Let this river flow...

Fy vilken jävla pissdag detta har varit. Började med att  jag försov mig och vaknade trött som ett as, kollade på klockan och fick slänga mig ur sängen, samla ihop mina kläder och rusa in på toa. Väl där fick jag stressa igenom mina morgorutiner för att sedan flyga ned för trapporna till frukostbordet och slänga ihop en halvtaskíg frukost. Trots detta så fick jag ta en senare buss men det var ingen fara, jag skulle nog komma kanska precis till första lektionen. TRODDE JAG JA! Bussen var sen så när den väl kom och jag gick på så såg jag klockan slå åtta och min lektion hade därmed börjat och bussen hade inte ens lämnat hållplatsen. Som tur är så åker jag inte så långt, tar någonstans mellan fem och femton minuter att åka, lite beroende på väglag och trafik och sådant, idag tog det väll ca 10 tror jag. Väl i skolan lyckades jag knacka på dörren till datasalen lagom i tid för att avbryta läraren i hans genomgång för att sedan, vigt som ett kassaskåp, ta mig fram till den enda lediga platsen längst bak i salen där jag spenderade resten av lektionen med att vara sur och bitter med näsan i datorn och musik i lurarna och läste krönikor och bloggar.

Efter det så var det dags för SAM, det flöt väll på bra i och för sig bortsett från att jag inte är direkt intresserad och för tillfället pratar vi Ekonomi, ganska tråkigt enligt mig men det är i alla fall inte särskillt svårt.
Sedan var det lunch och min lunch bestod av en bulle och lite varm choklad, nyttigt, mättande och sådär, ohja. Näst på schemat var då Foto, sista lektionen (tack och lov), och självklart så har jag inte med mig mina bilder, både för att jag glömt (hostinteorkathost) redigera dem samt att mitt usb fått fötter och gått och gömt sig någonstans så jag hade ingenting att förflytta dem med och min dator är (tyvär) lite för stor för att jag ska kunna ta med den till skolan, annars hade jag gjort det för läääääänge sedan, haha. Nåväl, fotolektion var det ja.. Jo, där var det mer än vanligt kaos, livligt, flummigt och ja, bara allmänt kaos. Men, vi har snäll fotolärare i alla fall så vi fick sluta ca en timme innan vi egentligen skulle ha vilket var väldigt skönt då jag helst av allt bara ville hem och lägga mig i sängen och dö.
Efter det så har det väll gått helt okej lite beroende på hur man ser det, jag har typ suttit i min säng men min dator, lite spel och chips och bara tagit det lungt, samt försökt komma på något att rita till veckans konstutmaning och den som har ett bra förslag på låt som ger inspiration får gärna dela med sig. Dock är detta det sista jag borde göra då mina lärare skiter läxort för tillfället och jag har så många att jag i prinsip skulle kunna begrava mig i dem samtidigt som jag måste komma på vad jag ska välja till trean samt att jag har träning ikväll och jag har verkligen ingen motivation alls till att gå dit.. För tillfället är det nästan så att jag hellre skulle ligga i min säng och bara stirra upp i taket under total tystnad.. Eller räkna matte..

Ursh....

Over and Out
//Alex


*Suck*

Jag tycker inte om sjukhusbesök.. Dom är alltid snuskigt tidigt på morgonen och dom lyckas alltid pricka in dagar då jag antingen har sovmorgon eller är ledig och så får jag gå upp i ottan ändå, Fy! Och ja, som ni kanske förstått så var jag till sjukhuset idag, hjärtmottagningen för att vara exakt. Gjorde ett EKG (kollade pacemakern) och det såg bra ut, fyra års batteritid kvar ungefär. Att kolla pacemakern är nog den konstigaste kännslan jag någosin kännt, den är väldigt olustig och relativt obehaglig men samtidigt på något skumt och skruvat sätt behaglig på samma gång. Dock är det inte jättemysigt när dom drar ned pulsen, då blir jag yr, ögonen och kroppen känns tunga och jag får svårt att andas, fast är man redan trött så blir det vääääääldigt svårt att inte somna, haha. Men aja, jag ska dit om två veckor igen.. eller inte riktigt dit utan då ska jag till barnmottagningen och göra ett ultraljud för att kolla hjärtat. Ohwell.. jag antar att jag ska återgå till arbetet eller nått.. tyvärr så funkade ju inte det program man behöver för att spela Pony Blox på skoldatorerna så det blir inget sådant.. Riktigt vad jag ville ha sagt med detta inlägg vet jag inte men w/e. Godnatt alla...

