Kryptonite


En bäck. c:

Jag är trött och borde egentligen gå och lägga mig och sova en stund. Jag började jobba sju i morse och det kommer nog bli en rätt sen kväll redan idag samt att jag börjar sju imorgon igen. Sen kommer samma prosedur upprepas imorgon då jag jobbar frukost även på fredag. Sen jobbar jag städ på eftermiddagen på söndag men jah.. ^^

Ikväll är det två band som jag tänkt se. Jimmy Eat World och Sick Puppies, kommer säkert bli awesome dock kommer jag nog få se JEW själv om jag inte letar på någon inne på området. Sick Puppies ska jag däremot se med Elliot så det kommer bli awesome. c:

Nä, nu ska jag ta mig en powernap på typ en timme innan jag ska börja göra mig klar att gå upp på området. ^^

Over and Out
//Alex

Här ska det vara en rubrik

Nuså, nu borde jag ha lite tid att skriva. Idag ska jag åka moppe till jobbet då jag jobbar i morgon, torsdag och fredag och ska åka moppe dit och då kan det vara en fördel att hitta. Samt att jag ska dra upp till Maserhallen och hämta ut mitt festivalband så att jag kommer in imorgon, hähä. Och jag hinner faktiskt inte skriva så väldigt mycket mer då jag måste göra mig klar lite räserfort nu. Så det här får vara allt för denna gång. :)


_____________________________________________________________________________

Svar på kommentar:


Jag konstaterade att inlägget som var print screenat och inlaggt på hennes blogg var skrivet på ett sådant sätt som är väldigt drygt att läsa, med en massa onödiga förkortningar och dylikt, och att jag inte kan tänka mig att det finns så många som skulle orka läsa eller följa en blogg med sådan text. Sen att du använde dig av personangrepp är inte heller något som jag kan tänka mig lockar folka att läsa, möljligtvis de som tycker att du är dum och känner att de måste klaga lite på dig.
Och vet du vad? Du hade faktiskt kunnat skita i min kommentar och bara låtid det vara, men istället måste du komma hit och bråka? Där tycker nog jag att din rätt att klaga på att "vara dryg" försvann. Samt att det var du som var tvungen att på peka att du "nog har mer läsare" än mig, inte tvärt om. :)



Btw, hädanefter kommer jag börja svara på kommentarer i kommentarsfältet, bara så ni vet. ^^

Over and Out
//Alex

Engel

I'm back! Midsommar firades nämligen ute i stugan och jag kom hem igår eftermiddag och direkt när jag kom hem fick jag städa. Sen vandrade jag och Klara iväg till biopalatset och köpte oss varsin biljett till Pirates of the Caribbean on Stranger Tides 3D samt att Klara sov över här. Så på grund av dessa faktorer så har jag inte hunnit skriva något och denna vecka är det Peace and Love så hur jag ska hinna det vet jag inte.. Samt att jag nu måste springa iväg och göra annat men jag ska försöka få tid att skriva senare ikväll.

Over and Out
//Alex

Det gick inte riktigt som jag tänkt.. ^^'

Återkomma var det ja.. men jag har faktiskt fortfarande ingenting att säga och mitt internet dör om ganska precis 5 minuter så inte hinner jag slänga ihop något flumm heller. Så ni får nöja er med detta nu och så skriver jag väll när jag har något att skriva igen. Godnatt.

//Alex

So play your cards right girl, this beating heart is yours to break.

Imorse vaknade jag skiiiit tidigt och hade kramt i vaden, otroligt trevlig upplevelse, verkligen. Det var typ: *vaknar, försöker vända på mig* "SMÄÄRRTAAAAAAAAHH!".. Fast det var inte bara vaden som gjorde ont, hade ont lite överallt men vaden var värst.. Efter en timme ungefär stod jag inte ut längre utan letade reda på linnement (radital hästlinnement för att vara exatk) och smorde inte vaden, då blev det myyycket bättre. :)
Och det var pretty much vad jag hade att säga.. jag återkommer lite senare ikväll. :)

Over and Out
//Alex

Kännde liksom för det. :)


Stiinas mage. c:


Buorre beaivi.

