Bra där liksom..

Jag har tappat bort ett skolarbete som jag måste ha gjort för att rädda mitt betyg.. Inte okej faktsikt.. och det var en engångsgrej vi gjorde i början av ettan så jag kommer inte ihåg hur man gjorde heller, bra där liksom.. ><
Eller jag har två arbeten faktsikt.. men det ena kan jag göra för det har jag kvar så det är inte så farligt..

Men nu ska jag sluta skriva innan lilla Nils får damp på mig.

Over and Out
//Alex

IT'S ALIVE!!!



Ja! Äntligen har vi fått igång åbäket. *pekar på bilden* Det enda som saknas nu är en trafikförsäkring (som skall fixas imorgon) och sen är det bara å köra. När mamma finally köper en ny moped som jag skulle kunnat använda tills vi (om möjligt) fick igång den där så bestämmer han sig för att det är dax att hoppa igång. Jaja, jag får köra min tyffing i alla fall och det känns ju somehow pretty awesome. c:

I övrig så händer det väll ingentign tror jag. Maria har åkt hem och jag har 221 (nej, 220 faktiskt då bilden åvan är klar) bilder att kolla igenom och redigera de bra (ock roliga). Jag tog så många bilder under loppet av några få minuter (nej, jag skojar inte). Så kommer väll upp bilder sen kanske? (:

Men nu ska jag ut med hunden och sen ska jag nog ta och duscha och dejta sängen så att jag orkar upp imorgon.

Over and Out
//Alex

Give you my all



Blev inte att hämta moppen igår (blir idag iställer), istället har vi varit både på kupolen och på leksands medeltidsmarknad. Medeltidsmarknade var awesome och jag hade sällskap av Maria. Vi kollade på tornespel, gycklare, träffade folk och handlade lite. Jag köpte dock endast ett drickeshorn (sådantdär horn man drack ur) men jag är nöjd ändå.

Nu ska jag faktsikt inte skriva mer utan jag ska hjälpa Maria att nåla och greja med hennes cosplaydräkt.

Over and Out
//Alex


Rex Comet

Min mor har köp sig en moppe. En Rex Comet, årsmodell 1976. Jag är tuff för jag får köra den. Vi ska hämta den imorgon är det tänkt. c:

Bild:

Och hur hade du tänkt dig förklaringen denna gång då?

SCORE!

"Jorden har inte gått under"

Dissad av en skev site....

Okej, jag hade tänkt att ni skulle få ett inlägg med fina bilder från gårdagens agility, men i och med att blogg.se är skevt och vägrar ladda upp bilder så får ni hålla till godo och helt enkelt vänta tills fanskapet ger med sig. Så länge tror jag att jag ska skriva ett inlägg om någon intressant/dum/fucked-up/whatever nyhet som jag kan driva lite med samtidigt som jag uttrycker min åsikt. Hehe.

Over and Out
//Alex


Get Get Get


"Just tell me once"

Nejmen hallojsan.
Ja, nu kommer det ett inlägg igen, hooray! För tillfället sitter jag i C110, lyssnar på Tantrum To Blind och försöker göra en wb-picasso bild. Det är en bildläxa som jag skulle ha gjort för länge sen och skissen måste vara klar klockan 10.15 idag och som den extrema tidsoptimisten jag är så har jag ju självklart inte ens börjat än, bra där liksom... Men jag hade i alla fall tänkt bli klar innan lektionen, dock vet jag inte hur jag hade tänkt mig det då jag sitter här och skriver, men det ska säkert gå bra ändå (tidsoptimist~).

Nej, nu är det dax för lite självdisiplin och ge fan i att skriva här och istället göra den där förbannade skissen så jag skriver mer senare.

Over and Out
//Alex

 


Confessions of a Criminal Mind


"It's all about respect"


Jag kommer inte på något att skriva.. Borde skriva ihop artikeln men det står helt still i huvudet på mig och jag känner mig som en jävla zombie.. Inget vettigt har jag att skriva här heller.. så jag ska sätta mig och leka i photoshop frams till dess att jag kommer på något..

Over and Out
//Alex

 


Can I have a cookie?


"Sleep you can do when you're dead, right now you don't have time"
~Mester Lobão


Nu är det länge sedan jag skrev något så det är väll inte mer än rätt att jag gör det nu då. Jag sitter på fotolektion och är klar med allt så jag får göra lite vad jag vill. Så jag utnytjar min tid för att sitta och se mig omkring på moderskeppet.se vilket är en sida med en massa bra tips och trix innom fotografering och photoshop. Så alla som håller på med sådant och som inte har kollat in sidan, gör det! :]

Samtidigt så sitter jag ju här och bloggar, som ni märker, jag önskar att jag hade med mig kameran för i sådana fall så skulle jag springa omkring i skolan och fotografera vid det här laget. Men men, man får göra det bästa av situationen antar jag.

