Your innocence was never an excuse

Nu i eftermiddags när jag kom in efter att ha gått en promenad tillsammans med min trogne följeslagare hund så fick jag en glad överraskning när jag såg var som dimpit ned i min postlåda. Ett paket! Men inte vilket paket som hellst, nej nej nej nej, utan ett paket innehållande alla mina The Unguided grejer som jag förbeställde för ett tag sen if you remember. Så här kommer då lite bilder på innehållet i paketet, enjoy! :)


Skivan
Gotta love the design liksom!
Postern
Tröjan (framsidan)
Tröjan (baksidan)

P.S. Låtarna på skivan är grymma. ;)

Over and Out
//Alex


You better die young baby


våår~<3

Hejsan hejsan. (:
Just för tillfället sitter jag här och lyssnar på lite musik och har allmänt tråkigt faktiskt. Men det är inte viktigt utan jag kör en liten uppdatering sådär istället. (:

I Lördags en stund efter att jag skrivit det föregående inlägget så blev det lite ändrade planer och jag åkte hem till Klara och sov över där. Vi spenderade kvällen med att tjocka i oss pizza, glass, chips och läsk samt satt vid datorn, tog kort och kollade på en film. Jag kommer dock inte ihåg vad den hette men det är inte viktigt då den inte var sådär jätte bra precis, den var mest bara konstig och äcklig.

I Söndags så följde jag först med Klara ut till Lindan/underberget och fotade henne och Fixie. Gick med på en lååång promenad och fick även rida lite. Sen åkte vi hem till Klara för att slänga i oss lite lunch och sen bar det av till Rommeholen där det var ridborgarmärkestjosan. Jag fotade Klara och Vilda, Matilda och HT samt Bella och Ulax, sen blev det kallt och jag blev trött, hehe. Efter det så åkte jag hem och bara chillade med en ben & jerry's glass, gott som satan ska ni veta. (:

Sen idag så har jag bara varit i skolan och sen inte gjort någonting alls direkt.. Men skoldagen var rätt chill då vi började med att sitta vid datorerna ca en timme och skulle leta efter information om kärnkraftsolyckor och sådant, sedan var det lunch och sen kollade vi på en film som hette Kinasyndromet. Det var faktiskt en rätt bra film, enda egentligen negativa var väll att filmfan var nästan över 2 timmar lång och stolarna vi satt på var väll kanske inte de mest bekväma så man fick lite ont i baken. x)

Men nu tror jag faktsikt att jag ska ta och gå ned och  vara lite social med min familj innan det är dax att dejta sängen. (:
Godnatt på er. :D

Over and Out
//Alex


Now dance, fucker, dance


Ett chips! 8D


Okej, jag har inte uppdaterat på ett tag så vi kör väll på antar jag. (:

I Onsdags så var jag till stallet och fick rida Almstjärna, en mycket fin men stark nordis. Det gick faktiskt riktigt bra, dock ville hon inte galoppera alls utan bara sprang och drog åt vänster. Men hon har inte riktgit lärt sig det där med galoppen än och jag har ju inte ridit henne tidigare så jag antar att man inte ritkgit kan begära så mycket mer. ^^

i Torsdags så var det capoeiraträning och det gick väll rätt bra faktsikt. Fick öva lite spartkar samt testa spela lite instrument. Det är sjukt svårt att spela Berimbau, bara så ni vet. x)

Igår var jag "barnvakt" till Cajsa, Estie och My. Fast jag hade sällskap av Peter så det var inte så farligt. Vi gjorde väll just ingenting men ja, trevligt sådär. (:

Idag ska jag bara chilla, tjocka mig med chips och peppa som fan inför sommaren. Funderar på om jag skulle ta och köpa p&l biljett då jag fick lön igår (happyface) men ja, vi får se. Skulle behöva prata med Boca och se om vi ska jobba nått för p&l innan och efter festivalen för om jag är med och gör det så får jag ju biljetten gratis vilket vore rätt nice sådär. ^^
Fast det känns säkrast att köpa en och sen sälja den om jag ska jobba för då har man ju en oavsett hur det blir. (:

Men nej, nu ska jag ta och ta på mig lite andra kläder och göra något annat, men här får ni en video från en workshop/batizado någonstans ifrån. Mestre Lobão är i alla fall med i den och det är ju lite awesome sådär då han är mestre för Capoeira Besouro Mangangá vilket är gruppen som jag tränar innom och han kommer hit till borlänge för att vara med på våran Batizado (gradering) nu i maj, kommer bli lite awesome sådär. And now, enjoy. (:



Over and Out
//Alex

Pleas understand, at least listen up!


