Hos Elliot. <:

Är för tillfället hos Eliott och sitter och våldtar hennes dator, haha. Fast hon har ingenting emot det då hon sitter och pillar med sina promarkers. Fast inte längre, nu sprang hon iväg, haha.. o:
Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu heller, ville bara göra en uppdatering liksom. Justja, jag sitter och lyssnar på Ikimono Gakari också, i högtalare, bara för att jag kan. <:
Fast nu ska jag snart åka hem så jag borde väll kanske börja göra mig klar.

Over and Out
//Alex

Skola igen då..

Jahapp, då var det skola igen då efter fyra veckor.. Känns ju sådär lagom kul, ehe.. Och för tillfället sitter jag på MUMen och gör absolut ingenting.. Läraren är inte här och jag vet inte vad jag ska göra, höhö.. Så jag ska väll sätta mig och fortsätta kolla på Elfen Lied medans jag väntar på läraren tror jag. Har precis börjat kolla på den serien och den verkar rätt bra faktsikt. Fast har inte ens sett ut första avsnittet, but aaanywaaays. <:

Sen vad som händer idag det får vi se, kanske umgås med Nils eller så. Och jag har typ ingenting mer att skriva, förutom att jag är glad för att SREW kommer till Uppcon! :D
Fast jag har ingen biljett än.. Måste se till att jag kan fixa boende först.. Men aah, får väll ta tag i det typ idag eller så. :>
Meen nu ska jag fortsätta med något random.

Over and Out
//Alex

Sista dagen på APUn. :(


飛翔(はばた)いたら 戻らないと言って
目指したのは 蒼い 蒼い あの空



Alltså.... klockan är tolv och jag är trött som ett as och har varit det sen typ tio.. inte har jag hunnit det jag skulle hinna heller.. (suck) aja, det blir väll att sitta uppe en stund till antar jag..
Och idag var det ju sista dagen på min APU-period och där med sista dagen på MC-folket. Frukansvärt tråkigt tycker jag då jag verkligen trivdes där och det var verkligen en skitkul APU.. Men jag har ju faktiskt 6 veckors APU nästa termin också så jag kan ju alltid komma tillbaka då. :)

Idag har jag för övrigt nästan enbart suttit med Jox och kollat på när han redigerat bilder samt gjort layout till en artikel som är med i nästa nummer. Mycket intressant har det varit måste jag säga. Sen så skulle han ta en bild på mig och fixa till spalten jag har skrivit, men det slutade bara med att det spårade ur totalt. Men det var fruktansvärt kul i alla fall, haha. x)

Men nej, nu ska jag faktiskt ta och sätta mig med det jag skulle göra så att jag får gå och lägga mig någon gång, ska ju faktiskt upp vid nio imorgon. :)

Over and Out
//Alex

Nu ska vi ut på äventyr! :D

Eller ja, jag har egentligen redan varit ut på äventyr, hade bara inte tid att skriva något imorse och min telefon hatar tydligen blogg.se då det inte går att skriva inlägg från den (är en android-fån så finns ingen speciell blogg.se-app som till ajfånen heller, dåligt tycker jag.. :< ) så det fick helt enkelt bli ett inlägg nu istället. :)
Idag har jag haft min första APU-dag på tidningen MC-folket. Kan ju säga att det var väligt roligt och givande i alla fall. Vi åkte till stockholm och var till näringsdepartementet och gjorde en intervju med infrastrukturministern Catharina Elmsäter-Svärd och jag fick fota henne lite medans hon satt där och pratade, fick fota med en Canon EOS 7D (lyckaaaaa). Förhoppningsvis så blev det i alla fall någon bra bild. Men jag måste i alla fall säga att hon var en mycket trevlig minister, verkade väldigt positiv och lätta att prata med och sådär, inte helt omäjlig helt enkelt så som man kan få en kännsla av att vissa politiker är. :)

Sedan har jag fått i uppgift att jag ska skriva en notis till tidningen om min vecka där som jag och designern sedan ska sitta och göra en layout till och som sedan ska vara med i tidningen, Känns riiiktigt jävla bra måste jag säga och jag är riktigt pepp på att verkligen försöka göra mitt allra bästa. :D
Så ja, denna vecka har ju börjat med än lovande i alla fall samt måste jag säga och det verkar ju i alla fall som att den kommer att fortsätta så, i alla fall så hoppas jag på det och på Magnus så låter det i alla fall som det, så vi får väll hoppas. :)

Over and Out
//Alex

That perfect moment...


"Mitt" fina uppochnedvända kors, en av mina allra dyrbaraste ägodelar faktiskt. Den har i alla fall högs personligt värde av allt jag äger. <3
(fast jag äger den inte egentligen, jag bara lånar den typ, men ändå liksom)



Länge sedan jag skrev känner jag. Nåväl, nu är i alla fall min APU på Active Stay över, är ledig imorgon och på fredag i och med att mamma, som är min  handledare, är ledig samt att jag jobbade nästan hela sportlovet samt förra helgen så mamma tycker att jag har gjort mig förtjänt av lite ledighet och jag kan ju inte påstå att jag har några invändningar precis. :)
Och jag har inte direkt något intressant att skriva om apun faktiskt, jag har ju som bara suttit med administration och bokföring. Bokfört leverantörsfakturor, betalat fakturor, fixat med bokningar och lite annat smått och gott. :)