I helgen så var det wokshop och batizado (graderingssermoni), jag har sjukligt mycket bilder från batizadon och en av proffesorernas (kommer ej ihåg vad han kallades) min när jag nästan fäller honom är verkligen priceless. Jag fick även mitt första corda, grönt är det (första graden). En mycket fin färg. Och Elliot fick även hon sitt första codra, ett gult (andra graden). Grattis till henne! Dock så ligger hon nu hemma och är sjuk så hon får krya på sig. Óch själv kan jag knappt prata, det låter förjävligt de gånger det låter alls, och jag ska med största sannorlikhet ha muntligt nationellt prov i engelska idag, ehee... ^^'

Nåväl det roligaste som hänt i skolan på ett tag är att jag precis har fått veta att jag har MVG i foto! Det känns så grymt awesome. Fick väldigt bra kritik av läraren så allt känns genast mycket bättre, hihi. Dock så tycker jag själv att jag knappt gjort någonting, haha. Men det kanske är bra? då blir det kanske inte blir så kämpigt just på den delen i tvåan. :]

Nu ska jag ta och fortsätta kolla runt på moderskeppet och så blir det snart lunch.

Over and Out
//Alex

 


Harder than you know


Jag och Genuin<3
Foto: Lena Lundgren (min mor)


Ja, jag har inte ritkgit haft någon lust att blogga, har inte haft något att blogga om heller. Men nu gör jag ett försök här i alla fall. Jag vet inte hur aktiv jag kommer vara, imorgon börjar en vecka med träning på schemat.

Måndag, tisdag torsdag fredag och söndag är det capoeira träning
Lördag är det capoeira träning samt batizado(gradering) så den som vill får jätte, jätte, jättegärna komma till maserhallen vid tre, betala 50 riksdaler i inträde och få se mig och Elliot get our ass kicked. Jodå, jag garanterar att vi kommer att åka i backen. (:
Sen onsdag så är det ridning som vanligt. Fint och sådär. c:

En annan sak värt att säga är att jag fortfarande har träningsvärk efter i onsdags då jag hoppade Genuin. Hon fick nått cp och bara rusa runt som en galning när vi skulle hoppa. O.x
Jag skrittade runt lite så att hon fick lugna sig, travade igång lite försiktigt, styrde emot ett hinder och så bara drog hon igen och vi var tillbaka på ruta ett.. Sen så gjorde hon ett par rejäla bocksprång och backutsparkar så jag var ritkigt nära att få mig en luftfärd, men jag har fan riktigt bra balans (och är envis som en åsna) så jag lyckades sitta kvar alla gånger.
Men i slutet så gick det faktsikt bättre då hon lugnade ned sig lite så jag kunde hoppa en lite bana.. Men ni ska inte tro att det gick långsamt inte, åhnej. Vi hoppade två hinder på rad, en sockerbit och en liten oxer. 21 meter emellan, 5 eller 6 galoppsprång.. Hon tog det på fyra och jag bara satt och försökte svänga lite och hänga med i sprången (finns inte så mycket annat att göra i den situationen)... xD

Citat efteråt:
Lisbeth:
"Och jag som tyckte att jag drog på bra när jag tog det på fem galoppsprång, och så kommer du och tar det på fyra!" *skrattar lite*
Jag: Jo.. fast jag drev ingenting"

Fast ja, kan ju tilläggas att Genuin faktiskt är f.d galoppör och dom ville inte ha henne på galoppbanan för att hon skenade från start och blev sen jättetrött på upploppet och hon har faktiskt blivit betydligt bättre sen hon kom till yvonne, men ibland blir hon lite sådär tokig när man hoppar, i synnerhet när vi är på den stora utebanan. ^^'

Aja, nu ska jag inte skriva just något mer tror jag, ska nog ta och städa mitt rum lite faktiskt.

Over and Out
//Alex

Back on track

[jag är lat så det blir ingen bild, tihi!]

Så, nu har jag äntligen lite tid att sätta mig ned att skriva.. Eller egentligen hänger det kanske med på lusten? Jag vet inte.. Men jag är i alla fall hemma i min trygga vrå nu, sitter och lyssnar på gamla Sonic Syndicate låtar (love<3) och väntar på att vi ska åka ut till logen och dansa.

Mitt lov har varit rätt bra, har ju tillbringat det lite här och var faktiskt. Har varit ned till min far i Björköby och till min farfars brors fru i Linköping. Det har varit mycket trevligt må jag säga. Jag kom hem torsdag kväll och sen åkte jag till Elliot på fredagen och har firat valborg där, kom hem idag för den delen. (:

Ett inlägg med bilder och mer info kommer sen när jag är säker på att jag hinner sätta mig med det, möjligtvis imorgon eller nått.
BTW! Det är inte långt till Btaizadon nu, denna vecka och nästa vecka är det träning hela veckan (utom onsdag) samt Workshop och Batizado under helgen! Känns att det börjar närma sig nu alltså! Wish me good luck. ^^

Men nu ska jag ta och se efter när vi ska åka och kanske trycka i mig något att äta.

Over and Out
//Alex

RSS 2.0