Bloggen har ny headder! *pekar* Så nu vet ni vad jag har haft för mig idag och igår. (nej, det tar inte jättelångtid att göra en sådan headder, men jag är perfektionist såatte). Vi var även ut i stugan igår och vårstädade så att vi ska kunna vara där på midsommar.

jag har egentigen ingenting att säga precis och nu ska jag ned och käka och göra mig i ordning för träning.

Over and Out
//Alex

'Til the world stops turning

Idag har jag gjort absolut ingenting. Så något att skriva har jag inte men jag kom på att jag inte lagt upp bilderna från utsparken än så här kommer de. Enjoy. ;)


Elias arm efter att Emanuel kletat ägg på den. c:


Presenning med ett täcke av vatten, såpa och ägg.


Äpplen i hink


Sockerbitar i mjöl


Vattentatuerande


Vattentatuerande


Vattentatuerande


Vattentatuerande


Vattentatuerande


Får instruktioner


Kräla över presenningen.


Kräla över presenningen.


Sockerbit i mjöl.


Bilda ord


Och såhär kunde man se ut efteråt, det börjarnärma sig hur vi såg ut efter nollningen. x)

Och det var allt gott folk, nu ska jag ned och käka.

Over and Out
//Alex

Did it for the glory


Lite "favorit i repris". ;]


Jahopp, idag har jag faktiskt gjort en hel del trots att jag nästan inte gjort något alls, haha.. O_o
Ja, jag har i alla fall varit upp på stan tillsammans med familjen och farmor och farfar och ätit på thairestaurang, mycket trevlig måste jag säga. Sen har vi väll som bara suttit och varit sociala och haft det lite trevligt.

Igår hände inte heller särskillt mycket, jag bakade en kladdkaka (som är slut vid det här laget) och var ned på Maxi och köpte en ansiktsrengöringsscrubb och ett par hörlurar då alla mina är trasiga. Nu får vi se om dessa ens håller över sommaren, dom var billiga och jag äter hörlurar till frukost, har guld i hörlurarförbrukningsmästerskap och bara jag petar på ett par hörlurar så exploderar de. Okej, okej, det där sistnämnda är väll inte helt sant då, men de innan är inte helt osant faktiskt, jag har lyckats kvadda tre (!!) par på bara ett halvår och ja, det är ju inte så bra.

Sen på kvällen fick jag västa inspirationsrushen och satte mig ned med mina blyertspennor, mitt ritblock, mina sudd och mina skuggningsstomps och började rita på ett FanArt som jag velat göra ett tag men som jag inte riktigt haft inspiration till. Jag satt i ca 3 timmar innan jag insåg att jag verkligen borde ta och lägga mig, jag var nästan klar men det saknades några få detaljer och lite finslipning behövdes men nu är den nästan klar i alla fall, jag ska ta mig en sista titt på den när jag skrivit klart det här sen ska den signeras, fotas och skickas in (vart säger jag inte riktigt än. ;])

Over and Out
//Alex


Jump

Ja, i onsdags (lite seg uppdatering sådär ja) så var jag ut till Rommeholen och fotade när Klara hoppade. det var trevligt och så, fick träffa Mia och lita annat igenkännt folk. :)
Men här kommer i alla fall bilderna, enjoy. ;)


Violas mule. x3


Klara och Prince
















Prince A.K.A Kungen

Såååå, det var allt jag hade på hjärtat för tillfället. Kanske kommer ett inlägg senare eller imrogn eller nått. Vi får se. c:

Over and Out
//Alex

I would give you the stars in the sky, but they're too far away


Jag vill också ha en tuff tatuering som betyder någonting...



