Dagens uppdatering = dåååliig!


"Danger: Do not enter"
Foto: © Alexandra Fogelberg


Jag känner att jag inte skrivit mycket idag alltså. och nu dör mitt internet snart så jag kan som inte skriva så mkt nu heller.. min dag har varit bra och imorgon kommer det ett bättre inlägg med dagen samt ett litet inlägg som handlar om musik och konserter. =D Så ha tålamod. (:
Och bara för att jag varit så dålig idag så får ni en bild även fast inlägget är kort och tråkigt. ;D

Over and Out
//Alex

Lite smått och gott ^^


Nya headern, för att den är tuff. (a' ^^

Ja, för tillfället sitter jag i datasalen och ska egentligen jobba med min kallender.. Men datorn jag sitter vid kan inte öppna Publisher så jag kan inte jobba.. -.- Känns ju jävligt bra då typ alla andra börjar bli klara.. <.<

Jag tror att jag typ luktar lite rök.. Jag stod nämligen ute med mina kompisar medans en av dem rökte så nu luktar jag jättegott.. <.< Fast i övrigt så har det inte hänt något kul idag. o:

Och bloggen ser bättre ut än när jag började men det är fortfarande saker kvar att fixa.. jag vet inte om den är bättre än förra designen eller inte, men blogglänkarna i kommentarerna verkar som att dom fortfarande inte funkar.. >.< Eller så är det bara cp och funkar inte för att det inte funkade förut så när jag får in en ny kommentar så funkar det ändå. 8D Haha, det är inte bra att försöka vara smart.. <.<

Men nu slutar jag tror jag, kanske, inte riktigt men snart så. =D

Over and Out
//Alex


Blogg makeover

Tjolahopp! =D
Tänkte bara informera er om att nu ska jag göra om bloggen helt. Det är en helt del buggar och skit i designen och jag börjar nästan tröttna lite på den så nu ska jag göra om allt från grunden. (: Så om det ser lite rörigt ut så är det därför. (:

Over and Out
//Alex

666, för att det är tufft


Antal bilder tagna igår: 130
Antal bilder som blev bra: 15
Foto: © Alexandra Fogelberg


Iblad funderar jag på vad snart betyder i de vuxnas värld egentligen.. Om mamma säger att "se till att fixa det nu för jag kommer snart och då ska det vara fixat" så kan det dröja flera timmar innan det där "snart" inträffar. Ibland kan det till och med ta några dagar, det har till och med hänt att det där "snart" inte inträffat alls. Jag vet inte men det känns nästan som att hon har missuppfattat ordet snart. Och är det bara min mamma som gör så eller finns det fler som har benägenheten att göra på det viset? o:

Idag får jag en ny säng! =D Eller ja, det är i alla fall tänkt att jag ska få en.. <.< Men även detta är en av de gånger som mamma sagt "ta och städa undan nu så kommer vi med sängen snart" jaah, det sa hon runt 12 någon gång, nu är klockan nästan 3.. Alltså 3 timmar sedan. Sen sa hon att hon skulle fixa det efter maten, vi åt för cirka en timme sen och jag har då inte sett röken av någon säng. -.-
Men det är väll bara att ha tålamod, hon kommer med den så småningom..

Idag är det ju första advent också! Och det är ju typ nu som nedräkningen till jul börjar. Fast själv brukar jag inte räkna, visst brukar jag få någon adventskallender (det heter så va?o:) som man öppnar sådär, men den glömms ofta av och blir liggande utan att öppnas någon lucka i flera dagar tills jag får något ryck och städar lite och hittar den. Japp, jag har koll. (:

Och detta år kan jag helt klart säga att jag inte ser fram emot julen ett dugg. Jag ska antagligen fira den hos pappa och det var väll kanske inte vad jag hade lust med.. =/ Inte för att det är något fel med att fira jul just där eller så, men dom som vi firar med dricker väldigt mycket och brukar vara extremt fulla. Inte alla, men de flesta.

Jag själv tycker att sprit är skit, jag har smakat rätt mycket alkoholhaltiga drycker och har aldrig smakat något som varit ens lite gott, inte ens cider och fulla människor är något av det absolut obehagligaste som finns.

Men det blir säkert bra ändå, jag ska i alla fall ha lila hår över jul har jag bestämt, så jag måste minsan ta och gå upp och köpa med hårfärg någon dag. (:

Men nu ska jag se om jag inte ska ta och jaga på mamma lite så jag får min säng någon gång. ;)

Over and Out
//Alex

Hos klara. c:

För tillfället så sitter jag i Klaras rum i Halvars city och bloggar. XD Vi har väldigt trevligt, har kollat på ca halva 2012, fast vi orkade inte se hela för den var så seeg. XD Kameran är med men vet inte om det blir just några foton för det är ute är det mörkt och kallt och inne finns det inte så mycket att göra som är värt att ta kort på såatteeh..

