Myskväll




Såhär söta kan vi va ibland en måndagkväll. ^^
Och med dessa bilder säger jag godnatt.

Over and Out
//Alex

Två huliganer i ett hus

Tjohoo! Vet ni vad? Vi är hundvakt åt världens sötaste lilla plupp! =D
Hon heter Sassi och är en 5 månaders Jack Russle Terrier (samma ras som Jambo). Otroligt snäll och gullig hund, men har energi som både räcker och blir över i mängder. Men för tillfället så ligger hon faktiskt och sover i mitt knä och är allmänt supergo. Och självklart så ligger även Jambo här bredvid mig han också. ^^

Hon kom hit vid halv fyra idag och jag har hunnit ta några bilder och en del blev faktiskt riktigt bra. Men ni ska veta att det är verkligen inte det enklaste att ta kort på den donnan, det går otroligt fort när hon är i farten vilket är aningen för fort för att kameran ska hinna med att ta skarpa bilder. Men ibland händer det att hon är still i några sekunder och då kan man få riktigt bra bilder. Och här får ni en liten bildbomb på Jambo och Sassi ^^







Over and Out
//Alex

Say hello to darkness


Bildkälla: Odium Clothing


Jag fick precis världens "ska ha" begär. *pekar på bilden* Det är verkligen inte långt ifrån att jag vara tar och impulsköper dem, jag har ju faktsikt pengar och allt. 391 kronor liksom, så värt! Och sanningen är den att jag har spanat in dom här skorna i ett år nu faktsikt, fast på en annan sida och för nästan dubbla priset. Och jag menar vem skulle inte vilja ha denna skönhet liksom. *drools* Nej, jag tror minsan att det blir ett litet impulsköp på skor här minsan.

Over and Out
//Alex

Three can keep a secret if two of them is dead


Modell: Stina Thiele


För tillfället så sitter jag här och lyssnar på Anorexia Nervosa och väntar på att lilla Klara ska anlända. Det är nämligen så att hon ska sova över här och det kommer att bli awesome. Sen så funderar jag på om jag skulle dra upp på LANet en stund imorgon, bara säga hej liksom. Fast det beror på om jag hinner, det kan ju hända att jag hittar på något med Klara istället. (:

Jag har även lyckats förstöra mina fina hörlurara som jag fick i julklapp, det har nämligen blivit glappkontakt nere vid den där grejen som man stoppar in i Ipoden, inte okej faktsikt. :c
Men nu ska jag sätta mig och läsa Motdrag och kanske att jag tar och spelar lite, eller så ska jag väll hjälpa till med maten. ^^

Over and Out
//Alex

H8ers makes me famous


Modell: Elias Engvall


God morgon, eller vad säger man? Jag har inte uppdaterat på massa länge men jag har inte haf tillräckligt mycket intressant att skriva eller tillräckligt mycket tid att skriva över huvud taget faktsitk, så vi kör ett inlägg nu istället.
Idag började jag jobba halv åtta och jobbade typ till halv elva och sen ska jag till skolan vid ca ett för att lämna över PP-precentationen till Åke och sen har jag sportlov. Fast jag jobbar dock söndag kväll samt måndag, tisdag och onsdag morgon (börjar klockan sju), nåväl, jag får ju betalt för det så jag ska väll inte klaga.

I onsdags så var det ju ridlektion för Yvonne och det gick faktikst riktigt riktigt bra. Hästen jag red heter Cameo och är en svart häst, mycket söt och trevlig faktiskt. Han kom ned i formen riktigt bra och alla rörelser funkade helt perfekt, sjukt glad jag blev då. Dock var det inte så jättekul att rida i ett plåtridhus när det var -27 grader, det var nästan så att jag trodde att fingrarna skulle trilla av. Men å andra sidan så kunde det ha varit värre, jag kunde ha ridit ute i blåsten också.

Men nu ska jag snart ta och bege mig till skolan.

