftermiddagen blev det att gå en liten sväng på markanden tillsammans med Maria innan hon åkte hem. Sen åkte vi ut till stugan en stund på kvällen när Maria hade åkt. ^^
Lite TV-spel. :)
Vårblomma. c:
Prydnaden jag köpte på marknaden. :)

Idag har varit en både bra och dålig dag. Jag och Stina är nästan klara med inspelning och redigering av vårat projekt och det känns ju riktigt bra faktiskt. Sen har jag sett våresn första geting idag, reaktion: fullkomlig panik.
Den satt på gräset typ en meter framför mig när jag fick syn på den så jag tänkte att jag skulle gå runt den på behörigt avstån men då var ju fanskapet tvungen att lyfta och flyga fram till mig så jag fick panik, började skringa, skrika och vifta med armarna. Kan ju tilläggas att min hund var mindre imponerad och tyckte att jag var skitdryg som sprang. x) ^^'

Sen så fick jag mig en ruggigt trevlig överraskning när jag kom upp till mitt rum efter att ha varit ner och hjälpt Roger med att skala potatis så låg stativet jag har frågat efter på min säng! Så nu har jag alltså ett stativ till min kamera! :D
Alex glad. ^^

Snart blir det mat, grillad kotlett med klyftpotatis. GOTT!

Over and Out
//Alex

Lite små ändringar. (:


En katt. c:


Har ni sett ändringarna på bloggen? Det har i alla fall skett ett par. Chattboxen och musikspelaren är borta, anledning? Ptja, chattboxen var det ingen som använde så det känndes som att den bara låg där och tog upp plats och såg ful ut och och samma med musikspelaren.

Jag menar, vem använder en musikspelare som ligger på en blogg egentligen? Det enda dom gör är att irritera folk (och se fula ut), vem har inte varit med om att ha gått in på en blogg i tro om att få sig lite trevlig läsning. Man har bästa spellistan eller bästa skivan på spelning på hög volym och så plötsligt hör man något, någont som stör den där bra musiken. Man pausar och hör hur någon annan, inte alls lika bra, musik spelas. Man börjar leta efter ljudkällan och konstaterar att det är datorn varav man sedan konstaterar att det är den där bloggen som har någon musikspelare med lame musik inställd på autouppspelning. Men det värsta måste ändå vara när den där oönskade musiken inte går att stänga av utan man måste stänga ned fönstret för att skiten ska försvinna. Snacka om att man inte besöker den bloggen igen liksom.
Nä, det där med musikspelare känns inte som någon bra idé. Dessutom är den ful (vilket ni antagligen redan förstått att jag tycker).

Men i alla fall, det är inte bara det som har hänt, det har tillkommit lite text både på framsidan och på kommentarssidan. Och i och med det så är det väll bäst att jag utfärdar ett tack till Emma Nord som visade mig hur jag skulle koda, annars blir hon väll lite grinig... Med all rätt förstås. ;)
Så ett stort tack till henne. :)

Over and Out
//Alex

I won't get in line or be a middle man, so fuck you I'll make my own plan

Jag vill skriva ett bra inlägg, ett lite rått och hårt inlägg om något aktuellt ämne. Blanda i lite rå humor och sarkasm så att det blir sådär riktigt, riktigt bra och både roligt och tänkvärt på samma gång. Jag vill kunna trycka upp mina ord i ansiktet på någon och bara säga "In.you.face!".

Frågan är bara vad jag skulle skriva om..

I'm nothing, without you I can't breat


Modell: Klara Forsstedt och Fixie
Foto: Alexandra Fogelberg


Nejmen tjeenare! Idag har det inte hänt någonting egentligen. Hade fyspass på gympan, fast jag vet inte om det var så mycket till fyspass, jag hade befarat något mycket värre. Men det var i alla fall den enda lektionen jag hade idag så efter den fick jag gå hem. Mycket nice.