Fast ja, vi är ju så awesome så vi behöver ju inte så mycket att göra egentligen för att ha kul, vi kan ha väldigt roligt ändå. hähä. ^^

Fast nu kommer jag inte på något att skriva så det blir helt enkelt att fortsätta vara social med klara. (:

Over and Out
//Alex

Aj på min mage. :'c


Väldigt gammal bild, men rätt bra ändå.. c:
Art: © Alexandra Fogelberg


Min mage försöker seriöst att döda mig.. Det känns som om någon tagit tag innuti min mage och sen vridit om och står och håller det omvridet, det gör så förbannat ont. Fast jag har tagit två alvedon så det borde bli bättre snart, typ..

Idag har jag inte gjort ett piss.. Eller jo.. fast nä.. Bara varit i skolan och såsat omkring.. gått på lektioner.. typ.. Sen kom jag hem, tog alvedon, gick med hunden och nu sitter jag här. Försöker förjäves få Daniel att svara på sms. *suck*

Igår blev jag klar med min novell, den blev bra tror jag. Vet inte om den håller alla "regler för novellskrivande" men vafaan, sen när har jag brytt mig om regler och sånt när det kommer till att skriva liksom? Nejdå, den är nog riktigt bra, nu ska den bara renskrivas på datorn och lämnas in, men det måste jag fixa i skolan. (:

I övrig så vet jag inte om det händer just någonting idag, blir väll att umgås med familjen lite kanske? Eller nått i den stilen, vi får se. Kanske inte blir någonting alls gjort, det känndes fakiskt som en väldigt chill idée. ^^

Men nu ska jag sätta mig och rita lite tror jag. =D Tjingeling.

XoXo
//Alex

Skola igen då.


I bet you've never felt so distant
Yet we're close enough to touch
And I try my best to crack a smile


Okej, jag började 12, hade svenska i en timme och 40 minuter, gick hem och nu sitter jag här. Tuff jag är vaah. x3
För tillfället sitter jag här och spelar sönder min nya lilla favoritlåt (som dyker upp i slutet av detta inlägg, lyssna!!) och försöker skriva en novell.. Eller ja, det är i alla fall vad jag borde göra.. Jag borde även räkna matte, en jävla massa matte också, jag ligger typ 100 sidor efter och fattar inte ett piss.. Känns jäättebra... Jag kommer inte alls få IG i matte A, nejnej... -.-'

Näe, vafan, nu ska vi vara positiva här, klart jag inte kommer få IG (hallå, vem fan försöker jag lura?!?!), nejnej, mins G kommer det att bli såklart (suuck, som att någon skulle gå på't) och sen kommer det att gå jättebra med matte B också (haaaaah, som om). =D

Men nu ska jag ta och fortsätta med min novell så att den blir klar någon gång.. Deadline är tisdag såatteh.. Tjingeling.

Little Miss Obvious ~ Her Bright Skies


För att lyssna på den acustiska vertionene (som enligt mig är bättre)
klicka på länken ------>
Her Bright Skies – Little Miss Obvious (Acoustic)

XoXo
//Alex

Nej, gymnasiet är inte frivilligt, försök inte få mig att tro annat.

Ursh vad jag verkligen inte tycker om skolan, det är det absolut tråkigaste som finns, för att inte tala om läxor. Inte nog med att dom måste ta en massa timma av den tiden jag är vaken och tycka att jag ska tillbringa den instängt i en byggnad omgiven av folk som försöker trycka in ointressanta fakta i huvudet på mig, utan dom måste även ta en massa tid från min FRITID och tycka att jag ska sitta inne och göra massa uppgifter bara för att lärarna inte orkar planera in skiten på lektioner.
Samtidigt så säger dom att dom uppmundrar att man är ute en massa och rör på sig och gör saker man tycker är kul, samt att man får minst 8 timmars sömn per natt.

Och exakt hur hade dom tänkt att detta skulle gå ihop om jag får fråga? Tror dom verkligen att vi är övermänskriga och att det finns mer än 24 timmar per dygn eller vafan är det med det här systemet?