Äntligen vår~


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen, jag känner verkligen att det där med att komma på något intressant att skriva är min starka sida.. Men nu ska jag i alla fall göra ett försök.

Vi börjar väll med i måndags då vi hade friluftsdag. Jag skulle gå på promenad och när jag kommer dit så börjar det med att jag är över en timme för tidig för att jag inte visste när jag började. Så jag gick till maser och umgicks med Elliot ett tag och kom sedan en kvart försent istället. Jag fick en karta (som var fullkomligt oläslig) samt en förklaring på vart jag skulle. Dock så var det så att hon som förklarade för mig bodde inte i borlänge så hon visste egentligen inte hon heller vart jag skulle, starkt jobbat liksom...

Men jag skulle i alla fall gå från maserhalle, till rondellen i Mats Knuts, till Melsta och sen tillbaka till maserhallen.. Det slutade med att det tog mig nästan tre timmar att lyckas leta mig från maserhallen till mats knuts och sen tillbaka. och när jag var tillbaka vid maserhallen så var jag på riktigt dåligt humör samt att mina fötter var ruggigt blöta och kalla. Så jag bara gick in, prickade av mig och gick hem.
En anan lite grej som hände var att jag väl hade lyckats leta mig fram till Mats Knuts så kom jag dit bara för att upptäcka att den där avprickningsmänniskan som hon som skickade iväg mig sa skulle vara där was nowhere to be seen vilket verkligen inte gjorde mitt humör något bättre måste jag säga..

Sen igår så gjorde jag väll ingenting tror jag.. Eller ja, ingenting speciellt i alla fall. Skoldagen flöt på som vanligt och allt var väll frid och fröjd och träningen gick helt underbart bra. Jo, just ja, jag var ju faktiskt ut och fotade lite efter skolan, blev typ tre kort som vart bra men men. (:

Och nu ska jag snart ta och gå ned och hämta mina stallkläder från källaren så ska dom få ligga över badkaret en stund så att dom hinner bli varma innan jag ska dra på mig dem och åka ut till stallet. Kommer bli toppen. (:
Och bara för att jag är snäll samt att jag tycker att ni ska lyssna på det här bandet för dom är bra och anders (sångaren) är lite småsnygg sådär så tänker jag slänga in en vacker liten låt. ;)

Equlibrium ~ Pyracant


Over and Out
//Alex

You are the closest to happy I've ever been in my life


Modeller: Maja Westerberg och Dalpil


Nu (efter några helt awesome band, ca fyra timmars sömn, nio timmars arbete och några timmars mental bortdomning) så är jag kapabel till att skriva (och tänka) igen. Kvällen igår var helt sinnessjuk kul. Banden var awesome och det har lett till att jag sitter och knarkar Pyrakanth för tillfället, höhö.

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, jag hade värsta idéen när jag var på väg till Ica Maxi men nu är den som bortblåst.. fast jag funderar på om jag kanske ska leka lite med mitt smink och kamera, men jag vet inte om jag orkar resa på mig faktiskt, haha.

Over and Out
//Alex

Något klatchit sådär


Modell: Alexandra Fogelberg (jag)
Foto: Cajsa Fogelberg


Alltså, jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg, ett som var fett bra och intressant och awesome och sådär.. men någonstans på vägen så försvan inspirationen och nu kan jag inte hitta den igen. .__.

