Black'n'white

Hmm.. jag funderar på om jag ska bleka hela håter kanske? Eller färga hela svart? Om jag bleker hela så blir det nog vitt (typ jättevitt) med lite slingor i roliga färger och blir det svart så blir det ju svart, liksom. Lite smått beslutsångest där måste jag säga.. Men å andra sidan så har jag fått höra att jag är finare i blont än i svart, dock vet jag inte ritkigt vad jag tycker i den frågan, tycker att båda färgerna är rätt awesome tbh. ^^

Oh, och en liten instickare: JAG HATAR ATT INTE VARA 18! så, du har jag sagt det också.

Jag har för den delen kommit fram till vad jag ska göra för mina födelsedags pengar. Jag ska köpa ProMarkers. Eller ja, det är i alla fall vad jag tänkt mig för tillfället, sen hur det blir det lär visa sig. Haha.
Och nu orkar jag fan inte skriva mer, all inspiration bara rinner av mig så nu ska jag avrunda och sen klicka på publisera innan jag ångrar mig.

Men vad säger ni, blont eller svart? :)

Och ja, jag har sett ut sådär en gång i tiden (syftar på bilden där jag har svart hår)

Over and Out
//Alex

England är ett charmigt litet land, Pt. 4

Näst sista inlägget med englandsbilder kommer här! :D

En nyckelpiga i bilfönster. c:

Jag och hästen jag inte kommer ihåg vad han heter.. ^^'




Estie, Rosco(hunden med leksak) och Chiba(hunden med rött halsband)


Rosco




Så, nästa, och sista, inlägget med bilder kommer när jag orkar ta tag i det igen. :)

Over and Out
//Alex


Ser du vem som kommer där?

Tralala. En helt vanlig dag idag jaaa. Eller naj, inte riktigt kanske. Började med att allt gick åt hevete, hittade inte min plånbok (den är fortfarande borta), moppen krånglade som satan, kom försent fast jag var först där och det kom bara en till (kändes bra och sådär), hade en "extralektion" och skulle diskutera ordningsreglerna. Sen när vi var klara med det så hade vi tydligen inga fler lektioner, bara sådär liksom. Dock betydde det att foton vart inställd. :<

Sen drog vi (Jag, Felix, Spunkis, Amanda, Rickard och en till lite flicka jag inte kommer ihåg namnet på((Förlåt!)) till kupolen och bara chillade. Var först tänkt att jag skulle köra dit moppen så att jag slapp gå tillbaka och hämta den sen när jag skulle hem, men då behagade inte fanskapet att starta så då bestämde jag mig helt sonika att den minsan fick stå kvar där och skämmas fram tills dess att någon behagade komma och kolla på den. Så jag fick gå själv till kupolen med en tung väska. Där spenderade jag några timmar med en massa roligt folk och jag orkar inte skriva vad som hände för då kommer jag att tråka ut er så förbannat och det vill jag ju inte (eller..?)

Blev i alla fall upphämtad av min mor när hon slutade jobbet och vi åkte tillbaka till skolan för att se vad som var fel på moppen. Den var i alla fall inte villig att bli startad, antagligen sur, och sen var gasvajern helt av. Vi fick igång den i alla fall men jag ville inte försöka mig på att köra hem den då jag hade på känn att just idag så skulle det nog inte sluta sådär väldigt bra. I bästa fall med bara en totalkvaddad moppe, men någon sådan tur har jag ju inte.

Jag har ingenting vettigt att skriva och jag känner mig ganska tråkig och alldaglig för tillfället och det är ju verkligen kul och så ja.. Så jag har då nu bestämt att ni får en liten låt istället. Min nya favoritlåt till och med (ja, jag är konstig och skum)

Släck ett ljus - Skitarg


Over and Out
//Alex

From the bottom of my heart

Asså, det har hänt förbannat mycket i helgen egentligen. På fredagen så var jag och Klara iväg till Arenan i Falun och lyssnade på lite musik, men vi blev inte där så väldigt länge utan vi var hemma igen vid halv elva och då drog vi fram lite chips och dricka, tvingade Roger att montera ihop stora tvn i vårat gemensamma rum uppe och satte oss och såg på Mirrors och hade en trevlig filmkväll. :)

Lördagen började med att vi vaknade och gick upp sådär vid en tolv och segade oss rund i huset fram tills två då Klara skulle åka. Då fick vi en asum idé att jag skulle hänga med och fota henne och Towanda. Och så blev det också, många fina bilder på både henne, Towanda och katterna blev det. Sen for vi hem till henne, laddade över bilder och käkade Tacos. Gott!

Söndagen vart det Borlänge marknad en snabbis och sen födelsedagskalas ute i stråtenbo. Sen vart det hem och redigera bilder. Händelserikt och sådär ja. :)

Och så idag, ledig från skolan och tandläkarbesök. Gick väll bra, ska dit den 4e oktober igen och ta bort tandsten. Sen har jag räknat matte och funderat lite på vart jag ska söka APU och jag har bestämt mig för några ställen där jag ska fråga. Får ta fram telefonnummer/vandra dit imorgon I guess.. Och nu ska jag sätta mig och räkna mer matte.. From the bottom of my heart, jag HATAR matte!