Jag kan helt uppriktigt säga att jag gör verkligen inte allt jag ska hemma. Jag gör bort skiten på håltimmar, raster och lektioner för att slippa göra saker hemma, det händer till och med att jag skiter i att göra vissa uppgifter. Men ändå så sover jag kanske bara 5, 6 timmar per natt. Det händer ibland att det blir sju och sen på helger kan det kanske bli upp litt nio, tio timmar med, men det är inte ofta. Och jag gör en hel del saker, sådant som skolan tycker att man ska göra, är ute, umgås med familjen, idrottar, umgås med kompisar, övriga fritidsintressen... Läxor hinner jag ofta inte med och det där med 8 timmars sömn existerar knappt. Och sanningen att säga så gör jag inte så mycket saker som jag skulle vilja.

Från mitt perspektiv så kan jag verkligen inte förstå hur folk tänker när dom vill att jag ska hinna med skolarbeten på fritid samtidigt som jag ska idrotta och umgås med kompisar och vara ute och göra saker jag tycker om och få minst åtta timmars sömn...... Liksom hallå?! Det funkar bara inte! i alla fall inte för mig, inte sett från mitt perspektiv.
Men det finns det ju ingen som bryr sig om. Dom vuxna ser allt från sitt eget perspektiv och tror att det ska funka bara för att dom tycker det.

//Alex


Jêzaïg


Fjuuuu

Jag är trött och extremt rastlös.. >< Jag kan knappt sitta still och jag kan inte göra någonting i mer än några sekunder och sen blir det pisstråkigt.. *suuuck* Vilket även betyder att detta inlägg tar sin lilla tid att få ihop då jag är extremt lättdistraherad och lätt kommer av mig, så om det kanske blir lite osammanhängande och liknanade så är det därför.

Jag har inte gjort ett piss idag, bara chillat och det har varit så fruktanskvärt tråkigt så det är inte sant.. Visst, man kan tro att det ska vara skönt å ha en chilldag sådär, men jag blir så tokigt rastlös och tycker att allt är tråkigt så det är liksom inte najs på något sätt. >.<

Jag saknar min Daniel väldigt mycker. :c Så imorgon så kanske jag våldsgästar honom lite.. Fast det är inte säkert, vi får se. Han kan ju vara lite svår att nå ibland.. <.<

Och nu har jag inget mer att skriva och för att detta inte ska spåra ur helt så säger jag god natt nu. Skriver väll mer imorgon, natti.

XoXo
//Alex

Updateringen suger? Jo, lite kanske..


Klara och Vilda. c:
Foto: © Alexandre Fogelberg


Haha, jag känner att jag är bra på att uppdatera alltså. XD Men ja, det är ju inte direkt så att jag faktiskt har något intressant som ni missar när jag inte uppdaterar heller.. <.<

Idag och imorgon så är jag ledig och det ska bli så himla najs. ^^ Jag ska se om jag kan påkalla min lilla pojkväns uppmärksamhet, fast det käns som att jag inte kommer att lyckas med det då han antagligen kommer att sova till sådär en två, tre.. O.x

Nog för att han bor så pass nära att jag skulle kunna gå dit och göra en supricevisit, men det känndes inte riktigt snällt att göra så faktsikt. x)

Näe, det blir nog bara en allmän chill dag och sen får vi se om Daniel behagar höra utav sig.. ^^ Och något stallet vet jag inte riktigt om jag orkar med.. Tror nog att jag ska ta och ge min kropp en chans att återhämta sig helt innan jag sätter igång igen.

Och nu ska jag sluta skriva för jag har inget mer att säga. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Sjuk men ändå på språng.


Lilla födelsedagsbarnet för en herrans massa år sen, ni måste medge att bilden är helt sjukt söt (stolt fotograf).
Foto: © Alexandra Fogelberg


Ursh, jag mår verkligen inte bra.. Fick nästan inte sova någonting inatt, var det inte täptheten i näsan och svårigheten att andas som höll mig vaken så var det mardrömmar. så nu är jag extremt trött, snuvig och har huvudvärk. Men ändå har jag varit duktig och faktiskt gått till skolan ändå och fått läxor då vi har studiedag imorgon samt att jag fixat Cajsas födelsedagspresent då hon fyller 13 idag. (:

Det enda jag inte orkade med var att ha en och en halv timmes datakunskap, men det klarar man sig utan så det är rätt lungt. (:

Cajsas present är en tecknarbok som går igenom djurs anatomi och vad man ska tänka på när man tecknar djur. Jag hade gärna köpt den åt mig själv då den var extremt billigt men jag tänkte att Cajsa vill nog ha den och det som jag tänkt köpa till henne fanns inte och så tänkte jag på att mamma sa att hon gillar att teckna mycket och så hittade jag den boken och tyckte att den skulle bli perfekt. (: och så ska jag själv önska mig en likadan bok fast med människor istället. ^^