Men jaja, ikväll blir det i alla fall konsert med Elliot, Stefan och Klara och sen kanske man träffar lite folk där också. Det är i alla fall på Arenan i Falun som det hålls ett evenemang som heter Rock 4 Childrens Rights. Det börjar 18.30 och slutar 23.30. Banden som spelar är Scarpoint, Pyracanth, Deals Death och Scene of Decay. Inträdet är 40 kr och de går till världens barn, be there! (:

Over and Out
//Alex


Warning: hair under progress


Men hejsan. (:


Egetnligen borde jag verkligen inte sitta här och skriva utan borde egentligen jobba med grejerna till fimprojektet som ska vara klart imorgon, men det är inte så lätt när man inte har något marerial måste jag säga. Men så fort mamma kommer hem så ska hon i alla fall hjälpa mig med foldern och sen ska Sara skicka lite jox till mig så att jag skriva ett manus och sen, jaa.. sen får vi se helt enkelt. Chansen att jag hinner till träningen är i alla fall rätt så minimal.. ><

Over and Out
//Alex

I rather live than live forever


Modell: Alexandra Fogelberg (jag)
Foto: Cajsa Fogelberg


nejmen har man sett, ett inlägg! o:
Jag har inte skrivit någonting på sjukt länge faktiskt. Men jag har inte riktigt varit på humör och jag vet inte om jag är det nu heller egetnligen då jag har ont i huvudet, är trött och är sjukt hungrig. Men jag ska göra ett försök ändå.

I Fredags var jag i alla fall ut till Lerbäcken och fotade Maja och Dalpil samt att jag fick rida lite, hihi. c:
Dock sitter jag som en säck potatis och sådär menmen. x)

På lördagen var vi ut till stugan och skottade tak och busade runt lite, kameran följde med och jag måste bara säga att en liten hund + nästan midjehög snö är en sjukt gullig kombination. x)
Sen på kvällen så kom Klara hit och vi var ned på maxi och köpte godis och sen bar det upp på hemmakväll för att hyra film. Det blev att se Case 39 vilket för övrigt är en sjukt bra film som jag verkligen rekomenderar. (:

Söndagen spenderades hemma hos Sharon med god mat och planering av engladsresan som kommer att äga rum i slutet på juli, början på augusti. Vi är nämligen bjudna på bröllop som hålls i Wales så det kommer att bli riktigt awesome.

Sen idag så har jag varit i skolan, på bussen hem träffade jag Karin vilket var trevligt. Sen var jag en stund på stan med Elliot och sen bar det av hem. Och nu sitter jag här med en massa gucka i håret och väntar på att vi ska skölja ur det och förhoppningsvis så kommer det att bli awesome. c:

Over and Out
//Alex


Utkast: Mars 10, 2011


Modell: Alexandra Fogelber (jag)
Foto: Cajsa Fogelberg


Woaah, jag har en stund på mig innan jag måste kila, det är helt otroligt. o:
Det blev inget inlägg igår då jag inte han. Men ridningen i förrgår gick i alla fall helt insane bra, jag fick ha Genuin igen och vi jobbade med mjukgörande rörelser samt övergångar mellan skritt och galopp. Gick otroligt bra och hon kom ned i en riktigt, riktigt fin form. Jag har aldrig ridit henne i så fin form förut faktiskt. Dock blev hon sjukt taggad i slutet av lektionen så galopp-skritt övergångarna gick väll inte så jättebra då hon bara ställde sig och hoppa på stället istället för att skritta och sen fatta fel galopp (hon har svårare för höger så det blev ju ännu svårare när hon hoppa omkring) men tillslut så gick det också när jag hittade ett sätt att undvika de där hoppandet (samt att alla andra sakta av till skritt så då blev hon lugnare.

Och igår var det träning och det gick la bra I guess. Fast jag var som vanligt väldigt okoncentrerad vid vissa tillfällen och då gick det mindre bra, hehe.

Men nä, nu ska jag ta och göra mig iordning och gå så att jag hinner med prickbussen.

