Festivaaaaaal~

"Ett skitbra band med bra musik
Nu är det festival
Vi står längst fram i en stor publik
Nu är det festival
Det är ett sanslöst superös
Och kompisen ja han är medvetslös
Och sångaren han bara gal
Nu är det festival"
 
Jag känner att Dökött gör ett väldigt bra jobb med att beskriva Peace and Love (och många andra festivaler). Det har snart gått en hel vecka med festivalande, även om jag bara deltagit i två än så länge, och jag har redan hunnit hamna i extas två gånger.
 
Vi (jag och Maria alltså) sparkade igång festivalandet i Onsdag med Rise Agains som var helt fucking underbart bra! Äntligen har jag fått se dem live! Lite synd dock att de spelade på en så jättestor scen och och fick inte ritkigt kontakt med publiken, men dom var ruggigt bra ändå och när dom spelade Hero Of War, alltså, DET var MÄKTIGT! :)

Efter det var det Simple Plan som gällde och de överträffade alla mina förväntningar med hästlängder. Det var ett sinnessjukt ös och de bjöd på sig själva nå så otroligt, spelade både egna låtar samt covers av diverse clublåter, däribland Moves Like Jagger och Sexy And I Know It. Efteråt var både jag och Maria så uppe i varv att vi inte kunde sitta stilla och pratade ungefär dubbelt så fort som vi brukar samt sprang omkring och skrek som galningar, helt fucking underbart med andra ord. <:
 
Igår så startade vi dagen med Den Svenska Björnstammen. De var riktigt bra faktiskt, vi stod rätt långt bak och dansade till musiken och skråla med i de få låtar *hostrefrengerhost* som vi kan och hade det allmänt trevligt.
 
Efter det så Rusade vi allt vi kunde bort till Venus för att få stå längst fram på Arch Enemy, vi stod där i en och en halv timme och det visade sig att vi inte hade behövt gå så tidigt då i princip alla stod och tryckte på Wolfmother tills det var ca 10 min tills Arch Enemy skulle börja. Men när det väl drog igång så var det fullt ös från start och en enorm energi. Det enda som var lite synd var att Angelas mick inte riktigt funkade så man hörde henne knappt och till stora delar av konserten inte alls. :(
Men i övrigt var de helt awesome och jag kan inte vänta tills de ska spela i sverige igen, jag bara MÅSTE gå, kosta vad det kosta vill! :D
 
Imorgon blir det att se Hardcore Superstar, Hoffmaestro(kanske), Skrillex(lite bara) och så avslutar vi festivalen med världens bästa Michael Monroe. Det bara kan inte gå fel! Men, nu ska jag springa iväg, vi ska nämligen på bio. :)
 
Over and Out
//Alex

"Tycker du som jag så rider vi för då känner jag mig fri..."

Sitter här framför Rogers dator (annars hade jag lagt upp bilder på Kapten, hähä) och väntar på mat. Blir grillat med färskpotatis och sådant gott, omnom. :)
 
Idag har jag i alla fall varit ut till Kapten och ridit, började dock med att vi blev överraskade av ett plötsligt hällregn så att både jag, hästen och utrustningen blev pissblött. Kapten var inte sen med att uttrycka sin missnöjdhet över att behöva ut i detta väder och jag dömmer honom inte. Så vi sköt fram ritten nån timme och ställde oss i uteboxen och myste lite istället. Sedan blev det en liten barbackaritt, mycket mysigt faktiskt. <:
 
Lite senare ikväll så blir det rollspel och imorgon ska jag jobba och så kommer Maria hit och sen blir det Peace & Love för hela slanten, Woooohoo!! :D
Men nu är det mat så jag ska ta och sluta skriva och äta istället. :)
 
Over and out
//Alex

En liten ridtur. :)


"Lille" Kaptenen. <:


Igår var jag ut och red på Kapten tillsammans med Klara och Towanda, det blev en mycket trevlig tur ut i skogen och klättra lite och sedan red vi till fältet bredvid Rommehedslägret och red lite "dressyr" (typ skritta och travade lite och försökte känna lite på Kapten och se hur han reagerade på lite olika "kommandon"). Det gick faktiskt riktigt bra och han var faktiskt riktigt fin för att vara obildad och omusklad. I slutet så var det till och med så att formen kom lite smått stundtals, då vart jag riktigt glad faktiskt. <:

Hade tänkt åka ut dit imorgon också, det blir första gången jag rider ut själv så lite smått nervös är jag faktiskt. Men det går säkert jättebra, hade tänkt att jag skulle rida och klättra lite med honom och sedan rida bort till fältet (om jag hittar dit till att börja med), ta det lite lugnt liksom och känna lite mer på honom. Men ja, det kommer väll mer om det imorgon eller någon annan närliggande dag, lite beroende på hur bråttom jag får efteråt. ^^

Over and Out
//Alex

Idioter finns överallt..

Idag har jag jobbat och sedan övningskörde jag ut till Fågelmyra och tillbaka. På tillbakavägen så tog vi vägen mot Islingby och sedan över Torsång och sen vidare över Stora Tuna och så hem. Men i alla fall, jag fick mig en redig skräckupplevelse på vägen emot Islingby strax efter den trånga tunneln vi rondellen (för er som inte vet så är den vägen sjukligt smal, lite småäckligt att möta bilar där för att det är så trångt och folk kör fort fast det bara är 40), jag låg bakom en moped som körde 30 samt hade en bil bakom mig (obviously var han irriterad för att det gick långsamt eller nått) samt fick en massa möte så jag kunde inte köra om (har typ gjort en omkörning förut och det var på en flerfilig väg med mitträcke såatteeee). Men när det väl inte kom något mer möte så började jag köra om mopeden och när jag är ca jämsides med mopeden så kommer idiot-jävlen som legat bakom mig och kör om! Kan säga att både jag och mamma skrek, var väll bara tur att jag hade tillräcklig sinnesnärvaro för att inte väja undan och trycka ut den stackarns mopedisten i diket/stängslet..
Kom dock på efteråt att jag hade glömt blinka (shame on me), men idioten blinkade inte heller så jag visste inte ens att han hade tänkt köra om, hade jag vetat det hade jag ju väntat med min omkörning tills han hade kommit om oss liksom.

Men jaja, bilder från Uppcon kommer väll upp snart. Blir inte så många dock, klantade mig och lämnade kameran i lägenheten under lördagen (dum som jag är) men lite i alla fall. Blir nog en uppdatering om vad som hände igår också samt lite bilder. :)
Och imorgon händer det också grejer, men det berättar jag mer om sen för nu tänker jag sätta mig och läsa lite mer Brother x Brother. :)

Over and Out
//Alex

Off we go.

Om max en halvtimme så rullar vi emot Uppsala, jag hinner tyvärr inte förbereda några tidsinställda inlägg så ni får klara er ändå. Men jag antar att det kommer gå bra ändå. :)
Tänkte bara säga det och vi hörs på söndag igen.

Over and Out
//Alex

Trötter..

För tillfället så typ halvligger jag i min säng och är allmänt trött och extremt sugen på Cola av någon anledning.. Jag har inte direkt något att skriva heller, har liksom inte hänt något kul de senaste dagarna, jag har bara chillat och gjort ingenting alls, ungefär. Imorgon dock så blir det andra bullar. Då ska jag ta mig till skolan och städa ur mitt skåp, städa mitt rum samt packa inför helgens resa till Uppsala och vistelse på Uppcon. Samt så kommer Maria hit imorgon då hon ska åka med oss till uppcon, så det kommer att bli trevligt. (:

Sen så som sagt, på fredag så blir det att fara till uppcom och jag kommer att vara där till på söndag och kommer där med inte ha någon möjlighet att uppdatera därifrån p.g.a brist på dator och internet. Men, när jag kommer hem så kommer jag att ha desto mer att skriva samt bilder att visa upp, so be patient. ;)
I övrigt hade jag väll inget mer att säga, nu ska jag gå ned och ta en alvedon innan min verk p.g.a kvinnoförbannelsen återkommer och jag blir liggandes i många timmar till och sedan bär det nog fan av ned på maxi ändå, kan inte hålla mig längre. ;)

Over and Out
//Alex

Ett kärt återseende :)

Hohooo, nu kommer äntligen bilderna från i torsdags! :D
Tog ett tag att få tid till att fixa dem känner jag men aja, här är de i alla fall. <:
(Den bruna nordsvensken är Sara och den andra är henner hagkompis Hanna)







Over and Out
//Alex

After four hours sleep you're to tired too feel it...