Och nu ska jag nog ta och gå ned och vara social eller nått istället. (: Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

Hos Daniel

För tillfället har jag snott Daniels dator och väntar på att han ska äta klart. ^^ Vi har väll i princip bara myst, och spelat lite spel då, så det finns som inte så mycket att skriva.. Mitt smink känns alldeles utkletat och fint och mitt hår känns väldigt tovigt och fint, höhö. x)

Men ja, jag har ju inte gjort något annat idag så jag har som ingenting att skriva. ._. Så nu säger jag hejdå och så skriver jag väll mer imorgon eller så.. kanske att det kommer ett litet inlägg ikväll om jag kommer på något att skriva, men om inte. God natt.

XoXo
//Alex

morgon + sjuk = trött och huvudvärk.. X.x


Hej.jag.har.bildbist

God morgon alla trötta små själar. Jag har varit vaken ett tag faktiskt, trots att jag hade tänkt att sova så länge som möjligt. Igår la jag mig vid typ två så jag borde ha sovit till tio, men jag vaknade strax efter åtta vilket har resulterat i en förbannad huvudvärk och att jag är väldigt trött, trots att jag legat i sängen och vaknat fram tills nu.. ><

Klockan tolv ska jag bege mig till Daniel och dryga mig lite så det blir nog ingen extrem uppdatering idag inte. Men hinner väll kanske slänga in ett litet inlägg senare ikväll. (;

I övrig vet jag inte va jag ska göra idag.. Jag är lite för sjuk för att gå upp och dansa så det blir det ju inget av. Och ja, egentligen är jag väll för sjuk för att göra någonting alls, men Daniel tyckte jag skulle komma till han ändå så ja.. ^^

Watchout! Theres Ghosts
är ett väldigt bra band, bara så ni vet. ^^

The Shakeup ~ Watchout! Theres Ghosts



XoXo
//Alex

Flum med klara! :D

Just nu sitter jag i sängen och flummar med Klara. (: Vi har nyss sett klart på Grown Ups, den filmen är så najs. Tror det är typ tredje eller fjärde gången jag ser den. x) Men det gör ingenting för det är en bra film. (:

Nu sitter vi och pratar om allt mellan himmel och jord och lite till. =D Och nu kommer jag inte på va jag ska skriva. XD så nu ska jag och Klara leka något. 8D heidooo

XoXo
//Alex

Vit hund + svarta byxor


En soluppgång vid en lappkåta i Utterliden, södra lappland.
Foto: © Alexandra Fogelberg


Idag är jag trött och sjuk som ett as. Min hals gör ont och är slämmig som sjutton, mitt huvud är tungt och det känns som att någon försöker trycka in skallbenet på mig samt att hela min kropp är alldeles öm. Så att umgås med någon blir nog inte av då jag antagligen smittas. X.x

MEN(!) jag får väll helt enkelt ta och göra det bästa utav situationen och vara hemma och bara pyssla. Ska se om jag kan hinna med kläderna som ligger och behöver fixas, fixa garderoben klart samt färga håret. En allmän pysseldag helt enkelt. ^^

Jag borstade hunden idag, han är vit och jag hade svarta byxor. Kan ju säga att mina byxor var vääldigt fina efter det ja. XD

Sen ska vi fira Cajsa lite idag, hon fyller ju år på måndag, så farmor och farfar är här så det blir väll lite fika och så. (: Så jag tror nog att det blir en allmänt trevlig dag faktiskt. ^^

Men nu ska jag ta och göra annat. Tjingeling. c:

XoXo
//Alex

Trött och sliten..


Typ, hej jag har inget liv.


Jag känner mig som en buss.. eller ja, lika stel som en buss i alla fall.. O.x jag har träningsvärk överallt utom i magen. (den har legat på latsidag, inte bra) jag hostar som bara den. Ont i halsen å huvudet har jag också, får se hur kry jag är imorgon.. >.> Men jaja, inatt får jag i alla fall sova så länge jag vill. ^^

Jag måste försöka fixa praoplats ochså.. Ska ta och ringa DD och se om jag kan få praoa med Täppas eller nån av dom där andra två awesome människorna. (: Om det inte går så ska jag fråga på Henningssons tryckeri och se (: Om inget av det funkar så får jag... typ... hitta på nå annat.. O.o

Jag önskar att jag hade ork, lust och inspiration till att skriva något lite intressant men just nu så är det relativt tomt på just dom fronterna.. Vi får se när det kommer tillbaka. Och medans jag väntar tänker jag bara slappa. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Träning snart då. TAGGTAGG!! =D