I och med att det är väldigt fint väder ute så har jag faktsikt varit ute och fotat samt busat med min hund ett tag. Jag hade sällskap av mamma och Cajsa och det var faktiskt mycket trevligt så när jag skrivit klart detta inlägget så ska jag ta och sätta mig och fixa med bilderna jag fick. (:
Och det borde bli ganska snart då jag inte kommer på något mer att skriva. o:
En sista grej: Escape The Fate är BRA!!! :D<3

Ashley ~ Escape The Fate


This War Is Ours ~ Escape The Fate


Over and Out
//Alex

I am the who when you call: "whos there?"

En lektion som går ut på att sitta framför datorn och lyssna på bra musik med trevligt sällskap? Ja tack!
Det är faktiskt precis vad jag har för tillfället. Ritkigt chill sådär. Men något att skriva har jag egentligen inte då det inte hänt någonting alls denna dag (än så länge), så jag slänger in en lite låt istället och sen sätter jag mig och pillar lite på kodmallen, hihi. c:

People Like People Like People Like Us ~ Backyard Babies


Over and Out
//Alex


Bulletproof Roulette


Extremt gammal bild, sommaren 2009 tror jag bestämt, eller kanske t.o.m 2008?
Modell: Klara Forsstedt och Fifi (R.I.P)
Foto: Alexandra Fogelberg



God morgon alla. Jag sitter här i skolan och har svenska fast utan lärare då min lärare skulle iväg och besikta bilen, så ni kan ju gissa hur mycket det blir gjort liksom, hehehe. (a'

Idag händer det saker! Eller ja, lite i alla fall. Jag och Stina ska nog spela in på karaktären idag men vad det är tänker jag inte säga, det får ni veta sen. Sen efter skolan ska jag hem och plugga (läs: spela) och lite annat trevligt (kanske) och sen klockan sju ska jag på Batizado-möte i KFUM-huset (eller var det nu hette), jag kommer med största sannorlikhet inte hitta rätt utan kommer vandra omkring som en albatross på villovägar och sen missa hela alltihopa..
Nej, okej okej. Riktigt så illa kommer det kanske inte att vara, men jag kommer helt klart ha problem med att hitta, trots att det sitter en stor KFUM-skylt på huset och det ligger bredvid maserskolan, haha.

Vi får sen om det blir någon mer uppdatering idag eller hur det blir men just nu kan jag inte skriva mer då läraren precis kom tillbaka (attans) så nu måste jag ta och jobba.

Over and Out
//Alex

 


Sugar Rush


Modell: Klara Forsstedt
Foto: Alexandra Fogelberg



Okej okej,  nu har uppdateringen varit riktigt jävla skitdålig alltså. Det är inte riktigt klokt hur dålig jag har varit på att skriva.. Men jag har helt ärligt inte orkat, jag har inte haft något att skriva och motivationen till att försöka har inte funnits heller så det har helt enkelt inte blivit något. Men nu är jag i gång igen (i alla fall idag) så ett litet inlägg ska det väll bli i alla fall. (:

Helgen har varit helt sinnessjuk, gudomlig och awesome!
I fredags var jag på konsert med Klara på Café Caoz. Det var 6 band som spelade dock var tre av dem inte så jättebra, men sen var de andra tre helt sjuka så det vägde upp hela alltihopa. (:

Dom bra banden (dom andra får inte vara med, hihi):
Cynical Superheroes (finns ingen hemsida till dom. :( )
Power of Rage
Pyracanth

På lördagen så kom Maria hit och vi hade det väll allmänt trevligt, umgicks lite med mamma och Roger och sådär och så på söndagen var vi på kupolen och flumma runt lite och jag köpte mig ett skärp, lite armband och ett spel. Spelet är Dragon Age Origins och jag är lite smått beroende av det faktiskt, det är ett väldigt bra spel och jag tror att jag kommer köpa Dragon Age Origins - Awakening också och kanske även Dragon Age II, fast ska rådfråga Daniel först, han som är lite expert innom området, hihi.
Och nu blev det lite nörd-talk här också, det händer inte ofta alltså. Men jag måste bara säga det att det är Daniels fel att jag spelar det för han sa att det var ett bra spel så då var jag ju tvungen att köpa det för att prova då det inte var något dyrt spel, ett mycket bra beslut måste jag säga. ^^

