Första fotojobbet. :D

Fuck yeaha!
Igår var en rätt bra dag måste jag säga. Var på mitt första riktiga fotojobb ever (betalt fick jag till och med). Jag var fotograf på en energimässa som hölls på Stora Björn här i borlänge. Inte ensam då såklart, majoriteten av fotoklassen var också där (på olika tider dårå) så jag var bara där i två timmar och sedan slutade jag. Känns inte helt fel kan jag säga. Fick en biobiljett för't också så om det är någon som känner för att gå på bio någon dag så är det bara att höra av sig, haha. ;D

Sen var jag till stallet igår också, fick skumpa runt på Crille. Eller ja, jobba som ett as var faktiskt vad jag fick göra. Han var inte helt villig till att göra som jag ville och sen fick jag användning för min perfect balance då han blev jättesur på mig när jag tyckte att han skulle gallopera snabbare än i krypfart, haha.. o:

Men nu hinner jag inte skriva mer, måste käka och sen ska jag plugga som ett as för jag har matteprov om en timme... Önska mig lycka till! (det lär behövas)

Over and Out
//Alex

Ny fotoblogg!

Ja, jag har skaffat mig en fotoblogg! http://alexawesomephoto.blogspot.se/ är det som gäller. Men ja, det är en ren och skär fotoblogg och den är på engelska, jag kommer ändå att fortsätta uppdatera här om lite mer vardagliga saker och bilder kommer fortfarande att dyka upp, bara inte i samma utsträckning och inte på samma sätt som på den nya bloggen. :)

Over and Out
//Alex

Valley of the Damned

Typ så känns skolan för tillfället.. Jag är aldeles för trött för det här egentligen.. Har ont i huvudet och grejer med, känner mig så frruktansvärt positiv så det är helt sjukt. Och idag fick jag reda på att jag har matteprov på torsdag, känns ju jättebra då jag ligger typ 1000000000 sidor efter, wooohoo!! Eller nej, så illa är det inte, men nog är det ett par "underkapittel" (eller vad man nu ska kalla det) som jag inte gjort än och de handlar om en massa grafer och grejer så detta kommer att bli en jobbig vecka.. Men jag tänker faktsikt ta och räkna matten nu, pallar inte få IG och behöva göra omprov och grejer för det är bara jobbigt (eller ja, jobbigare). Fast det känns dock som att jag är ganska körd denna gång, var ju sjuk i torsdags så har ingen aning om vad fan det är vi ska plugga på till provet så jag får väll sätta mig och plugga på allt jag då. Inte för att det gör nått, kommer ju liksom inte komma ihåg det om några veckor i alla fall så, haha. <.<

I övrigt så är väll allt bra antar jag, har inte riktigt haft något att skriva om eller så. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, känns liksom lite småtråkigt att bara skriva om vad jag gör då jag för det mesta inte har så mycket intressant för mig (eller det kanske bara är jag som tycker det?). Men riktigt vad jag annars skulle skriva om vet jag faktsikt inte.. Har haft lite funderingar på om jag ska börja göra en serie av Agent 022Y-kåserier, för att dom är rätt kul att skriva och min textkommunikationslärare gav mig MVG på den uppgiften och tyckte att det var skitbra rakt igenom. :)
Men vad tycker ni? Är det något ni skulle vilja läsa? Eller har ni någon annas asball ide om vad jag skulle kunna hitta på för att göra denna blogg lite mer intressant och kanske kunna uppdatera lite oftare? Känner att jag behöver lite hjälp här för att detta ska bli bra. :)

Igår var det i alla fall min och Nils 6 månaders dag, vi har altså varit ihop i ett halvår men det känns typ som att jag kännt honom i typ halva mitt liv.. Nej okej, inte riktigt då, men betydligt längre än bara ett halvår i alla fall. Men ja, för att fira gick vi och åt på Coco Thai, snuskigt gott var det. Friterad kyklingfillé med sötsyr sås och ris, omnomnom. ♥

Och i lördags var det fest hos Emma som fyller 18 idag, riktigt trevligt var det och jag hitta massa trevligt folk att umgås med. Hittade även en att bugga med (Lena hette hon), ofantligt kul. Har inte buggat på jag vet inte hur länge och jag känner verkligen hur mycket jag saknar det, måste verkligen ta upp det igen snart. Dock känns det som att det inte finns tid (inte ork heller för den delen), jag har en massa saker att göra och ännu mer saker jag vill göra och jag har inte riktigt tid till allt, tyvärr. Jag skulle egentligen vilja ta upp Capoeiran igen, och dansen samt skaffa medryttarhäst och börja tävla. Jag vill fortsätta med rollspelet, börja lajva samt hänga med på fler fester med mina kompisar för att det är jävligt roligt. Utöver det så går jag ju på ridskola (vilket jag aldrig kommer sluta med) och måste göra alla läxor vi får i skolan. Jag måste orka gå upp till skolan på mornarna och jag ska dessutom orka hänga med på lektionerna (vilket jag inte gör vilket resulterar i mer läxor). Samt att jag vill kunna hinna och orka umgås med kompisar och Nils.