Skum bild.se xD


Yeaah! Snart ska jag iväg på träning. TAGGTAGGTAGG!! Torsdagar är awesome för det mästa. c: Jag har först gympa och sen unf och sen caopeira. ^^ Kan det bli bättre kanske? ;D

Och imorgon så blir det filmkväll med Elliot hemma hos henne, hennes moder står för kostnaderna, så det är awesome. c:

Och på lördag så kommer farmor å farfar å firar Cajsa en stund och så ska jag kanske vara lite med Daniel. c: Så resten av min vecka kommer att bli awesome. ^^

Men nu ska jag kila. =D Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

Tråkdag

Jag känner att mitt liv är typ händelselöst.. Idag har jag bara gått i skolan och setat här.. Och mina tuschningspennor är slut så jag måste köpa nya och dom är vråldyra... O.x

Någon inspiration har jag inte heller, så jag bestämmer att inlägget får sluta här, utan bild och allt bara för att jag är så dålig.

XoXo
//Alex

helt utpumpad


En av de två bilder från norrland som blev bra. O.x Detta är vägen som leder till mormor och morfar om man tar vägen från Arvidsjaur via Baktsjaur. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg

Denna dagen har varit rätt bortkastad om man räknar bort att Daniel helt out of nowhere kom till Haga och hällsade på och var med på min lektion. o: en väldigt glad överaskning faktiskt. c:

Sen i stallet så fick jag Filur och han hade tydligen bestämt sig för att inte vara särskillt samarbetsvillig idag och mina ben typ dog så ja.. det gick inte så jätte bra. Plus att mina vantar bestämde sig för att strypa blodtillförseln till mina fingrar så jag tappa känseln och rörligheten i dem.. O.x

Sen på vägen hem så upptäckte jag ett hål i sätet efter att värmemetallen som stack upp ur hålet brännt sönder mina ridbyxor.. Det gjorde riktigt ont. Samt att det gjorde ont att upptäcka hålet för nu har jag en brännblåsa åvanpå mitt högra ringfinger.. x.x

Så kort och gott har ni inte missat nått intressant även fast jag inte uppdaterat.. Men tack till Daniel som spred lite ljus i denna annars kassa dag. <3 Och nu ska jag ta och datea sängen. c: God natt. ^^

XoXo
//Alex

Inte okej!


"I belive in nothing but the beating of our hearts"

Jag är på fett dåligt humör. Anledning: Jag är hungrig men får ingen mat för att det är för sent att äta något innan det är middag och allt är skolans fel som tyckte att jag skulle ha utvecklingssamtal till fem. ):< Så nu får jag sitta här upp och vara hungrig fram tills dess att någon behagar göra middag.. ><

Det värsta är att jag blir så sjukt grinig när jag är hungrig. Jag blir verkligen pissur över minsta lilla så jag är väll inte så jättekul att umgås med när jag är hungrig.. ><

I övrigt finns det inget att säga.. Jag ska återgå till att vara sur fram tills dess att jag får mat.. Tjingeling

XoXo
//Alex

Måndag...


"I could really use a wish right now"

Hellu, jag måste snart gå ned å käka och få min engelskaredovisning/uppsats färdigfixad men innan ska jag skriva ett litet inlägg här. c: Det blev inte att färga håret igår.. Mamma orkade inte och jag kan inte själv. =/ Plus att jag var tvungen att hjälpa till och städa istället. Men jag klagar inte, det behövdes verkligen.. O.x Nåväl, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag önskar att Daniel kunde ta lite eget initiativ till att träffa mig.. Det är liksom nästan tre veckor sen sist.. Men nejdå, det är jag som måste driva på honom med högafflar och oxpiska för att det ska hända något.. -.-

Men ja, vi får se vad jag gör men nu måste jag i alla fall springa ned. Tjingeling!

XoXo
//Alex

Hur ska jag göra med håret? o:


Ja, jag är lite udda. Men jag vet att ni gillar't ;D

Ja, idag hade jag då tänkt att färga håret lila för allra sista gången. I alla fall för ett tag frammöver. Anledningen är att färgen jag använder är snygg i en/två tvättar och sen måste det färgas om så det blir så dyrt att behålla färgen om man vill hålla den snygg hela tiden. Hade jag vetat om en annan lila färg som är lika snygg men som håller längre så hade jag nog fortsatt men som det ser ut nu så har jag inte riktigt råd.. =/

Men jag har ingen aning om vad jag ska göra med håret efter denna färgning. O.o Jag har funderat på om jag ska låta min naturliga hårfärg (typ smutsblond) växa ut och sen färga det blått en gång, bara för att jag ville ha blått hår från början, eller om jag ska färga det svart igen, eller i någon annan färg.. Jag har ingen aning. :/