Over and Out
//Alex


Vårat livs värsta skräckupplevelse..

För ca 20 minuter sedan så upplevde jag och Maria den värsta skräcken i våra liv. Vi låg skavfötters i soffan och sov när Roger helt plötsligt stod bredvid soffan och vrålar för fulla lungor "MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT" Och helvete vad rädda vi blev! Nu kommer vi inte få en lugn stund inatt för vi kommer vakna varannan minut, berädda på att någon ska stå bredvid oss och vråla. xD
Kännde bara för att säga det. Nu ska jag fortsätta äta.¨
Over and Out
//Alex

Grattis Rolf-Göran Bengtsson

Lite snabbt såhär innan jag drar till stallet så tänkte jag bara säga grattis till Rolf-Göran Bengtsson som vann jerringpriset, it's awesome indeed och jag är sent ute men whatever. Sen tänkte jag länka till en awesome krönika som jag tycker att ni borde läsa: Kicka här

Nu ska jag byta om och dra till stallet, hoppning idag om jag inte minns fel, it will be awesome. :)

Over and Out
//Alex


Gud sa till mig, jag är kvinna, jag är gay och jag är svart

God morgon alla troll och banditer. Sitter för tillfället och har Textkommunikation. Har precis fått ut kursplaneringen och fått se att nu ska vi jobba med det som jag väntat med hela kursen. Debattarticklar, insändare, krönikor, bloggtexter, kåserier och satirtexter. Just denna vecka är det Debattartickel eller insändare, det får vi välja själva vad vi vill skriva. Jag har inte riktigt bestämt mig än men jag vet väll på ett ungefär vad jag vill skriva om i alla fall. Nu återstår bara hur jag ska bygga upp det och välja vad jag ska använda mig av för typ av text. Medans jag gör det så lyssnar på på lite Asta Kask för att få lite inspiration, tänkte dessutom lägga in två låtar här bara för att, vilket jag ska göra nu och sen ska jag sätta mig och jobba. :)

Patriarkatet - Asta Kask


Vill inte vara med - Asta Kask


Over and Out
//Alex

Allmänt dravel. :p

God morgon alla, eller borde jag säga god eftermiddag? Sitter för tillfäller i C107 (den bra datasalen, höhö) och har engelska. Ska skriva om en regissör, fast riktigt vad det är vi ska skriva om dem det vet jag inte riktigt.. Men jag ska i alla fall skriva om Peter Jacson tror jag, känndes enklast så. Först hade jag tänkt att jag skulle skriva om Hideo Nakata (regissören till The Ring filmerna och Dark Water) men jag hittade nästan ingen information om honom och då arbetet ska vara ca 2 A4 dataskrivet så blir det ju lite jobbigt om man inte har något att jobba med... Och hans egen hemsida är på japanska och jag är inte sådär jättebra på japanska så det tar nog lite för lång tid att tyda vad det står.. o:

Men jaja, skit i det nu. Nu är det länge sen jag uppdaterade igen, inte så bra kanske men det är svårt när man inte har något att skriva och lider av lite inspirationsbrist. Men i förrgår så drog i alla fall ridningen igång och jag fick börja terminen med att rida Genuin och det gick helt underbart bra, gud vad jag älskar den hästen, visst, hon är svår och det krävs verkligen mycket jobb både fysiskt och mentalt men belöningen man får av allt slit är helt underbar och just i onsdags så gick hon som en klocka, lyssnade skitfint på hjälperna och kom ned i en stadig form, förutom då i slutet då hon blev trött, jag blev trött och hon blev väldigt pigg och ville springa, men på det stora hela så gick hon verkligen super. :D

Sen så drog ju Capoeiran igång denna vecka också och jag var faktsikt duktig och gick dit både i tisdags och igår, men det känns, shit vilken träningsverk jag har idag. Och nästa lektion är idrott, känns bra, i synnerhet då min ben knappt vill bära mig uppför en trapp hur ska de då orka bära mig genom ett helt idrottspass liksom? o:
Jaja, det kommer säkert gå bra ändå, jag siktar ju faktsikt på att få åt minståne ett VG i idrott och då är det bara att bita ihop, ehe.
Men nej, nu ska jag nog ta och jobba lite istället. Får se när det kommer något mer inlägg, kan hända att det kommer ett redan lite senare idag. ;)

Over and Out
//Alex


Jobbar och står i.