Over and Out
//Alex


I'm lovestruck


Modeller: Stina Thiele och Elias Engvall


Just nu sitter jag här och fryser som en jag vet inte vad och är så insane hungrig så det finns inte.. Men jag får mat om typ en timme så det är kanske inte så farligt egentligen.. Just idag så känner jag verkligen inte för att åka till stallet, jag vill bara sitta hemma och slöa, eller egentligen så vill jag träffa en viss person men så kommer det ju inte att bli..

Igår var jag i alla fall duktig och gick på träning vilket antagligen var det dummaste jag gjort på länge, haha.. Det enda jag gjorde var att göra illa mig. Först så landade jag med hälen på mitt smalben med typ full kraft (är väldigt förvånad att det inte blivit ett blåmärke faktistk), sen så gjorde jag illa vänster höft när jag skulle göra Macaco (en bakåthandvolt från huksittande) och sen gjorde jag illa höger höft när jag skulle testa en ny spark och klantig som jag är så var jag ju självklart tvungen att ramla och landa på höften istället för att landa på fötterna.. *suck*

Men ja, idag så ska jag ju till stallet trots att jag inte vill/orkar, känner mig bara allmänt seg och har ont lite överallt och jag är nog allmänt gnällig också känns det som, blä på det.. Men jag kommer nog inte undan oavsett vad jag försöker med så det är nog ganska värdelöst att försöka för det enda som kommer hända är att mamma blir grinig, och det känndes inte riktigt att vara värt det.. Men får jag i mig lite mat så blir det säkert något bättre, blir ju Rogers goda lasagne så det finn ju ingenting att klaga på. ;)
Och jag bara tänker på hur mycket folk i min omgivning måste vilja döda mig just nu med tanke på vad jag sitter och dunkar för musik just nu, inte helt okej kanske. ;D

Over and Out
//Alex


Dag 11 – Mina syskon

Jadu, jag har väll en del syskon egentligen dock lite beroende på hur man ser det. Dock så har jag endast ett biologiskt syskon vilket är min lillasyster, hon är också den enda som är yngre än mig. Min mors sambo har två döttrar och min fars sambo har två söner och en dotter så allt som alt så har jag 6 syskon fast endast två som jag träffar regelbundet.. typ..

Over and Out
//Alex

Love is nothing but a psychic suicide


Modeller: Stina Thiele och Elias Engvall

Jag han inte blogga någonting igår då jag spontanåkte till falun när jag hade slutat och ungicks lite med Ola. Trevligt trevligt. Dock gjorde vi inte så mycket, var allmänt sociala bara med sådant är trevligt det med. (:

Idag börjar jag tolv *happyface* så det känns rätt lugnt för tillfället faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, har som inte hänt så mycket...
Igår ringde i alla fall Åke kvart i åtta på morgonen och sa att jag skulle behöva vara på Norra senast fem i halv tio så det var bara å gå upp och sätta fart det. Fick åka till ett ålderdomshem och fota lite och sen bar det av till skolan igen för att sitta och göra ingenting.. Men idag har vi i alla fall bestämt oss för att vi ska jobba ordentligt.
Men nu vill hunden ut så jag ska väll bevilja hans önskan. ^^

Over and Out
//Alex

I've thought that bein' strong meant never losin' your self control


Modell: Stina Thiele och Elias Engvall


Kom precis hem från jobbet och ska väll snart gå med hunden I guess.. För tillfället sitter jag här och lyssnar på vacker musik och önskar att en viss person ska smsa med mig (haha, jag är fan hopplös).
På jobbet var det frid och fröjd fram tills halv fem när tyska skolan drällde in genom dörrarna en halvtimme tidiga, då jävlar fick man jobba arschlet av sig. Men det gick bra ändå. (y'