Jag hade även funderingar på att bleka det vitt (sen när det blonda växt ut) och sen fixa någon rolig färgkombination. Vet dock inte vad det skulle vara för kombination men men.. o:

Vad tycker ni att jag ska göra med det? o: ska jag färga blått eller en färgkombination eller bara svart? Eller har ni någon annan idée? Brainstorma mig med idéer om vad jag kan göra med håret vettja! =D

XoXo
//Alex

Så jävla le... -.-


Jag börjar faktiskt gilla mitt hår mer och mer. c:

Ursh, jag är så jävla le på allt. På hunden som behöver ut fast jag inte orkar, på stallet, på Usek som tycker att jag ska vara med och hjälpa till, på ansvar, på pappa, på alla jävla familjeproblem, på Daniel som jag nästan inte träffar, på att många ser mig som snygg, på alla idioter som tror att jag är lättfotad, på alla rövhål som inte kan acceptera att jag faktiskt inte tänker visa mina tuttar i den jävla camen - inte ens bhn, på det äckliga slaskvädret, på att behöva känna mig snygg, på att frysa, på att må dåligt, på alla humörssvägningar.... men mest av allt så är jag så jävla le på att mig själv. På att jag inte bara kan fortsätta att vända andra kinden till längre, att jag inte bara kan låta allt rinna av.

Men ja.. i övrig är det väll bra *host*. Jag ska ta och färga håret idag hade jag tänkt och så kanske jag ska vara med Daniel (troligen inte). (: Sen ska vi väll fira fars dag antar jag. o: Jag har inte fixat någon precent åt roger.. Men jag har kikat ut en så ska fråga mamma om jag ska kila upp på kupolen och köpa det. ;) I övrigt blir det nog en rätt så händelselös dag.. Kanske att jag skickar ett sms och grattar pappa.. Vi får se. >.>

Men nu ska jag ta och gå ned och stoppa nått åt huvvet. (: Tjingeling ^^

XoXo
//Alex


Sämst humör.se


Min puls är dina hjärteslag


Jag är seriöst på sämst humör ever.. inte ens cola hjälper för att göra mig gladare, då är det illa. D: Tur man kan lyssna på lite Raubtier så att man håller sig vid liv i alla fall. ^^ Och jag ska väll be om ursäkt för dålig uppdatering men jag har varit på sådanthär dåligt humör ett tag nu så ja, skrivarglädjen är väll inte direkt på topp plus att jag haft en massa läxor som jag varit tvugna att göra så jag har varit tvungen att lägga ned all min kreativitet på dom. och det är vad jag ska göra ikväll också tror jag. Jag har en bokrecention på engelska, en engelskauppsats/redovisning om Jared Leto och en svenskauppsats/redovisning om Det Grekiska Dramat som ska vara klart senast måndag. X.X (då är alltså två av dem försenade). Så jag har inte haft så mycket tid till att blogga om ni förstår. >.>

Ute är det kallt och slask. >.< uuh, finns det något jag hatar med i väderväg än extrem kyla så är det fan slask. Det är så förbannat trökigt när det är slaskigt så det finns inte! Jag har hellre typ -30, 1.5 meter snö och solsken än jag har +2, mulet och slask! Men tyvärr så är jag ju inte allsmäktig så jag kan inte bestämma över vädret utan det gäller bara att göra det bästa av situationen helt enkelt.

I övrig så har det typ inte hänt ett skit i mitt liv igår och idag. Fick lite hjälp av Rodost med matten på unf och var tvungen att vara hemma från träningen för att göra läxa.. Det gillas inte! Jag var verkligen skitpepp på att gå och träna och verkligen få bli sådär härligt utpumpad så att man knappt orkar gå efteråt. Men neeeeej, då ska man sitta och göra massa läxa istället. >< Fast jag och A-S hade vårat eget lilla träningspass senare på kvällen så jag har typ träningsverk i magen. o:

Och nu avslutar vi detta inlägg med en liten låt tycker jag. (: Tjingeling. ^^

Dobermann ~ Raubtier


XoXo
//Alex

Sovmorgon <3


Jag kojjar inte när jag säger att det är stoor skillnad asså! =D
Tycker dock att jag kunde fått till tupperingen bättre.. >.>

Idag börjar jag 12.20 vilket känns så sjuukt najjs. ^^ Nu på morgonen har jag liksom hunnit fixa och dona med min outfit, sminkning och hår i lugn och ro och se till att det blev bra. (: Jag är rätt nöjd faktiskt. Sen innan jag drar till skolan så ska jag nog ta och göra mina läxor så att jag har det gjort liksom. ^^