Idag har jag varit i skolan, det är roligare att gå dit nu (jo, det var lite jobbigt att gå dit förut) då min klass är helt underbar och vi har rätt mycket kul faktiskt. Sen vid fem (rätt snart alltså) så har jag utvecklignssamtal. Är jag nervös? Nej, faktiskt inte. Jag tycker inte att jag har något att oroa mig för (möjligen att jag smsar ganska mycket under lektionerna och inte direkt diskret, hehe) och ja, jag antar att utveklingssamtalen kinda går ut på att man ska få kritik så att man kan ändra det som är dåligt liksom. (:

Sen ska jag fixa lite saker på bloggen som Emma visade mig hur man gör så nu hoppas jag att det funkar, hihi. c: Får se om ni märker något eller om det är för diskert och så för att ni ska märka. x) ;)

Det blev ett långt inlägg det här, men nu ska jag ta och se om jag kan få tag på mamma så att hon inte har glömt att vi ska iväg. :D

Over and Out
//Alex


I just wanna jump, don't wanna think about tomorrow.


Jag och Indianen
Foto: Anna-Sara


Och uppdateringen är lika bra som vanligt, hehe.. Men nu ska jag i alla fall ta mig i kragen och skriva lite. Kan ju börja med att efter fredagens middag (som för övrigt var riktigt god) så följde jag med Anna-Sara till pingstkyrkan och lyssnade på en man som pratade lite, spelade spel och umgicks med lite folk samt var riktigt nära att drämma till en liten skitunge, men jag gör inte sånt, jag vinner ändå just ingenting på det.

I lördags hade jag och Anna-Sara filmkväll, vi såg lite olika filmer och tv-program och sådär men kommer inte ihåg vilka dock, hehe. x)

Söndagen spenderades med lite shopping, blev Ö&B och kupolen och senare under kvällen var jag och mamma uppe i syrummet och jag sydde på knapparna på min rock. (:

På måndagen var jag ledig och jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde då.. Eller jo, på kvällen följde jag med Anna-Sara ut till stallet och fotade samt filmade när hon red. ^^

Sen igår var det bara vanlig skoldag samt träning på kvällen.

Sen idag så har jag varit i skolan och ja, gjort skolsaker, höhö. Sen har jag varit i stallet också. Jag fick hoppa indianen och det gick faktiskt riktigt bra, dock var jag riktigt nära att få mig en luftfärd då han började bralla efter ett hinder, MEN JAG SATT KVAR!! Ni anar inte hur mycket jag jublade innombords när jag faktiskt lyckades sitta kvar, haha. xD

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska väll ta och hoppa in i duschen och gå och lägga mig. (:

Over and Out
//Alex


Another angel falls from the skies, smashes to the ground


En söt hund. c:


Om sisådär en tio min så bär det av till hotellet där vi ska käka italiensk skaldjursbuffe till middag.Jjag har faktiskt aldrig ätit det förut, trots att jag varit till italien två gånger och ena gången var det på min kusins dop och då var vi ju hem till hennes mormor och morfar (som är italienare och bor på sardinien strax utanför Pula om jag nu inte misstar mig helt) men ändå har jag aldrig ätit någon italiensk skaldjursmiddag.. Visst fick vi en skaldjurssallad (eller vad det nu var) med krabba och bläckfiskt och gud vet vad i som inte smakade särskillt gott samt musslor med risotto (nam!) men någon sådandär riktigt skaldjursmiddag har jag aldrig ätit.

Men nu har ju italiensk mad en benägenhet att smaka rätt bra och jag litar på att Luca är bra på att laga mat (at least that's what I've heard) så det blir säkert jättebra. (:

Men nej, jag hinner faktiskt inte skriva mer nu.

Over and Out
//Alex

RSS 2.0