Feiint på havet.

Det blev inte sådär överdrivet många bilder från ålandskryssningen, jag och Maria var fullt upptagna med att ha roligt, men jag lägger upp några här ändå bara för att. :)
 
 
Den sista bilden bjuder jag på bara för att vi är så charmiga. ;)
 
Over and Out
//Alex

Jobb, bilder och lite allmänt

Nu blev det lite klent på uppdateringsdelen igen. Men jag har inte haft varken inspiration, tid eller ork för att sätta mig ned och skriva de senaste dagarna sedan jag kom hem (kom hem i onsdags kväll), men nu så kan jag skriva lite gran i alla fall. Jag ska snart ge mig ut till Kapten hade jag tänkt, har varit så varmt idag så har inte velat åka ut tidigare (har inte haft möjlighet heller för den delen) men nu börjar det svalna av lite i alla fall. Sen så ska jag väll sätta mig med bilderna från ålandsresan samt lite bilder från idag.
 
Jag och Nils fick nämligen en fantastisk ide idag och gick ned på Ica Maxi och spontanköpte en plastfotboll och en "tennsiboll" som var lite hårdare än en normal tennisboll just för att hundar inte ska tugga sönder den på en gång. Sedan när vi kom tillbaka så tog vi ut hunden och plastfotbollen och spelade lite "fotboll", det var väldigt roligt och jag kunde inte låta bli att springa in efter kameran och fota lite. :)
 
I övrigt så har jag inte så mycket att skriva faktiskt, ska väll snart ta och gå och byta om och sådär och imorgon börjar jag jobba (sommarjobb, woopidooo.....), börjar åtta på morgonen och slutar halv fem och så kommer det att hålla på måndagar till fredagar medans jag är där, är inte sådär jättepepp direkt.. O.x
Men men, det ger pengar i alla fall så man ska väll inte klagan.
Men nu ska jag springa iväg.
 
Over and Out
//Alex

Dulla Lulla

Bara för att så tänkte jag slänga upp ett inlägg med denna mycket vackra låt av Sofia Jannok. <:
 
 
Översättning:
 
"Dulla lulla lulla
dulla lulla lulla lu
dulla lulla lulla lu
dulla lulla lu

Sleep child, sleep
Soon the child will sleep
Dulla lulla...

The herd heads west
beneath the northern lights
The moon in the sky keeps watch
over our sleds

The herd heads west
A yoik surges forth
Under the stars, a small calf
is silently listening

A small child's dream
is whiter than the snow
The wind on the tundra
starts singing for you"
 
Over and Out
//Alex

Och så det sista

Vid det här laget är jag nog på färgan och har trevligt. Jag hoppas att ni har det trevligt vad ni än har för er och att allt går bra, här kommer de två sista bilderna ifrån norrland. Enjoy. <:
 
 
Over and Out
//Alex

En promenad genom Arvidsjaur

För tillfället sitter jag nog på bussen till stockholm tillsammans med Maria och har det allmänt trevligt, men inte ska ni vara ledsna över det. Här kommer ännu mer bilder, dessa är från när jag var ute och gick med hunden i Arvidsjaur under dagen samt senare på kvällen. Enjoy. :)
 
 
Over and Out
//Alex

Derpy Horses

Här kommer lite bilder från Kurrokvejk, Det är bara på hästarna (Chevelle och Sucki) som äter gräs och ser allmänt derp ut men sådant är ju kul det med liksom. Enjoy. :D
 
 
Nu ska jag sätta mig och förbereda lite inlägg till imorgon och i övermorgon då jag åker iväg på Ålandskryssning imorgon bitti och kommer inte hem förrän på Tisdag. Men jag tänkte att ni skulle få lite upptaderingar i alla fall nu när jag faktiskt har grejer att skriva och lägga upp. :)
 
Over and Out
//Alex

The sun that never stops to shine

 
 
Halloj alla. Nu har det varit ritkigt dåligt om uppdatering denna vecka men det finns faktiskt en perfectlly good explanation till det. Jag har varit i Norrland. Eller ja, ganska specifika delar av norrland men ändå. I början av veckan så var jag i Jäkna, det var inte så kul som det brukar då det detta år var fullt av hästbräms, det var FUCKING TUSENTALS!! Och nu för er som aldrig sett/hört om hästbräms tidigare: Det är ett ca 3-4 cm stor, svartgulrandigt flygfä som bitt och det gör ont så in åt helvete. Alltså en bräms fast MYCKET större. Jag som har lite fobi för allt som bitts och sticks och sådär kunde inte ens gå ut utan att få en panikattack, så jag fick vackert vänta till kvällen innan jag gick ut. Men det gick knappt att gå ut då heller då det var FULLT av mygg, knott och sewean (vet inte riktigt hur det där sista stavas dock). Men jag trottsade alla bitande småfnask och gav mig ut i natten för att fota lite nere vid älven:
 
Men trotts att det ser såhär jättefint ut med solnedgången på bilden så är den tagen strax efter 11 på kvällen samt aningen redigerad så det var faktiskt ljusare i verkligheten, min kamera kan dock inte ritkigt fånga det ljuset utan att solen blir överexponerad. Och mycket mörkare blev det inte den natten och inte de kommande nätterna heller. Jag har haft lite sådär småsvårt att sova då det varit ljust dygnet runt och dom har haft lite smådåliga rullgardiner, eller inga alls. Men trots det så trivs jag verkligen här uppe och jag skulle väldigt järna vilja flytta hit någon dag.
 