Jag är sjukt trött och imorgon så börjar jag klockan 11, skönt med lite sovmorgon, hehe. Jag känner att det inte är helt säkert att vi är klara till på torsdag och jag känner mig sjukt stressad över det, men att stressa hjälper inte så jag försöker så gott jag kan att bara lägga allt sådant åt sidan och sen får jag försöka så gott jag kan och sen får det gå som det går helt enkelt.. (ochnufickjagsmsochblevtypsåhärextremtmegasuperjättemycketglad)

Jag vet inte ritkgit vad mer jag ska skriva faktiskt.. Och det brukar väll vara ett rätt bra tecken på att man ska sluta, innan det blir bara flum och pankaka av alltihopa. Så vi avslutar med en låt. c: (bara så ni vet så är det Daniels fel att jag lyssnar på den här låten x3)

Tonight I Wanna Cry ~ Keith Urban


Over and Out
//Alex

Dag 10 – Bloggfavoriter

jag läser ganska många bloggar faktiskt, men favoriterna är helt klart Anna Kaagaard Kristensen, Breathtaken's Makeup, Doktorn, Fullmoonchild, HultaAwesome, Klara Forsstedt, Lady Dhamer, Morbid Outlook och Rickard Sjunesson

Over and Out
//Alex

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi



Jag är ateist, jag tror inte på någon forma av rymdfarfar eller högre makt, jag tror på mig själv. Jag är min egen gud och det är endast jag som har kontrollen (och det fulla ansvaret) över mina handlingar, ingen annan. Jag vill inte säga att jag tillhör en viss religion, det medför så otroligt många förutfattade meningar hos folk och det blir liksom så strikt, det ska liksom vara si och så annars är det fel. Jag vill kunna ändra mig, ta till mig av annat, vidga mina vyer, inte bara sitta fast vid något bara för att det råkar stå så i en bok.

Jag tror på moralen, behandla andra som du själv blir behandlad, godhet emot de som förtjänar det istället för kärlek bortkastad på otacksamma. Jag visar respekt för folk som jag tycker förtjänar det och dom som inte gör det har endast sig själva att skylla, men kan du inte komma på någon anledning till varför du skulle förlorat min respekt så kan du vara rätt säker på att du inte har det.

Jag dömmer inte folk efter etnicitet, religion eller utseende, jag dömmer inte heller folk innan jag lärt känna dem. Alla ska ha samma chans att visa att dom under ytan är tänkande, kloka och bra människor.

Over and Out
//Alex

Between angles and insects


Lite bus i snön. c:
Modeller: Stina Thiele och Elias Engvall

Idag har jag setat och redigerat lite bilder och sen har jag varit till kupolen med Maria, det var mycket trevligt. Snart kommer det att vara en förbannat massa folk här som ska laga mat och hålla på, Roger har nämligen anordnat en träff med sin gourméklubb och det kommer nog att bli en mindre nykter kväll/natt (ja, inte för mig då). Egentligen hade jag väll kanske velat göra något annat, men jag har ändå ingenstans att ta vägen så det sket sig på den fronten.. Fast jag överväger fortfarande att dra till coz och kolla på Neverblue, Aliens stole my kidney's och shilovatt, fast insläppet är om 2 minuter (18.30) så jag tvivlar starkt på att jag hinner, sen vill jag nog göra annat för mina pengar då jag inte har en aning om hur de banden låter menmen..

Vet ni? Det var nån dumbfuck som ringde mig 02.27 på dolt nummer inatt, fast det märkte jag inte då telefonen var på ljudlöst och så låg den på laddning så den vibrerade inte heller, haha. x)
Men nu ska jag... spela. =D

Over and Out
//Alex


Dag 08 – Favoritsaker


Jag och min kamera. c:

Oj.. jag har ingen aning faktiskt.. Jag har väll inte direkt någon favoritsak, möjligen kameran då och min dator (hehehe).