Over and Out
//Alex


Stallet och sådär


Modell: Alexandra Fogelberg (jag)
Foto: Cajsa Fogelberg


Idag blir det stallet, jag åker typ vid sex och kommer hem.... nån gång.. x)
Får se vad det blir att göra idag och vem jag få ha. ooooh, spännandeeeeee, elleeer? x)
I övrigt så har jag väldigt ont i min hals och kommer med största sannorlikhet inte kunna prata imorgon, vilket är dumt för vi ska förstätta spela in filmen då.. Och nej, det beror inte på att jag är sjuk eller något sådant fånigt, utan jag har nämligen bestämt mig för att jag SKA lära mig att göra screams och growls (eller hur man nu ska uttrycka det) och jag har varit hemma och tränat som en tok (samt läst roliga kommentarer på youtube) så nu tycker min hals inte om mig. (:

Men jag hinner faktiskt inte skriva mer nu för jag måste gå och byta om.. Men jag ska bara tilllägga att sångaren i Etienne Sin är sjuuuuuuuukt snygg och har en fycking underbar röst!!!<3
Och bara för det så får ni här min nuvarande favorit låt med dem och för att vara lite extra snäll och bara för att sångaren är snygg så får ni kolla på musikvideon också. ;)

Forgiveness Is For The Strong ~ Etienne Sin


Over and Out
//Alex

616


"You made It.
Your one of te 616.
We will send you the:
The Unguided - Nightmareland packet 1 M

You will get it on the release date 1 April.

Sincerely / Deapotz"


Jo, jag är grymt cool, jag vet. ;)

Over and Out
//Alex

We are the misfits of the world


Modell: Alexandra Fogelberg (jag)
Foto: Cajsa Fogelberg


Nejmen godag. Idag är en ny dag och jag är på äckligt dåligt humör, ursh. Men det kommer för hoppningsvis att ändras lite om en stund när mamma kommer hem och jag tänker tvinga henne att förbeställa The Unguided - Nightmareland Package 1 (LÄNK) till miig. c: Eller ja, hon får ju pengar av mig såklart, kostar ca två hundra spän (20€) och innehåller skivan Nightmareland i en Jakebox (finns endast 616 exemplar), The Unguided T-shirt (även denna finns i endast 616 exemplar) samt en signerat poster. Jag känner att det är lätt värt dom där två hundra kronorna.

Sen blir det ju träning lite senare ikväll, jag är inte så jättepep inför det faktsikt. Det kommer att vara ett fyspass och vi ska träna sparkar på mitsar och jag är lite sådär småsjuk och inte särskillt pigg, ingen bra kombo måste jag medge.. Men jag kommer inte banga ändå, tror jag.. Men oavsett vad så ska jag ändå dit och lämna över hotellets prislista så det är nog lika bra att byta om och vara med ändå, om inte min hals envisas med att ha ont.. >.>

I övrigt så sitter jag i skrivande stund här och väntar otåligt på att mamma ska komma hem och lyssnar på min fiina skiva som jag fick igår för typ tvåhundrade gången. Jag älskar den verkligen, hihi. c:
Men nu ska jag ta och göra annat, typ resterande 50 av mina dagliga hundra armhävinngar kanske? Aja, det visar sig.

Over and Out
//Alex

Svar till Emma


Svar: Jag har inte den blekaste, det balla ut för ett tag sen och jag har verklgen testat allt, jag har kollat igenom kodmallen, bytt design en massa gånger men det vill ändå inte funka.. Mycket dåligt om du frågar mig men jag vet inte vad jag ska göra åt det.. ><

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Eeh.. ja.. En vanlig dag hemma hos mig ser väll ut ungefär såhär:

Vaknar
Gör mig iordning
Går till skolan
Kommer hem
Går med hunden
Sätter mig vid datorn
Byter om
Käkar
Drar på träning
Kommer hem
Går med hunden
Duschar
Går och lägger mig


Typ.. Men självklart finns det dagar som jag inte tränar samt dagar om jag är med kompisar eller drar iväg på annat efter skolan och sådär, men en typisk "vanlig" dag för mig ser ut på ett ungefär sådär. Dock är Lördagar och Söndagar lite annorlunda då jag inte går i skolan, men det är alltid olika vad jag hittar på då såattee..

Over and Out
//Alex


Like coffee needs a cup


Modell: Cajsa Fogelberg


Jag hittade aldrig kabeln som jag letade efter, men jag hittade den andra kabeln som jag trodde att jag tappat bort för länge sen, haha. Men jag kunde ladda över lite bilder i alla fall och det är ju bra.