Hallojsan! Idag har jag jobbat, tjänat lite pengar sådär. Sen vart det kupolen med syster, hon köpte en massa spel medans jag stod och dregglade över Skyrim och ett Xbox. Sen blev det HM och köpa smink med presentkort, woopwoop. Sedan avslutade vi våran vistelse där med att käka på Tacobar, gott!
Och nu tror jag att jag ska ta och sätta mig och spela lite Assassin's Creed, cilla lite och sådär liksom. :)
Jag har inget mer att säga, är trött och allmänt hjärndöd.

Over and Out
//Alex

Oh the pain

What is the most painfull thing, you've done in your entire life?

Had a peripheral vein catheterization wich had got blocked by blood going the wrong way (only that hurt as fuck) and some nurses who tried to unblock it by injecting salt solution (ending with they had to remov the catheter cuz it hurt to much)..
or having som sort of cables (don't remember what they was for tough) stuck underneath my skin with barbs dragd out without local anaesthesia.
Can't really decide wich one did hurt the most.

Now, what is the most painfull thin you've done in your ebture life?

(Och nej, jag orkar inte översätta)

Chillar väll

Hej och godmorgon. Jag har inte så mycket att säga egentligen tänkte bara att jag skulle säga hej och se till att denna blogg uppdateras lite. För tillfället sitter jag här framför min lilla dator, nyvaken och lite småhungrig, medans Nisse fortfarande ligger i min säng och sover. Men jag ska väll väcka honom om en stund eller så, han kan ju inte få sova hur länge som helst. ;)
Vad jag ska hitta på idag det vet jag inte riktigt, men något lär det ju bli, ska i alla fall umgås med Nils och sen får vi väll se vad vi hittar på. Jag är sjukt sugen på att rollspela, eller att lajva för den delen. Men just lajva kommer jag nof inte få göra än på ett tag, måste fixa en hel lajvutstyrsel och bygga upp en karaktär samt anmäla mig till något form av lajv vilket kostar pengar.. Men rollspela kommer jag i alla fall med största sannorlikhet få göra på onsdag eller någon annan dag denna vecka eller nästa så me is happy. ^^

Näe, nu har jag inget mer att säga så jag ska väll ta och vandra ned och käka frukost eller nått, kanske gå och lägga mig igen eller sätta mig och spela lite Assassin's Creed? Jah, vi får se. ^^

Over and Out
//Alex

...and a happy new year

Nu är det nytt år igen, 2012 till och med. Fan alltså, jag som nyss vant mig vid att säga 2011 och så går det och blir 2012 istället, nu måste jag ju lära om, ursh så drygt..
Men jag hoppas att ni alla haft ett bra nyårsfirande för det hade i alla fall jag. Mitt nyår spenderades på svanen med en massa härliga UNFare. Det är när man kommer dit och deltar i någon aktivitet man inser hur mycket man saknar att kunna vara med på torsdagar för folket där är verkligen helt underbara, öppna och trevliga. Nåväl, vi fick i alla fall god mat, kyckling i gräddsås och potatisgratäng och sedan till efterätt så blev det en massa frukter och lite godis. Jag åt dock enbart frukter, för det blir liksom sådär att när man äter frukt så blir man inte sugen på godis utan det är snarare så att man verkligen inte vill ha godis, ialla fall jag.

Fyverkerierna var fina, även om det detta år blev lite farligt då det var en hel del människor som verkligen inte borde hålla i raketer som höll på och smällde väldigt nära oss. En raket exploderade på marken ca 5 meter bakom oss vilket inte var så trevligt, då bestämde vi oss för att gå in innan det blev värre vilket jag tror var ett ganska så smart val.
Sen dansade vi, drack alkoholfria drycker och hade allmänt trevligt till ca 2 då jag och Elliot skulle hem till henne. Då det var mitt nyår i alla fall, och nu är det snö ute, woohoo! God fortsättning allesamman så hörs vi senare! :D

Over and Out
//Alex

RSS 2.0