Dag 07 – Vänner

Kort sagt, mina vänner är bäst. Det är dom som håller mig uppe och som finns där för mig through better or worse. Jag skulle inte klara mig en dag utan dem och det är för att jag valt mina vänner efter kvalitet istället för kvantitet. Jag skiter i folk som vill ändra på mig och folk som tycker att man ska vara på ett visst sätt, mina vänner tycker om mig för den jag är och jag tycker om dem som dom är och jag skulle aldrig drömma om att försöka ändra dem på något vis och den dagen någon försöker ändra på mig så är det bara tack och adjö.

Och mina vänner är dessutom otroligt fina fotomodeller. ;)<3



Tyvärr har jag inte bilder på alla mina vänner och i och med att jag sitter i skolan så har jag inte tillgång till andra bilder än de som ligger i arkivet, men ni får nöja er med de som är här äver. ^^<3

Over and Out
//Alex


Dag 06 – Om det här vore min sista dag

(tänkte fullfölja det där 30-dagars grejset nu)

Jadu, om detta vore min sista dag så skulle jag med all säkerhet sitta och deppa hela dagen över allt jag inte kommer hinna göra, allt jag ångrar och allt sånt, för let's face it, det är bara på film som man gör någon sådandär dunder grej och reser jorden runt och ställer allt tillrätta bara för att man vet att det är en sista dag.

Over and Out
//Alex


Give me all your hopeless heart and make me ill


En härlig bild från en härlig dag
Modell: Stina Thiele


Det har varit en härlig dag idag med fin väder (i alla fäll när vi var ute) och en massa flum, bra humor och inside jokes som har spenderats med Stina och Elias (mina små arbetskamrater/medbrotslingar, hähähä). Det började med att vi träffade Åke klockan åtta (den människan har pippi på att börja tidigt), sen hade vi lite dötid och satt och skickade konstiga sms till varandra.

Tillslut så ringde Åke och vi fick klä på oss och åka med till elevhemmet och ta lite bilder till PowerPoint-presentationen. Sen bar det av till skolan och där gjorde vi samma sak. Efter det så blev det att käka lunch på Erikslund och där träffade jag på Karin, Kewii (tror det var han i alla fall xD) och Jonna samt att Åke sa en grej som fick oss att starkt misstänka att han inte tycker om oss.. O_o

Efter lunchen (ca 12) så slutade vi och då begav vi oss till musikcentret för att vara där ett tag och plinka på lite inskrument (gitarrer mestadels) fram tills dess att Sina och Elias var tvugna att bege sig in till stan för att hinna med en buss och då gick jag hem och gick med hunden. Kameran följde med ut men det blev inte nå många bilder då det var lite ont om bra (och inte redan överanvända) motiv. *suck*

Nåväl, imorgon börjar jag i alla fall tolv och kommer nog mestadels att sitta vid datorn så vi får se om det blir någon fin liten uppdatering då. (:

Over and Out
//Alex

Would you follow me to hell and back


Denna sortens handtag sitter på min garderob och lådor, någon som kan gissa vad det är få något? c:


Det är lördag och det gillar jag. Lördagar är bra för då kan man göra precis vad man vill hela dagen och vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska ta tag i mitt rum faktiskt, ska ta och packa upp lite böcker och annat smått och gott. Det börjar ju faktiskt arta sig riktigt bra där nu, hyllorna och skåpet är uppe, och mina lådor har fått handtag och innehåll samt står det en sängbotten på plats. Så idag ska jag plocka igenom mina böcker och se vad som ska stå där inne och vad som inte ska det och sen får vi se om det blir något mer gjort, jag hoppas det i alla fall för jag vill verkligen ha mitt rum typ nu. x3
Lite längre ned i inlägget ser ni fler bilder från förra helgen då jag och mamma fixade i rummet. (:

I övrigt så nördar jag lite oxie (frågesport) samt spelar en massa Backyard Babies, det är riktigt najs det. Senare under dagen så ska jag väll ned på maxi och köpa mig lite godis, eller i alla fall en dricka och sen får vi se vad som händer. Men nu ska jag i alla fall ta tag i rummet men här får ni lite bilder från förra helgen:



Over and Out
//Alex

Are we meant to be angels fallin'