Idag är dock sista dagen här och jag åker hem ikväll. Det ska bli skönt att få komma hem och få sova i min egen säng men jag kommer att sakna detta ställe en hel del. Men det kommer förhoppningsvis inte dröja allt för länge innan jag åker upp hit och hälsa på igen. <:
 
Det kommer att komma fler inlägg med bilder härifrån senare, men för nu så får ni nöja er med dessa tre. Nu ska jag ta och se till att jag har allt packat så att jag inte behöver sistaminuten packa. Och sedan när jag kommer hem så ska jag bara packa om och sedan bär det av till Maria och så ska vi ut på kryssning. FYFAN VAD JAG LÄNGTAR! Det kommer att bli riktigt awesome. :D
 
Over and Out
//Alex

Best game ever

Jag har inte så mycket att skriva faktiskt.. Var ut till Kapten idag och red i regnet och åskan. Gick rätt bra faktiskt, blev dressyr på fältet. :)
Igår (eller ja, inatt) så var det rollspel i alla fall, ruggigt roligt och sådär. Men ja, jag har ingenting att säga mer, är trött som satan men tänkte att jag skulle dela med mig av denna söta lilla låt i alla fall, bara för att den är awesome. <:
 
 
 
Over and Out
//Alex

Sommar, sol och hästhagar<3

Ja, tänk om det kunde vara så väl, för tillfället så spöregnar det utanför fönstret och kommer nog fortsätta såhär hela veckan, inte särskillt kul. Jag vill ju ha soligt med lite svala brisar och sådär jättefint och sommrigt, inte kallt, blött och spöregn. Det roligaste är nog att man vänjer sig liksom aldrig riktigt vid det heller, trotts att jag har upplevt den svenska sommare i nästan 18 år nu så blir det ändå att kännas sådär skittrökigt och osommrigt när det regnar. "Where did the summer go?" liksom.
 
För övrigt så har jag funderat på att byta blogg, typ, bara flytta över till en annan här på blogg.se då jag är rätt så le på denna, i synnerhet namnet. Det känns inte riktigt som jag längre och tyvärr så kan man ju inte bara byta bloggadress av någon skitdum anledning utan man måste helt enkelt skapa en helt ny blogg (skitdrygt). Men jag kan inte ritkigt komma på vad bloggen ska heta i sådana fall, jag vill ju ha något ashäftigt som är relativt lätt för folk att komma ihåg men som ändå känns som jag och som jag kommer kunna hålla fast vid och inte bara tröttna på efter typ en månad eller så. Samt att det passar oavsett hur mitt liv och det jag skriver om ändras, det ska liksom passa till allt och inte bli helknäppt om jag gör en radikal förändring i bloggen/det jag skriver om. Men samtidigt ska det inte vara tråkigt och något som vem som hellst skulle kunna komma på, det ska liksom passa mig på något vis. Haha, känner att vissa av de "kraven" halft säger emot varandra, men jaja. Inte ens säkert att jag orkar byta ens, men det lär väll visa sig. Om det är någon som har ett förslag på namn så får ni jättegärna dela med er av det, ge mig inspiration liksom, då blir jag glader choklader. :D
 
Men nu tänkte jag slänga upp lite fina sommarbilder från några veckor tillbaka från rommehoppet samt på fina Kaptenen ute i hage bara för att det var länge sedan jag la upp nya bilder samt att Kaptenen är söt och bilderna är sådär härligt sommriga. Enjoj. <:
 
Maja och Dalpil


Klara och Towanda
 
Derp-bild
 
Kaptenen
 
Intressant med kamera
 
Over and Out
//Alex

Rock never dies

Håhåå, känner att detta inlägg kommer liiiiiiiiite sent sådär, men men bättre sent än aldrig liksom.
Sista dagen på Peace and Love (alltså i lördags) så blev det enbart att kolla på Michael Monroe. Resterande delen av dagen spenderades på Kupolen med Maria samt vid köksbordet med Maria och Anna-Sara med godis, rejäla sockerkickar och en kortlek, det var....... Flummigt, minst sagt.
 
Men i alla fall, Michael Monroe ÄGDE! Precis som föregående år så var han halvt galen på scen, sprang om kring och hoppade, klättrade i ljusställningarna, satt och stod på förstärkare, stod på kravallstängslet, gick ned i splitt och spagat om vart annat, och så stod han på kravallstängslena lite till samt klättrade runt på dem. Och allt detta samtidigt som han sjöng(!!!!). Så well, min slutsats är: Karn måste fan ha kondis och flås from hell! En annan vet ju hur jobbigt det är att gå/springa och bara prata samtidigt, tänka sig då att sjunga samtidigt liksom, ujuj.
Men det var som sagt awesome, min hanled är dessutom helig och min tröja med och jag kommer aldrig mer tvätta den (tröjan alltså). FÖR HA STOD OCH HÖLL I DEN!!!!! Så, nu kan jag dö lycklig, hihi. <:
 
I övrigt har veckan flytit på riktigt lugnt och fint, blev lite rollspel i söndags, installerade Assassin's Creed: Brotherhood i Måndagsnatt (vad jag gjorde i måndags dock har jag glömt, var alldeles för trött för att minnas), igår satt jag typ och spelade hela dagen och så idag har jag jobbat samt varit ut till kaptenen. :)
Men nu ska jag minsan ta och duscha och sedan ska jag sätta mig och spela lite innan jag går och lägger mig.
 
Over and Out
//Alex

RSS 2.0