Nytt år, ny start eller hur är det man säger.

Jag ska börja blogga ingen hade jag tänkte. Har ju skrivit lite i min "blogg" på emocore men nu har jag tänkt att det ska bli ändring här med. Det kommer dock inte se ut som tidigare då jag kommer skriva mer om vad jag tycker och jag tänker inte bädda in mina åsikter i nått fluffigt, rosa moln. Allt detta hänger ihop med mitt nyårslöfte som jag faktsikt bestämt mig för att ha. I vanliga fall är jag inte något fan av nyårslöften, tycker mest det är fjantigt för man lyckas ändå aldrig hålla dem och är det nått man tycker är vettigt att ändra på så behöver man ju inte lova sig själv det på nyår, det är ju bara att tuta och köra liksom.
 
Men i år har jag också hoppat på trenden, eller ja, typ i alla fall. Det var faktiskt så att en av mina favorittwittrare (@smulsex) talade om vad hon skulle ha som nyårslöfte och jag tyckte att det lät som en bra grej att lova sig själv så jag tänkte faktiskt hoppa på det tåget. Sen är det ju inte diretk så att jag stod där på tolvslaget och lovade mig själv något helt innerligt och sådär, det enda jag gjorde då var att kika på raketer och ha trevligt med en nyfunnen vänn. Men jag tycker att det kan räknas ändå.
Men här har ni i alla fall mina nyårslöften:
*Säga ifrån mer
*vara ännu argare
*bry mig ännu mindre om vad folk tycker.

Så, nu ska jag fortsätta skriva på en grej jag börjat på som kommer att komma upp på bloggen när det är klart. Går inte ritkigt att säga när det blir, men någon gång om inte allt för länga hoppas jag. :)
 
//Alex

Men att det ska vara så jävla svårt!?

Vad är det med vissa män (för ja, det är alltid just män) och att inte förstå vad ordet nej betyder? Är det verkligen så jävla svårt? Ett exempel på vad jag menar:
Random (man): "cama? ;););)"
Jag: "Nej"
Random: "men varför inte? :(("
Jag: "För att jag inte vill"
Random: "Men snääällaaaaaaa jag vill juuuuu, du är ju snyygg"
.......................................... . . . -.-
Alltså, jag BRYR MIG INTE, jag har redan sagt NEJ din foliehatt. Ett nej är fortfarande ett nej även om DU vill, din vilja har faktsikt ingen som helst betydelse om jag inte vill så bara HÅLL KÄFT!
Mina nej betyder faktiskt nej och inte "om du tjatar tillräckligt mycket", FATTA!

Men här, jag är i alla fall lite snäll så jag har gjort en liten ordlista åt er så att ni aldrig mer behöver tveka på vad som menas:
Nej = Nej
Kanske = Nej
Inte nu = Nej
Jag ska bara [insert valfri handling här] först = Nej

Så länge du inte får ett JA så betyder det nej och då är det ingen ide att tjata, jag har ingen jävla skyldighet att visa mig i cam för dig (eller göra något annat) även om du så skulle lägga dig på marken och låta mig fysiskt kliva på dig över en vattenpöl.

Nästa människa som inte respekterar mitt nej kommer jag att slå i ansiktet med en stol.
 
//Arg

RSS 2.0