Och kolla vad Roger precis kom upp med! :D *pekar på bilden nedan*


Ruggigt bra skiva faktsikt. Och nej, jag kan inte se normal ut på kort. I synnerhet inte när de är tagna med webcamen, haha.. x)

Jag har inte så mycket att skriva faktiskt.. Så jag ska ladda över lite musik till Ipoden och mobilen och sen ska jag sätta mig och nörda sims tror jag, haha.

Over and Out
//Alex

Hemma och utan kabel....

Hej, nu har jag kommit hem igen, men jag kan inte hitta överföringskabeln till kameran, det är inte bra.. jag återkommer med ett inlägg samt bilder när kabeln är återfunnen.

Over and Out
//Alex

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Det finns mycket som folk inte vet om mig, och mycket som jag inte vill att folk ska veta heller. Men jag kan väll försöka få ihop en liten lista på saker som folk (kanske) inte vet om mig.

Jag har äckligt livlig fantasi
Jag är egentligen mörkrädd
Jag har drag av aspergers (lite mimik)
Jag fick min första kamera när jag gick i typ ettan
Jag har väldigt dåligt självförtroende

Nu kommer jag inte på något mer, nog för att det finns mer saker folk inte vet om mig, men inget mer som jag har för avsikt att dela med mig av.

Over and Out
//Alex


It's what you leave behind you when you're gone

God morgon, eller borde jag kanske skriva god eftermiddag? Klockan är ju faktiskt tjugo över två. Jag sitter här i soffan nere i gröna rummet med en hund och en dator i knäet medans jag lyssnar på lite vacker musik. Jag är lite halvt rörelseförhindrad då min hund har snott ena min arm att ha sitt huvud på, lite småsöt sådär.

Jag är fortfarande helt salig av lycka över hur bra det gick igår alltså, och sen ikväll blir det att träna capoeira (äntligen). Sen imorgon så bär det av till Sala så under helgen så blir det inget bloggande.
Men bara för att jag inte kommer på något mer att skriva så slänger jag in lite låtar som jag tycker att ni ska lyssan på bara för att dom är lite fina sådär. (:

Wiskey Lullaby ~ Brad Pariley and Alison Krauss


No Boubt About It ~ Neal McCoy


Don't Know Why I Do It ~ Mark Chesnutt





Tack Emma. c:

Over and Out
//Alex

You make me fly<3



Har nu kommit hem från stallet för en liten stund sen och jag överdriver inte när jag säger att jag är riktigt jäkla lycklig alltså. Vi hade lite hoppning idag och jag fick ha Genuin (min favorithäst) som jag aldrig hoppat förut, men det gick riktigt, riktigt bra och efteråt så fick jag veta att hon är den mäst svårridna hästen i stallet så vem som hellst kan inte rida henne. Men det kan jag förstå för det går verkligen inte långsamt så han man inte full koll så bär det av riktigt ordentligt, men samtidigt så om du håller för hårt i henne så blir hon pissur och ställer sig och hoppar på stället och sparkar backut och krånglar och skiter helt i att hoppa. Men med mig så varken drog hon eller stanna, så då blev jag glad. c:
Men hon är verkligen en häst som passar mig, som handen i handsken och jag vill verkligen lära mig att rida henne bättre, både i hoppningen och dressyren.

I övrigt så var idag sista dagen som jag jobbade för denna veckan, det känns så skönt att veta att jag inte behöver gå upp imorgon utan att jag får sova precis hur länge jag vill. Det tänker jag göra också, länge ska jag sova.

Och jag har även bestämt mig för hur jag ska göra med håret så det blir att dra ned på affärn nån dag och köpa hårfärg vars färg är hemligstämplad för tillfället. ;)
Men nu ska jag sluta skriva och vi avslutar detta inlägg med en låt. c:

Lift ~ Poets Of The Fall

"You lift my spirit, take me higher, make me fly, touch the moon up in the sky"


Over and Out
//Alex

När händerna inte räcker till...




Over and Out
//Alex

RSS 2.0