Over and Out
//Alex

England är ett charmigt litet land, Pt. 3

Englandsbilder i brist på annat, woop woop! Detta är i alla fall bilderna från brölloppet. :3

Do the funnyface! xD




He wish. ;)










Det var alla bilder. Det kommer en uppdatering till innehållande bilder. Men det blir sen det. ^^

Over and Out
//Alex

England är ett charmigt litet land, Pt. 2

Woop woop, mer Englandbilder kommer här. :D

Typ godaste chokladen ever hade dom. c:
Svenshexa/möhippa. :)
Svenshexa/möhippa. :)
Svenshexa/möhippa. :)
Svenshexa/möhippa. :)
Folk. ^^
Mer folk. :)
Födelsedagstårta till Jessica. c:

Over and Out
//Alex

You're my flower, my sunshine, my friend♥


Jag och Genuine
Foto: Lena Lundgren


Igår red jag Genuine. Fyfan vad bra det gick, jag fick jobba som ett djur men shit viljet resultat det gav! Formen var stadig och fin, tempot var råbra hon lyssnade finfint på hjälperna, hon var kolugn.. Så sjukt synd att vi inte hade kameran med, det hade nog kunnat bli rätt duktigt fina bilder.

Men jag måste säga att namnet passar förbannat bra för hon är verkligen genuin på alla sätt och vis. Hon är förbannat svår att driva fram till handen då hon mer än gärna svarar en lätt drivande hjälp med att dra upp huvudet och öka (x galoppör som hon är) och så blir hon ruggigt kinkig om man tar för hårt i tygeln.
Men igår fick jag mig en riktigt reminder om varför hon är min absoluta favorit, trots att hon är lite smågalen och gärna drar på ordentligt så är hon så sjukt underbar när man väl listat ut hur man ska göra, allt handlar verkligen om känsla med den fröken, att få henne att känna sig bekväm i situationen och villig att jobba. Det går inte att under några som helst omständigheter tvinga henne till någonting utan det måste gå med hjälp av sammarbete och känsla, det är det jag älskar med henne. <3



Hoho, rätt bra dag idag faktiskt. Kort skoldag med tre lektioner varav den ena innehållande en fotolektion med redovisning av förra veckans uppdrag. Uppdraget var "Tolka Hagagymnasiet" och jag hade väll tänkt att visa vad jag tagit någon gång. Denna veckas uppdrag är "Färg". Vi ska alltså ta en bild med en viss färg som tema, vilken färg får vi själva välja och jag tror att jag ska välja grön för det är en ruggigt bra färg och jag har världens bästa bild i huvudet, nu behöver jag bara lite gräsmatta, en Fanta Tropico(eller vad den där gröna burken heter) och lite solljus. Problemet är bara att jag verkligen avskyr Fanta, spelar ingen roll vilken typ så jag måste hitta någon som är frivillig att dricka upp skiten sen för det känndes ju lite onödigt att hälla ut det.. Någon frivillig?

Efter skolan var jag med Sara på kupolen och sprang runt för att vänta på hennes buss. Jag bör en bok jag fått av Emmy men som jag redan hade och sen gick vi omkring lite överallt. Sen övergav hon mig vid tre och jag vandrade omkring där själv och var av en slump in på glitter och hittade en förbannat snygg ring. Jag är inte mycket för ringar egentligen, men just den ringen kunde jag verkligen inte motstå, så sjukt häftig (det kommer en bild när jag orkar ta en, haha)
Men nu ska jag ta och byta om och börja röra mig emot KFUM-kansliet för att hjälpa till att bona golvet så att vi kan börja träna någon gång. Sen kanske det kommer en till uppdatering med fler bilder från england senare ikväll eller i morgon, får se vad jag hinner. :)

Over and Out
//Alex


Now you're one year older

ja, idag är det min födelsedag! 17 år fyller jag till och med, jävla gammal man är nu asså. Inte långt kvar tills man blir gråhårig och senil. Det har i alla fall varit en bra dag. Fått fotograferat syrran när hon marscherade med orkestern i barnensdag tåget, käkat på tacobar och shoppat med farmor. Samt fått lite presenter och pengar. Så det blir att kolla lite på mobiler och beställa skor. (y'

I övrigt så har det hänt rätt mycket som jag inte skrivit om och nu har jag glömt hälften. Men igår var det i alla fall Granny Goes Street med Klara och Sara. Såg Crashdïet och Toxic Labrats och träffade en massa folk. Riktigt bra dag faktiskt.
Jag har inte så mycket mer att skriva och jag tror att mitt internet dör snart dessutom så jag har bara en sista sak att tillägga. Om någon skulle komma in på mitt rum och sjunga denna sång för mig och spela på typ en banjo eller liknande så skulle jag bli fett lycklig:



Så det är vad jag önskar mig till nästa år när jag fyller 18, så nu jävlar är det bara att ni börjar träna! >8D

Over and Out
//Alex

RSS 2.0