Men nu hinner jag inte skriva mer utan nu ska jag ta och gå ned och käka och sen fixa med läxorna. =D Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

Ny frisys, knäppa kompisar, galna hästar och första snön. ^^


Denna frisyr är gone! :D


Jag har klippt mig! :D Det är fett coolt om jag stylar det, fast annars är det nästan lite fail.. >.> Så orkar jag inte styla det så måste jag ha mössa för annars ser det typ skumt ut. XD Men det gör inget. c:

Idag tror jag har varit absolut flummigaste dagen i skolan, någonsin. o: Jag har varit typ hyper och bara skrattat och flummat som en galning. Och nu ska ni få höra något väldigt roligt, när jag, Sanna, Sara, Louise och Amanda satt i ljushallen och flummade så kom helt plötsligt Momme upp och började pata med Sara. Och sen kom M och hela gänget och var vid oss och snacka random och skumma saker. o: (citat kommer i slutet av inlägget)

På ridlektionen så hade jag Vilda. It's like a dream came true, tack till Klara. Det gick faktiskt bra, hon är en mycket mysig häst, fram tills dess att vi skulle galoppear.. -.-' Först skulle vi galoppera i vänster varv på en volt. Hon började med att hon skulle inte galoppera alls och sen när jag blev lite grinig på henne så fick hon typ lite vråldamp och kicka backut så det stog härliga till. Sen när jag väl fick henne att galoppera så gjorde hon så att så fort vi kom till den öppna delen av volten så försökte hon dra rakt fram istället för att fortsätta på voltspåret vilket resulterade i att jag fick banka med höger skänkel för att hon inte skulle komma så långt. Sen fick hon gallopera flera varv i ridhuset för att ridläraren tyckte så. Sen i höger varv gick det betydligt bättre. c: Men hon är en härlig häst, Alex likey. ^^

Och idag kom första snön också! =D Jag tycker om snö, det är så vackert med vinterlandskap. ^^ Dock tycker jag inte så mycket om kylan då jag är en riktig lite fryslort. :c Men som sakt, snö är vackert. c:

Imorgon har jag världens fetaste sovmorgon så jag får soovaa. ^^ Och så är min mamma så snäll att hon skjutsar mig till skolan så jag skipper gå i det kalla och blåsiga vädret. c: Så då kan inte vinden blåsa sönder mitt hår! och det gillar vi. ;3

Citat från dagen:

Momme:
Sara, man ska faktiskt kolla på dom man pratar med.
Sara:
*kollar upp på honom mellan skrattattackerna*
Momme: Sådärja! Du lär dig ju! :D Nästa steg är att prata med den där fule jäveln. *Pekar på M sen lutar han sig lite mot Sara* eller han kanske är snygg? o:

Momme:
Men sara skäms inte! Kolla, jag skäms inte! =D
M: Men du är Arab!

Nu ska jag sova. c: God natt på er!

Dead! ~ My Chemical Romance



XoXo
//Alex

Flummig men bra dag ^^


Fail bild på mig. o:
^^

Idag har jag..... varit i skolan, haha. Men det var faktiskt en rätt chill dag. Första lektionen var typ två timmar och fyrtio minuter och vi satt typ bara och flumma bort hela alltihop. Rätt duktigt måste ni faktiskt medge. xD sen hade vi typ en halvtimmes engelska och sen en 40 mins föreläsning som jag och Sara satt och flummade igenom. Sen var det ned på stan och beställa klipptid, så imorgon ska jag klippa mig (a' och sen flummade jag och Peter runt på stan i typ två timmar eller nått. o: Sen skulle han på prao så jag gick hem. Och nu sitter jag här. Rätt najs dag helt enkelt. c:

Imorgon blir en riktigt intensiv dag. Först skola och sen direkt efter stressa till frissören och sen hem och käka något och sen iväg till stallet. Så ingen vila och ingen ro förrän jag kommer hem på kvällen. Haha, känns lovande. x)

Men nu ska jag göra annat. (: Tjingeling. :D

XoXo
//Alex

Home Sweet Home<3


En bild från stugan. c:
Foto: © Alexandra Fogelberg


Nu är jag äntligen hemma! Har precis packat upp datorn och fixat högtalarna och så. (: Jag kom hem runt tolv igår natt så jag hjälpte till att packa ur bilen och sen crashade jag i sängen, så sjukt härligt att få sova i min egna säng igen! <3