Idag är en sådandär dag som jag verkligen inte känner för att göra någonting alls. Allt är trökigt, jobbigt, drygt, helt åt helvete men man kan ju inte bara sitta inne och göra ingenting, det går ju liksom inte. Då blir folk liksom lite grinig på en och det är ju inte så trevligt. Så, istället för att inte göra någonting alls som jag egentligen hade lust med så pallrade jag mig upp till Galaxen för att se på när niorna anlände till balen och jag hade väll i åtanke att jag skulle fota lite. Men när jag kom dig så regnade det som satan och trots det så var det helt tjockt med folk och inte kul alls. Men jag höll i alla fall modet uppe så pass länge att jag han se Elliot och Jänz men sen sket jag i resten och gick hem då jag inte kunde hålla i paraplyet när jag hade kameran och jag hade ingen med mig som kunde hålla paraply åt mig och inte heller var jag 2 meter lång utan jag fick vakert stå där på tå och försöka fota samtidigt som jag försökte förhindra att paraplyt jag hade medtagit men fällt ihop och ställt ned inte föll till marken och blev trampat på.

Där har ni hela senariot så ni förstår att det inte var lätt och att jag bara tog ynka 11 bilder (DÅLIGT!). Men så kan det va ibland, det är inte alltid det går som man tänkt sig och i synnerhet inte idag tydligen. Men det är ingenting att deppa över, det är bara å komma igen nästa år. (:

I övrigt så sitter jag för tillfället och lyssnar på Betnér på Bandit (ja, gamla avsnitt, men so what?) och funderar väll lite smått om jag skulle ta och lägga mig eller något. Jah, det visar sig väll så småningom. ;)
Nej, nu ska jag gå ned och hämta något att dricka och sen ska jag sätta mig med bilderna tror jag bestämt. :)

Over and Out
//Alex

Summer of 69

Har tillbringat förmiddagen ute i stugan tillsammans med Roger, hunden och kameran. Det blev lite bilder och i och med att jag inte har direk något att skriva så får detta bli ett inlägg med lite bilder bara. Enjoy. :)


Glad hund. =3


Blomma. c:


En humla! :D


Fränaste bilden då! *stolt* :D


Blomma. c:


Denna lilla krabat tyckte att det var intressant att flyga in i stugan men han ångrade sig ganska snabbt så jag fick hjälpa den ut.. ^^'


Fläääril! c:


Den tyckte att den satt bra där och stördes inte alls av mig. c:
Fram tills dess att min kamera fick för sig att den skulle använda blixten.. :<


En relativt stor spindel (lite beroende på vad man jämför med dock). :)

Det var allt för nu.

Over and Out
//Alex

Levitate

Idag har varit en rätt trevlig dag faktiskt men med lite mindre trevliga inslag. Vi hade ett rejält åskväder idag, det varade inte så länge men helvete vad åskan gick hårt. Jag är inte rädd för åska men när den var rakt över oss så slog blixten ned med världens jävla åskknall i närheten och det sprutade gnistor ur eluttagen samtidigt som det fräste ur dem samt att det lät lite som när trä knäcks så var det faktsikt riktigt obehagligt, och det satte även igång inbrottslarmet på en av skolorna som ligger granne med oss. Detta följdes ju då av ett strömavbrott på ca 10 min vilket är ganska länge för att bo så pass centralt som vi gör. Men som tur var så hade vi dragit ut all viktig elektronik så ingenting kom till skada. :>

Sen lite senare på kvällen när åskan hade gett sig så grillade vi och några av Rogers kompisar var här, det vär mycket trevligt och jag tog tillfället i akt och fotade lite och jag tror faktsikt att bilderna helt enkelt får tala för sig själva litegrann. ^^


Rogers kommentar om denna öl: om du drack öl så skulle du nog dricka denna.
Och ja, den var ju faktiskt lite småtuff. c:


En fågel. c:


Storfiskarna/Storsuparna xD


Söt hund typ. c:


Stilig liten sak. c:


Jävligt tuff tattuering!
Har med den nordiska mytologin att göra och är inte riktigt klar än. (:


Jordgubbar! <3


Jordgubbar med grädda! <3<3


En snigel! :D


En till bild på snigeln. c:

Det var allt för idag. :)

Over and Out
//Alex

Summertime Suicide


En söt filur på Stinas mage. c:


Äntligen är det sommarlov, så underbart härligt det ska bli med 11 veckors ledigt (ja, jag har 11 veckors sommarlov), fast jag kommer inte vara ledig hela lovet, jag kommer jobba lite under p&l och sedan under Darlekarlia (på hotellet såklart). Sen kommer det ju bli en hel del resande också. Vi ska ju upp till släkten som bor där uppe i norr (eller jag tänker i alla fall åka dit) och sen i Augusti bär det av till Wales på medeltidsbröllop, det kommer att bli grymt häfrigt. (:

Sen ska jag ju på Peace and Love och sen får vi väll se om jag kommer iväg till Getaway eller inte, har ju varken biljett eller sovplats och vet inte om jag har pengar till resa och boende heller då jag inte får bo på campingen (bra egentligen, men det gör ju allt så mycket svårare och i vissa fall dyrare). Men det lär visa sig, jag kanske drar till Sonisphere istället och ser Slipknot och Inflames? Eller så kanske jag övertalar mamma att jag får åka till metaltown (kommer inte att hända, men ändå liksom). Eller så är jag smart och sparar mina pengar till englandsresan, vi ska ju faktiskt vara i London någon dag också och då vill man ju ha lite pengar. Men det lär visa sig med tiden, oavsett vad så kommer det säkert att bli en awesome sommar. ;)

I övrigt så har det inte hänt så mycket faktsikt och jag kommer inte på något mer att skriva och sen får vi väll se hur mycket bloggande det blir i sommar men som allt annat så lär det ju visa sig. Nu ska jag i alla fall göra annat. Hjälpa mamma att städa så som jag lovat kanske? :)

Over and Out
//Ale
x

Uppcon11 ♥

Sitter för tillfället här helt ensam hemma och lyssnar på Hollywood Undead med "lite" bas och bara chillar, väntar på att min mor ska komma hem så att vi kan bleka mitt går och försöka sätta i mina svarta dreads i underhåret (lite småtufft sådär) Men i alla fall så här kommer bilder från uppcon (klicka på dem så blir de större) :)


Från vänster till höger:
Emmy - Wriggle Nightbug, Thouhou Project
Elliot - Jill Valentine, Resident Evil: Unbrella Chronicles
Tini - Noel, BlazBlue
Maria - Taokaka, BlazeBlue



Jill Valentine x2


Inledningen till Cosplaytävlingen


Conana, Naruto


Angemon - Digimon


Kommer ej ihåg vad denna cosplay hette. ;_;


Kommer ej ihåg vad denna cosplay hette. ;_;


Emmy - Wriggle Nightbug, Touhou Project


Tini - Noel, BlazBlue


Maria - Taokaka, BlazBlue


Guardian of Insanity, Resident Evil 5


Taokaka och Noel


Amy, Sonic the Hedgehog


Kos-mos, Xenosaga (vinnaren av Cosplay SM)


Guardian of Insanity, Resident Evil 5 (min personliga favoritcosplay detta år)

Sådär ja, det var de bra bilderna från uppcon det. Och nej, det är inte alla cosplays som var med och tävlade, det var bara mina kompisar samt övriga bra cosplays som det blev bra kort på. (det var äckligt svårt att få bra foton faktiskt) :)

Over and Out
//Alex

Svar på kommentar

Jahopp, bara för att jag är lat och inte har orkat ladda upp bilderna från uppcon (det tar ju sådan jävla tid) men ändå tycker att det borde komma en uppdatering (fast jag ska sätta mig och börja ladda upp bilder efter detta) så svarar jag på en liten kommentar (även delvis för att jag inte kan svara på hennes blogg då länkningsfunktionen fortfarande inte funkar). :)



Jaha, och? Det är ingen tävling precis och vad vet du om det? Har du sett mina besökssiffror kanske? Nej, just det. Och jag har aldrig varit in på din blogg heller, kan inte ens din bloggadress så du behöver inte oroa dig. ;)

Over and Out
//Alex

I wish that I could fly, way up in the sky, like a bird so high, oh I might just try


Cookiemonster was there! 8D


Godag, jag är hemma från Uppcon och har överlevt. Ska ta och försöka ta tag i bilderna så forts som möjligt och sen kommer kanske en bildbomb eller nått, det visar sig. Men först ska jag försöka hämta bilderna som ligger på mammas dator vilket kan ta ett tag då den är vääääääääldigt seg.. O.x