Visst, prioritering är nyckeln till det mesta men jag törs nästan slå vad om att inte ens det bästa planeringsfreaket i världen skulle lyckas planera in allt det där under en veckas tid. Det är inte möjligt.. Möjligen om man räknar bort skolan men annars, skulle inte tro det va. Och att då jag skulle göra det finns inte på världskartan, jag är ungefär lika värdelös på planering och prioritering som filmskurkar är på att komma på bra och hållbara planer, det händer helt enkelt inte.

Från att inte haft en aning om vad fan jag ska skriva så blev ju detta ett rätt långt inlägg ändå, fyllt med en massa klagosång och skit men w/e, haha. Men nu ska jag faktiskt ta och sätta mig och försöka jobba lite, måste liksom försöka bli klar med grejerna jag håller på med på MUMen så att jag kanske kan få ett VG i alla fall, inte för att det kommer hända men aja. :)

Over and Out
//Alex


trött? näääää, vad får du det ifrån?

Godmorgon, eller för er kanske det är god kväll? Jag vet inte riktigt, men för mig är det i alla fall fortfarande morgon, har ju inte ens ätit frukost och Nils sover fortfarande, haha. Gårdagen var ganska så händelserik dock, började dagen med att vandra upp till Crossroad och tog hål i öronen och sedan for vi till farmor och farfaroch å påskmat och sedan avslutades kvällen med lite rollspel.

Men nu sitter jag i alla fall här och gör inte så mycket. Väntar på att min man ska vakna så att jag kan klaga på att jag är hungrig och få lite mat, hihi. <:
Fast han ser inte riktigt ut som att han vill vakna innom den närmaste framtiden dock.. Kanske får gå och peta lite på honom snart? Ska ta och ringa pappa också, måste ha lite info av honom. Haha..

Men nu ska jag i alla fall gå och tvätta mina piercingar så att dom inte blir infelterade för det vore inte kul. Och sen ska jag ringa pappa tror jag, aja.

Over and Out
//Alex

Trött, så trött



Alltså, jag är fan så trött så jag svimmar snart.. Egentligen borde jag nog gå och lägga mig en stund inan Elliot kommer hit och stör min fina sömn som jag skulle kunna få.. Men jag orkar fan inte flytta mig från stolen till sängen, det är aldeles för jobbigt. I-landsproblem delux typ, haha. Sov typ endast tre timmar inatt för att jag satt uppe och skrev klart samhällsgrejen som skulle lämnas in idag, och sen tog jag med den till skolan på ett USB för att jag skulle skriva ut den och så har jag sparat den i fel format så att word inte kan läsa skiten. </3
Så nu får jag skicka den till läraren via mail istället.

Sen när vi hade slutat så var jag och Sara till kupolen och jag köpte en ny tröja på carlings, den är jättesöt och stor och fluffsig. <:
Sen var vi till Akademibokhandeln också och jag köpte mig en bok som heter The Name of the Wind. Den är på engelska dessutom så nu känner jag mig nästan lite duktigt, nu ska jag bara hitta tid till att läsa den också. o:

Sen ikväll så blir det stallet också, kommer att bli trevligt. Känner att jag verkligen behöver komma iväg en stund till ett ställe som skänker mig lite själaro och vad är då bättre än staller med alla mysiga och lugna hästar? <:
Vet dock inte vad vi ska göra men känner att jag verkligen skulle vilja rida Crille eller Genuin. Mycket fina hästar måste jag säga. Kan ju se om jag kan få med mig typ mamma eller nån som känner för att ta lite foton kanske? Vore ju lite kul faktiskt. <:

Och nu kom jag precis på att mitt USB ligger nere i min jackficka tillsammans med mina glasögon och min braiga penna. *suck* Aja, det är väll bara att ta och kravla sig ned och hämta det antar jag.. snart.. så fort jag orkar resa på mig, haha.. Men nu ska jag i alla fall sätta mig och samla motivation och energi till att göra det jag ska.

Over and Out
//Alex


Lite snabbt nu dåå.


Matsalen på Active Stay. :)



Woopwoop, sitter i skolan och har samhällskunskap.. gör typ allt utom det jag borde men aah.. Har inte så mycket ork till att konsentrera mig för tillfället, glömde glasögonen hemma och har huvudvärk of doom typ.. O.x
Så det kommer inte att bli något långt inlägg heller, men tänkte att jag kanske borde ge något livstecken ifrån mig. Snart ska jag ha foto i alla fall och då ska vi väl visa bilderna från APUn och sedan slutar jag vid ett, inte helt fel måste jag ändå säga, huhu. <:

Men på fredag ska jag ta hål i öronen iaf, är sjuuuukt nervös och kommer typ att svimma eller nått, huhu.. Men förhoppningsvis så kommer det att bli awesome i alla fall. <:
Och så på måndag så blir det att fota Karin, it will be awesome! :D
Måste bara komma på vart vi ska hålla hus, jag har ju inte så jättebra koll på vilka fina ställen som finns här, rör mig ju inte så mycket i själva borlänge tyvärr.. Mend et blir säkert jättebra ändå. :D
Men nu ska jag sluta skriva och gå och göra annat.

Over and Out
//Alex

RSS 2.0