Idag har jag även varit i stallet. Fick rida Cameo och gosh vad bra det gick! Det var verkligen en sådandär dag då allt bara funkar. Kommunikation, samhörighet, allt. Så jävla skönt. :D

Har för övrigt funderat lite mer på att starta en ren fotoblogg och det blir nog så, måste bara komma på vad jag ska använda för bloggsida då jag känner att jag inte riktigt orkar sitta och ladda upp bild för bild så som man får göra här på blogg.se, det blir ganska jobbigt i längden om man har sådär en 10-20 bilder som man tänkt lägga upp.. ^^'
Men ja, har ni något bra förslag? En sida på engelska kanske då jag tänkt att den bloggen ska vara på engelska? :)
Ja, om ni känner att ni har någon ide, så lämna en lite kommentar. :)
Men nej, nu ska jag nog minsan ta och dejta sängen, en lite dusch först bara. :)

Over and Out
//Alex

"Sa du galopp? Jag tyckte du sa bock"

Har nu kommit hem från stallet. Fick rida Indianen idag och det blev barbackaritt. Dock var han mer vrång än vanligt idag och tyckte inte alls att det känndes som någon bra ide att jobba. Så lektionen började med att han gick segt och långsamt eller försökte springa från jobbet om vart annat tills det blev galopp, då jävlar fick han krut i baken och drog ned huvudet och satte av i en liten bockserie och gjorde sitt bästa för att försöka få av mig, vilket han sedan fortsatte att göra med jämna mellanrum under resten av lektionen. Kan ju säga att jag inte var sådär jätteimponerad av hans bravader, jag var mer grinig på att han inte kunde göra det jag bad honom istället. Fast det verkade inte han ta någon notis om, han var så nöjd med att få skutta lite så när jag i slutet av lektionen började jobba honom i trav på stora mittvolten tills han kom ned i form så var han väll inte sådär jätteglad, men det gick, jag fick min vilja igenom tillslut. :D

Nu ska jag snart gå och duscha sen ska jag väll gå och lägga mig eller något, är ju en dag imorgon också eller hur var det nu? Anyhow så säger jag i alla fall godnatt nu och jag skriver väll mer någon annan gång. Och förhoppningsvis så kommer det upp fler texter som jag skrivit, typ nått mer kåseri eller så. :)

Over and Out
//Alex

Siffror, siffror, siffror och så lite matte på det.

Detta kommer inte att bli något långt inlägg då jag snart ska gå och byta om och sedan åka ut till stallet, men jag tänkte att lite kan jag ju skriva i alla fall. :)
Jag har ju APU nu denna vecka och två veckor frammåt och för tillfället är jag på Active Stay Hotel (alltså där jag jobbar i vanliga fall) och är med min mor och håller på med administration och bokföring. Det är faktiskt helt okej och inte alls så svårt som man skulle kunna tro, trots att det innefattar matte samt siffror i mängder. Samt att Jupiter (programmet vi använder) är lite småkonstigt ibland, men när man väl fattat hur man gör något så är det skitenkelt. Men nu så har ju inte administration och bokföring så mycket med media och göra, men det kan va bra att ha gjort ändå, dels för att det kommer att hjälpa mig i mitt jobb senare att jag faktiskt kan systemet, samt att det med störtsa sannorlikhet kommer att bli så mycket enklare att fixa med bokföringen och administrationen till UF-företaget som jag ska ha i trean. :)

Jag ska vara på Active nästa vecka också, och då har mamma hotat med att sätta mig i reseptionen och få ta hand om bokningar, svara i telefon och sådant. Men jag har inte så mycket emot det egentligen ändå, ju mer erfarenheter jag kan plocka på mig desto bättre liksom. :)
Sen vecka 12 så ska jag vara på en tidning som heter MC-folket. Det kommer nog att bli riktigt roligt då chefsredaktören har tänkt sig att jag ska få ringa till någon och ställa frågot samt möjligen skriva en liten notis eller en del av en artikel samt att jag torsdag och fredag ska få sitta med grafikern och se hur han jobbar och sådär, så det ser jag verkligen fram emot. :D

Ojoj, nu ser jag att tiden har fått fötter och sprungit iväg igen så detta får avsluta inlägget. Men jag ska försöka skriva något mer antingen ikväll eller imorgon, men jag vågar inte lova något för ja, ni vet ju hur jag är. Och nu letar sig lukten av kykling upp på mitt rum och jag känner hur det kurrar i magen, nej, nu får jag minsan ta och lägga på ett kol.

Over and Out
//Alex

Hjärndöd...

Jag är helt hjärndöd.. nästan som om jag vore lobotomerad.. Fast då skulle jag inte kunna skriva, men äh.. Jag vet inte, jag är för trött för det här.. Har i alla fall APU nu, börjar tio och slutar ca tre, helt okej ändå. Fast trökigt då min APU är på mitt jobb och inte får jag betalt för att vara där heller.. blä.. Oh well, för att kompensera min negativitet och sådär så kan jag lägga upp en GIF-bild som jag gjorde igår bara för att jag hade jättetråkigt. höhö. Men aah, jag ska i alla fall sätta mig och spela nu eller nått, typ Sims 3, det är tillräckligt hjärndött för att jag ska orka med.


Over and Out
//Alex

RSS 2.0