Haha, asso shiieet vad dålig jag är på att uppdatera alltså, det är inte helt okej faktiskt.. Men ni får faktiskt leva med det när jag inte har så mycket skrivlus .. "/
Idag har i alla fall varit en osedvänligt bra dag med otroligt mycket flum och bus med Elias och Stina. Det är då i alla fall första gången som jag stannat i skolan till klockan halv fyra helt frivilligt en fredag, det är ju helt sjukt egentligen.
Vi började med att vara relativt seriösa och gjorde faktiskt det vi skulle men allt eftersom så spårade det ur mer och mer. Jag och Stina hade lite flumfotografering medans Elias var iväg och gjorde nått med elevrådet och ja, det vart riiiiktigt fina kort, hehe.. Sen tog vi oss en lunchrast och efter det så var det bara allmänt flum och det slutade med ett pappersflygplanskrig vilket det finns en hel del foton ifrån, hehehe.

Vi gick även till centrum i samlad trupp (bestående av oss tre) och Elias fick den finfina Idéen att han skulle gå i bara t-shirt till centrum (kan tilläggas att det var vrålkallt ute), dock klarade han det inte, det blev för kallt så när vi var i liljekvistiska parken så var han tvungen att sätta på sig tröja och jackan igen.
Väl på stan så busade vi runt fram tills dess att Stinas buss kom, folk måste ha trott att vi var störda eller nått, men kul hade vi. =D

Bilder från dagen kommer möjligen senare om jag lyckar få den från Stina. c:
Och nu avslutar vi detta inlägg med en liten låt tycker jag. ^^

A Song For The Outcast ~ Backyard Babies

Are we meant to be angels fallin'
or do we live to survive?
This illusion ain't my way
when everybody is walking out on

On the road to a strict perfection
Only the beauty live to tell
This is the source of all the infections jaded,
but I won't fade out with you


Over and Out
//Alex

Trött som ett as


Ursh vad trött jag är, det är helt sjukt.. Jag började åtta imorse vilket inte var särksillt trevligt då jag hade äckligt svårt att ta mig ur sängen för att sedan inse hur kort tid jag hade på mig och sedan få stressa som en tok. Men imorgon ska jag i alla fall ingenstans utan jag ska sitta hemma och jobba lite så jag behöver inte kliva upp så förbannat tidigt vilket känns otroligt skönt och sen på fredag så börjar jag 11, hehe.

I övrigt så sitter jag här och är vrålhungrig men jag orkar inte gå ned och äta någonting för det är en massa folk där nere och jag är för trött och på för konstigt humör för att orka umgås med någon i min familj, dom är alldeles för dryga och påfrestande..
Egentligen vill jag sätta mig och rita eller någonting men jag känner att jag inte riktigt orkar och inte har jag någon inspiration till det heller så det känndes genast extremt jobbigt så jag tror nog att jag går ned och tar mig ett till hårdbröd och sen sätter jag mig och spelar något form av spel på facebook istället fram tills dess att jag får ork och motivation till att göra något..

Over and Out
//Alex

Lite halvhärlig APU sådär. ^^


Oredigerad och fin bid, ohja. ^^


Haha, jag känner att jag är äckligt dålig på att uppdatera alltså.. inte riktigt okej kanske.. :c
Men i helgen så var jag borta på fest hos min kära vän Maria då hon fyllde år i torsdags så jag hade inte tillgång till något internet.. Men det var i alla fall mycket trevligt och vi bowlade och körde Borlänge VS Ludvika/Grängesberg och Borlänge van, haha. Sen var det fest och skojsigheter resten av tiden, hehe.