Vistelsen i norrland har väl varit helt okej. Det roligaste var att åka hem till morbror och Giuliana faktiskt. Men det var även kul att åka hem till moster. c: Dock var det ju sorgligt att hon tog bort hästen i tisdags (eller om det var i onsdags?). :/

Idag ska jag leka med Peter. c: Kvinnan kommer och våldgästar mig snart så jag borde fortsätta på det påbörjade projektet att byta sängkläder. o: Vilket jag ska göra nu också. (: Heidoo ^^

Crucify Me ~ Bring Me The Horizon



XoXo
//Alex

Sista dagen. Dag 5


Jag i min söta lilla sovtröja. ^^

Detta är då sista dagen här. Imorgon bitti börjar hemfärden som tar ca 12 timmar så jag ska bara skriva ett litet snabbt inlägg och sen ska jag sätta igång och packa ihop mina saker. (: Jag har inte något att skriva direkt. Var till moster igår och hällsade på. Vi hade det trevligt och åt lite och sådär. Humm.. Nej, jag kommer verkligen inte på någonting och jag börjar känna mig lite stressad så ha det bra så skriver jag mer i morgon eller övermorgon, beror på. Baii

XoXo
//Alex

Lite snabbt nu bara (: Dag 4


Jag i min sovtröja och typ massa lockigt hår. ^^

Hinner inte skriva egentligen.. o: Var i A-jaur igår å hälsa på morbror med familj å nu bär det av till Arjeplog till moster. Men först in på dollar och köpa en CDskiva med PRO-PAIN :D Det kommer bli awesome. ^^ Kommer hem vid tio eller så så hinner inte skriva mer sen heller. Tjingeling.

XoXo
//Alex

Händelselös dag. ._. Dag 2


Jag förra vintern jag var upp, lite skillnad kanske? ;)

Jag är helt slutkörd.. Och ändå har jag inte gjort ett jota idag.. eller jo, jag har legat på soffan och sovit, men det räknas inte.. Så någonting att skriva om har jag inte direkt. Har ju inte hänt något.. >> Jag kommer nog snart att bli uttvingad att gå med hunden i mörkret, det känns inte så bra då jag är relativt mörkrädd när jag inte har någon med mig (hunden räknas inte). Men om jag säger det till mamma så tycker hon bara att jag är fjantig och att jag ska ge mig... >.>

Imorgon bär det av in till Arvidsjaur. Vi ska handla lite och sen ska vi hem till Morbror, Giuliana, Bea och 022Y. Det blir säkert trevligt men det kan resultera i ingen uppdatering, men det dör ni väll inte av antar jag. ;)

För tillfället sitter jag här och har förbannat tråkigt, funderar nästan på att gå ned och vara lite social med dom där nere men då kommer dom bara bråka på mig så att jag blir sur och det känndes ju midre trevligt.. .___.

Men näe, nu ska jag nog hitta opp något annat å syssälsätta mig med. (: Tjingeling. ^^

XoXo
//Alex

I Utterliden! =D Dag 1


Misse i en av sina "typiskt misse" stunder. <3
R.I.P älskade häst<3
Foto: © Alexandra Fogelberg

Nu är jag i utterliden och internet har jag med. (: Eller ja, mormor har. ^^ Det finns inget trådlöst inernet här så jag sitter vid mormors dator vilket tyvärr gör att jag inte har några bilder. :< Men ni dör väll inte av det antar jag? xD
Det är helt kolosalt varmt inne då min morfar har en benägenhet att elda som en galning. O.o Men jag kommer nog inte dö av det så det är lungt. ^^

Idag har jag inte gjort så mycket. Kom inte upp förrän vid tolv och då var jag upp och klädde på mig och käka fruksot. Sen var jag, mamma och Roger ut och gick på en liten promenad och fotade lite. Sen blir det ju som mörkt vid fyra här så man hinner som inte göra så mycket om dagarna. I synnerhet inte om man gör som jag och sover bort hälften av dem. x'D

Jag har även fått veta att moster ska ta bort Mistral! D': Men jag antar att det är bäst för honom, för han är riktigt sjuk och inga mediciner funkar så det bästa är ju att låta honom slippa lida. Men det ändrar ju inte att det är sorgligt för det är verkligen en helt underbar häst att ha att göra med. Charmig som få är han med. Men som sakt, det bästa för honom är att få somna in helt enkelt. :'(

Men nu ska jag nog ta och gå ned och vara social med alla där nere och se om en Giuliana och Tobias har kommit. (: Tjingeling :D

XoXo
//Alex


Han var verkligen en förbannat fin häst. <'3
Foto:
© Alexandra Fogelberg

RSS 2.0