Så länge kan ni lyssna på den här låten. Min nya ringsignal typ. :)

Bullet ~ Hollywood Undead


Over and Out
//Alex

Broken frames

Halloj! Detta blir nog mitt sista inlägg inför helgen om jag inte skriver någonting ikväll för imorgon bär det av till Uppsala. Och jag hinner inte skriva så mycket då vi (jag och Maria) ska dra ned till kupolen snart och sen kommer Tini. Men jag kan ju säga hejdå i alla fall. Just för tillfället har jag ingenting att skriva faktsikt utan jag tror jag avslutar här och så tar jag och springer ned på kupolen innan jag fortsätter att packa. (:

Over and Out
//Alex

If I go crazy then will you still call me superman

Jag tycker om min moppe, det gör jag verkligen. Den är rätt tuff och jag tycker om designen. Men när den står bredvid två stora, tuffa, fräna, nya Crossmoppar så ser den väldigt liten och gammal ut måste jag säga. Idag när jag skulle iväg från skolan så stod det två sådana dära nya, snygga Crossmoppar (eller om dom bara var off-road moppar, what do I know, den yttre designen är i princip den samma i vilket fall), sådana där som jag så gärna vill ha och som jag skulle köpa bara jag hade pengar och jag var bara tvungen att stanna lite längre bara för att dregla lite över de två mopparna som stod där.

Jag funderar seriöst på att skaffa mig ett lite fastare jobb (om jag inte lyckas få ett på hotelet, chansen finns) och så tjäna ihop en massa pengar och sen köpa mig en såndär cool moppe som jag så gärna vill ha. Visst skulle det ta ett par månader och skullekanske kräva att jag skulle behöva avstå vissa saker, men det vore det värt för jag är verkligen kär i dom där mopparna. Det bästa är att skulle jag tjäna ihop pengarna själv och bestämma mig för att köpa en moppe för dem så skulle mamma inte säga ett ord om vad jag köpte för något, så länge den inte är trimmad, det har hon sagt så sent som idag.


Betty och min Honda MT5, 1998 (kan hända att den är äldre, men han jag köpte den av sa att det var en 98a)

En Motorhispania Ryz, 2005 (drömmoppen innom designtyp. Den eller denna Motoshispania Furia) Förstå att min moppe såg liten och gammal ut bredvid liknande moppar.. (bildkälla: Denna Blockatannons)

Då hade det varit tuffare att ha mammas Rex stående där, den är åtminståne tuff på sitt eget lilla sätt. c:
Rex Comet, 1976

Over and Out
//Alex

Dragula


Rex Comet, 1976a


Är hemma och ska ta och städa lite, typ snart. Och sen ska jag nog göra lite skolarbete för en gångs skull, haha. Det har inte hänt så mycket här, moppen funkar igen så jag kan äntligen ta mig dit jag vill utan att behöva lita på att någon kan skjutsa eller fixa busspengar/busskort hela tiden och det är ju rätt awesome. (:

Träningen drog igång igår igen efter ett uppehåll på två tveckor. Samt att jag lyckades totalkvadda mina hörlurar och jag hittar inte de som jag har i reserv heller så jag kan inte använda min Ipod och det sög ju.. Men det hade kunnat vara värre, jag hade kunnat ha sönder Ipoden och den kan man inte få en ny för under hundring utan dom kostar en hel del mer.. Hörlurarna är det som bara att springa ned på Maxi och köpa nya, då kostar det inte så mycket vilket är bra då det är en förbrukningsvara. Under ett halvår har jag lyckats kvadda ett headset och ett par hörlurar.. inte helt okej faktiskt.. >.>

Men i alla fall så ska jag väll sätta igång och städa nu då så att jag blir klar någon gång och medans jag gör det så ska jag spela en massa Rob Zombie. Jag tycker att ni borde lyssna på honom om ni inte redan gör det, han är awesome. :)

Over an Out
//Alex

RSS 2.0