Nu är det ju ny vecka och det betyder för min del APU. Jag måste säga att det har börjat riktigt chill, igår började jag halv tolv och slutade ca två och idag börjar jag halv två och slutar nog ca fyra, det gillar jag. Men senare skulle jag kunna tänka mig att det blir lite mindre chill då vi behöver börja fota och verkligen jobba på.
Min APU är nämligen att jag och tre andra ska göra nytt informationsmaterial till Ljungbergsgymnasiet så vi ska då jobba ihop en powerpointpresetation med massa bilder och text från och om gymnasiet och vi har tre veckor på oss. Men det ska nog gå bra ska ni se och jag ska försöka blogga så mycket jag kan så att ni får veta lite vad som händer och så. ^^

I övrigt så har det faktiskt inte hänt just någonting tror jag.. jag har ingenting att tycka och tänka om just nu i alla fall, men det kommer väll antar jag. Fast nu ska jag ta och fortsätta göra mig i ordning och käka och så, hade nämligen funderingar på att gå till skolan då det är otroligt vackert väder ute och för första gången på ett bra tag så är det faktiskt varmt och soligt ute på samma gång och solen värmer faktiskt istället för att bara ge ljus, otroligt härligt. (:

Over and Out
//Alex

Kännslan av hoppöshet...


Jag känner mig så förbannat hopplös.. eller nej, det är nog fel formulering. Visst har jag kännslan av hopplöshet hängandes över mig, men det är inte jag som är hopplös, det är det där förbannade skiten som i allmän mun benämns som skolan som är problemet. Det jag vill göra går tydligen inte och jag bara känner att jag inte orkar krångla mer (den jävel som kommer och säger att jag inte försökt ska jag personligen strypa långsamt).. När man går till syven och försöker få hjälp för att det ska funka men man får samma retarded svar hela tiden, det är äckligt ont om tid och när man kommer hem så får man veta av någon där hemma att "jamen den här lösningen ska ju gå....." men syven har inte ens nämnt det utan bara haft sina dumma argument om varför det inte skulle funka så blir man så förbannat jävla le..

Jag vill läsa Matte B som utökad studiekurs då jag inte vill ha det som individuellt vall av den enkla anledning att jag så otroligt mycket hellre vill läsa Kommunikation och jag får inte välja båda (som individuellt val). Men när jag går till syven så får jag svaret (observera att citatet kan vara felaktigt då jag inte har en ljudinspelning eller något skriftligt utan bara mitt minne, men innebörden och min uppfattning av det hela är den samma även om alla ord kanske inte stämmer exakt) "Men risken att det inte går är stor för att båda kurserna läses samma tid och då passar det inte med schemat". Min reaktion på det är denna: Ni kan inte på fullaste allvar mena att varenda tvåa på hela skolan läser alla 50 poängs kurser sammtidigt, i synnerhet inte Matte B?! Att han sedan fortsätter med att det oftast bara är två olika tiden kursen brukar hållas på får mig verkligen att fundera på hur stora mattegrupperna är egentligen.

Haga är inte någon liten skola och jag skulle gissa på att det är en ytterst liten procent av tvåorna som inte läser Matte B, det får mig ju verkligen att känna mig ännu mer pepp inför att läsa den kursen........... Sen när jag pratar med andra lärare samt min mor så säger dom att det är ju många som liksom tentar av kursen och inte läser den på lektioner utan studerar hemma och sen gör prov för att se så att det funkar och studievägledaren har inte sagt ett fucking ord om att den möjligheten ens existerar utan bara har tjatat om att det antagligen inte kommer funka med schemat och blablabla gör verkligen inte att jag blir mindre sur..

Nu är alla val inlämnade och allt känns bara hopplöst för jag orkar inte tjafsa mer, jag orkar inte försöka ta reda på allting när man får så dålig information även när man verkligen försöker så jag har valt Matte B som individuellt val då jag vet att jag antagligen kommer behöva det för att ta mig in på högskolan (om jag nu tänker läsa där).. Men det känns verkligen inte kul, jag vill verkligen läsa kommunikation för det verkar så grymt kul och otroligt givande och det känns som att jag skulle orka ta ett lite högre betyg i det. Matten däremot är verkligen inte min starka sida och jag ligger oftast precis över G-gränsen, jag orkar helt enkelt inte satsa på något jag tycker är svårt och tråkigt när det fins så mycket annat som jag så mycket hellre vill lära mig.

