Den ständiga resan

Sitter för tillfället i A224 och har multimedia. Och ja, ni ser ju hur effeltivt jag jobbar. ;)
Men jag ska faktiskt jobba efter att jag skrivit dethär, eller föröka i alla fall. Jag har varit duktig och glömt pappret med instruktioner i mitt skåp dock så jag vet inte hur bra det kommer att gå.. Men det jag ska göra först kan jag redan ändå så för tillfället är det sak samma.

Igår var det rollspel hos Axxe som gällde. Det var väldigt trevligt faktiskt även om vi mest bara vart skitsnack och karaktärsskapande och inte så mycket rollspel. Men nu vet jag i alla fäll nästan vad jag ska göra ett repotage om. Ska bara rådfråga min textkommunikationslärare och se vad han tycker om iden och lite sådant. :)

Men nu tänker jag faktsikt jobba lite.. Ni får en låt här som jag knarkat idag bara för att den är vacker. c:

Den Ständiga Resan - Opeth


Over and out
//Alex

"Stina är bäst" Eller hur var det nu. ;)


Stina och Sofie. <:


Textkommunikation är svårt! D:
Sitter för tillfället här och försöker komma på vad jag ska göra ett repotage om.. Gärna något som inte innebär att jag måste intervjua människor jag inte känner, haha.. <.<
Men men, jag kommer nog på något tids nog.. kanske kan göra ett repotage om stallet eller nått, det  skulle jag nog klara. Eller så gör jag något repotage om någon bekant som gör något ballt eller häftigt, det funkar säkert det med. Kanske Klara får bli mitt offer? Eller Nils och Axxe? Ah, det lär visa sig. ^^

i övrigt har det väll inte hänt så mycket, ska väll träna idag tror jag, eller rollspela, eller både och.. Jag har inte ritkgit bestämt mig ännu. Syrran fyller ju år så man skulle ju kanske vara hemma och fira henne också.. eller? Måste man det? o:
Ääh, nu ska jag nog ta och forska vidare i vad jag ska skriva om i mitt repotage då vi tydligen ska rapportera våran idée till läraren innan vi slutar. Och så tyckte Stina att jag ska avsluta med att skriva att "Stina är bäst" så nu har jag gjort det också, hoppas du är nöjd Stina. ;)

Over and Out
//Alex

 


Tåkigt inlägg så vi kompenserar med en bild tycker jag. :)


Bild från Utterliden, antagligen även en av de sista bilderna därifrån.


Hade tänkt att ni skulle få ett litet inlägg nu såhär på kvällningen innan jag går och lägger mig, ska upp tidigt imorgon då jag börjar jobba sju.
Idag har jag i alla fall inte gjort särskillt mycket. Sov till ca halv två (hejja hejja liksom) och sen käkade jag frukost bestående av pizza vid sådär en fyra-fem tiden, ungefär när de flesta brukar käka middag. Känns bra och sådär.. Sen har jag suttit och kollat på medans Axxe och Nisse lirat HoN och bara chillat och allmänt kännt mig som en zombie. Känns att ha varit en värd dag liksom, men jaja. Nu ska jag i alla fall lägga mig så att jag orkar upp imorgon, får inte försova mig för då ligger jag illa till.

Over and Out
//Alex

Nattblogg

Sitter hemma hoss Nisse och väntar på att karn ska bli klar i duschen. Har tränat och åkt på stryk samt varit och rollspelat. Gick väll bra båda grejerna även om jag var lite småtrött under rollspelet dock, haha. Sen vet jag inte om man kan faila på att få stryk? Det vore väll möjligen om man typ gav stryk istället och typ utklassade dem som skulle ge en stryk.... men då har man ju samtidigt inte failat utan det är det ju dom som har.. Jag vet inte, nattlogik brukar inte vara den bästa logiken och chansen att detta inlägg blir sammanhängande över huvud taget känns inte sådär jättestor. Känns mest som att jag bara svamlar och skriver lite random bokstäver som typ bildar ord men som nog ingen förstår meningen av, haha.

Och nu ska jag posta det här för att sedan riskera att min mor ser detta och blir mindre glad när hon ser när det publicerades men det är skiiiiit samma för jag är trött och kan inte tänka klart, fuck yeah liksom! :D

Over and Out och typ godnatt eller nått.. x3
//Alex

Time stands still, but stops for no one.


En liten bild på min lillkusin. c:


Hallojjsan! Nu är det jävligt länge sen jag skrev någonting här, fy på mig!
Det har hänt en hel del sen jag skrev sist faktiskt, fast just nu kan jag inte dra mig något utav det till minnes utan jag berättar vad jag gjort idag och igår istället. :)
Igår hade jag en allmän pissdag och allt gick åt helvete. Jag försov mig ca 2,5 timmar så att jag missade första lektionen. Jag fick stressa som fan till skolan bara för att sedan komma dit och få veta att min engelskalärare är sjuk och att vi har ett två timmar långt hål. Ah, ock medans jag stressar runt där på morgonen så hittar jag min Ipod på köksbordet helt urladdad så no music for me liksom. (musicaddict)

Sen på kvällen så var jag ju till stallet som vanligt. Det var hoppning som stod på schemat och för en gångs skull fick jag hästen jag ville ha vilket då alltså var Indianen. Dock var ju inte detta någon garanti till att det skulle gå särskillt bra, vilket det inte gjorde heller. Han var lite småseg och ville inte riktigt bjuda på hindrena. På fyrkantsspåret och svängen innan hindren så gasade och bjöd han som sjutton men när jag vände upp emot hindret så var det som om han började tveka eller helt enkelt inte ville.. Eller så testade han mig bara, vad vet jag. o:

Idag har jag i alla fall bara gått i skolan i princip. Har kollat på en lite småful film också som innehåller så grova fails så det är inte klokt. Satt nog och skrattade typ halva filmen åt en viss speciell fail som var så grov och dålig så det är ju pinsamt, trodde dom inte att någon skulle märka eller va?
Aja, svenska barnfilmer.. vad kan man förvänta sig liksom.. Eller ja, i alla fall nya sådana, de äldre (typ emil, pippi, rasmus på luffen och dom där) är ju faktiskt riktigt bra. I alla fall de som är baserade på Astrid Lindgrens sagor. (Astrid Lindgren in my <3)

Senare ikväll (typ om bara nån timme) så ska jag iväg och träna. Sen efter det så bär det av hem igen och så blir det att duscha och göra mig iordning och sen dra hem till Axxe och rollspela. Jag är nämligen tuff och har inga lektioner imorgon. Men nu är det mat så jag ska väll gå ned och äta innan de får damp på mig, det vore ju mindre trevligt.

Over and Out
//Alex


RSS 2.0