Gammal bild på Capten

God morgon, eller god förmiddag kanske passar bättre? Äh, vem bryr sig egentligen? Jag sov typ fyra timmar inatt, satt uppe till tre och jobbade med en svenskauppgift som ska redovisas idag, och jag är fortfarande inte klar! D:
Men det är lungt, är inte mycket kvar nu så det kan jag slänga ihop på en liten stund bara, så det löser sig.

Och jag är för övrigt sinnessjukt nervös, jag vill att klocan ska bli kvart i fem nunununununununu! Jag ska nämligen iväg och provrida en häst *pelar på bilden*, blir upphämtad av hästens ägare kvart i fem och ska provrida klockan fem. Det är ingen ny häst eller så utan jag känner honom sedan tidigare, har dock enbart ridit honom en gång och det är minst tre år sedan, haha. Men ja, om det går bra på provridningen så ska jag få rida och ta hand om honom 2 till 4 gånger i veckan. Det kommer utan tvekan att bli awesome. Kommer då att vara i samma stall som Klara samt väldigt nära stallet där Maja har Pilen så jag kommer nog inte sakna ridsällskap i alla fall. :)

I övrigt händer det inte så mycket, fast i helgen, då jäääääääääävlar! Då blir det Uppsala och Uppcon för hela slanten. Är ju sista uppson någonsin så jag ska passa på att köpa allt jag velat ha under alla år. Tur att jag har sparat pengar samt att jag kommer att få lön innan p&l, annars kommer det nog bli lite smått problematiskt, haha.. x)

Men nej, nu ska jag fortsätta med utvärderingen vi ska göra och sedan ska jag fortsätta med svenskauppgiften så att den blir klar.

Over and Out
//Alex


Lite fin sådär. <:

Idag hade jag ett kärt återseende med en gammal vän som jag inte träffat på sådär en tre-fyra år och som jag trodde att jag aldrig mer skulle återse. Nej, denna vän är inte en människa, men någon som jag under ett år tog hand om minst en dag i veckan (oftast mer) och som jag verkligen älskade och höll av trots hennes små egenheter. Men jag tänker inte avslöja för mycket, först ska jag pilla på bilderna från våran lilla återföreningsstund och sedan kommer ni få veta vad det rör sig om. ;)
Det var bara det jag ville säga och nu ska jag fortsätta med min engelskauppgift så att jag blir klar och kan redovisa den imorgon.

Over and Out
//Alex

Minha estrela brilhante é você

Bara för att denna låt är helt fantastiskt vacker så lägger jag den i detta (tidsinställda) inlägg så får ni lite mer uppdatering idag också, enjoy. :)

Fugidinha

Har egentligen inget att säga och ska ta och sätta mig med matten, har slutprov på torsdag såatte..
Men tänkte dela med mig av denna lilla låt iaf bara för att den är söt och jag tycker om den. <:


Over and Out
//Alex

Nite snabt nu bara..

Förlååååt för att jag inte uppdaterat på jättelänge, men jag har varken orkat eller hunnit, har inte hänt särskillt mycket heller och jag har mycket i skolan för tillfället. Sitter för tillfället och skriver ihop en snabb text/tolkning av en låt som ska in nästa lektion. Men jaja, förhoppningsvis får jag snart mer att skriva om men ni får hålla ut tills dess.

Fick för övrigt nyss reda på att jag har MVG som slutbetyg i textkommunikation, FUCK YEAH! Jag var så jäävla säker på att jag bara skulle få ett VG och att min slutuppgift var skit, men han tyckte om den jättemycket och satte MVG på den också, fy fan vad glad jag blev då! :D

Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med så att jag hinner bli klar. Får se om jag kommer med mer glada nyheter sen.

Over and Out
//Alex

RSS 2.0