Vad jag vill få fram är alltså: Se till att alla får läsa upp till Matte B utan att det ska behöva gå ut över det individuella valet eller se till att information och sådant funkar så att man kan få veta alla möjligheter som finns och sluta för i helvete att snöa in på att det inte går för det går ut över min skolgång och mitt lärande och det är så förbannat trökigt att försöka kämpa för något när man måste slå sig blodig och simma motströms precis hela tiden och när det känns som att ingen tror på en och att alla bara försöker motarbeta en bara för att dom ska slippa krångla. Det spelar ingen roll om det är så det faktiskt är eller inte, det är precis så det känns och sen om det är "sanningen" eller inte, det skiter jag högaktningsfullt i.

Over and Out
//Alex

Dååligt..



Haha, jag känner att jag uppdaterar som en kratta.. Men jag har inte haft någon skrivarlust direkt och jag vet inte om jag har det nu heller faktiskt, det känns bara så jobbigt att försöka komma på något, all inspiration har som bara runnit av mig..
Men för tillföllet sitter jag i alla fall på svenskan och skriver på min engelskauppgift som ska redovisas imorgon.. Den skulle vara mellan en och två sidor och min är knappt en, men jag orkar seriösrt inte skriva mer, jag får ju inte ut mer fakta oavsett så..

Idag ska jag i alla fall till Kupolen och köpa en födelsedagspresent till Maria som fyller år idag och hon ska ha en liten fest på lördag, så bäst att fixa present känner jag. Sen så kanske jag drar upp på unf om jag känner att jag hinner och orkar, annars så skiter jag i det och så blir det bara Capoeira, för träna det ska jag.

Jag måste fylla i dom där förbannade jävla valpapprena inför tvåan och lämna in idag också.. Fan, jag hatar den här skiten, det går inte att göra som JAG vill utan allt ska vara så förbannat krångligt hela tiden.. *grrrrrr*
Sen måste jag komma ihåg att ta med affischerna till skolan och sätta upp dem också, vilket jag egentligen skulle ha gjort igår redan, jag känner mig sååååå duktig.. -.-

Over and Out
//Alex


Lite småtuff sådär




Jag känner mig lite småtuff sådär i min oversize Slipknot-tröja, stuprörsjeans och awesome kängor, min mössa och mitt awesome hår gör ju sin del i det hela också, hehe. För tillfället sitter jag i skolan och ska skriva om Uganda.. Fört tillfället är det politiken jag försöker få in i min lilla text, dte är inte lätt ska jag säga er då man absolut inte får kopiera en text utan måste hitta på egna formuleringar och grejs (det är ju en självklarhet, men det är krångligt). ><

I övrigt så går det väll bra dethär tror jag.. Funderar på om jag skulle ta och klippa sönder tröjan lite i halsen så att det blir lite mer awesome, hihi. Om sådär en 30 minuter (alltså halv tre) så slutar jag för dagen, jag har haft tre lektioner vilka var matte, matte och svenska (nej, det är inte felskrivet, jag hade två mattelektioner på rad). Jag ska ned till receptionen och be om en blankett för ansökan om utökad studiekurs och så ska jag följa med Sara till kupolen, vad vi ska göra där vet jag inte men det blir säkert trevligt. :)

Sen ikväll så blir det minsan till att träna. Jag orkar inte bry mig i att jag är sjuk längre, det är så tråkigt att sitta hemma och göra ingenting istället för att träna. Så det blir att ta lite ventolin (en luftrörsvidgande hostmedecin) och så är det bara att träna, hehe.

Men nu ska jag nog jobba dom här sista minuterna, annars blir nog Dan lite grinig på mig skulle jag tro, hähä.
(jaghatarskolansdatorer)

Over and Out
//Alex

 

 


RSS 2.0