Prov, Fredagsfika, Fredag och LOOOOOOOVVV!!!!! 8D

Hej alla glaada! =3

Jahapp, nu har man lov då. =3 Idag har varit en bra dag, hittills i alla fall. =) Proven gick bra.. Lr.. humm.. tror nog att jag får i alla fall ett G i geografi nu.. XD Och Kemin får vi väll se hur de blir.. Uppträdandet på Fredagsfikat gick bra.. =) Hihi, men dom som såg dom såg och dom som inte såg får inte se heller... XD  Lr.. jaaa..... kanske.. men nu sitter jag å väntar på Tim och Jonna. <3 Så nu ska jag sitta och vänta lite till.. :P Hare bäst.

~Nightmare~



Söta jambo. =3

Trötter

God morgon alla ^^

Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag hade strängt förbud att sitta vid datorn då jag har två prov idag som jag var tvungen att plugga till. Vilket jag faktiskt gjorde å.. lite halvdant sådär.. XD iaf ända tills Tim gjorde en supricevisit här. :P Haha, jag blev inte liite förvånad när han kom in i mitt rum, trodde först det var mamma som kom.. XD Fast det vare ju inte. ^^

Idag blire å göra proven.. Först ett omprov i geografi och sen ett litet prov i kemi.. >.> Meeeeeennn(!!) först ska jag sjunga. 8D Japp gott folk, idag äre fredagsfika och jag ska vara med och sjunga. ^^ Låten jag ska sjunga är Re-Education ~ Rise Against =3 Ska bli kul. :P Och sen på kvällen så åker mamma och roger bort på konsert och Tim kanske kommer så jag och han får vara ensama här.. Bortsett från Cajsa då.. Men hon räknas inte. XD

Vad ska ni göra idag då? Något extre kul som händer? Det är ju trots allt fredag. ;)

Men nu ska jag se till att jag inte blir sen, hare bäst.

~Nightmare~



If I were a bird I would fly high abow the ground
Free from all things I'm forced to do
Feel how the wind blow through my body
And hear how it whisper to me, on the language of freedom


Morrn morrn

God morgon bloggen =)

Blir till stallet nu direkt då. =) Ska dömma dressyr. :P eheee, det ska bli... spännande.. XD Har inte precis nått att skriva för tillfället, ska packa klart nu å sen blir det väll att åka.. Hare bra. =)

~Nightmare~


Dagens låt: Saved by the bell - Backyard Babies


Hoppning =)

Hej alla trasselsuddar =3

Fick hoppa med Sonia idag. OwO Det gick väll.. Rätt okej.. Det var väll inte riktigt nått såntdär YES-SHIT-VAD-BRA-DET-GICK!!!!! men det var inte heller så att man hängde läpp.. Det gick helt enkelt okej..  Humm.. Imorron blire och fira Tim. :3 Ska dit och ge han en kram och en puss.. :P Får se om han får nått annat också.. Har ju blivit strikt förbjuden att köpa något åt honom... ._. Men jag har makt så jag gör som jag vill! >8D Han kan få en kola, bara för att. ^^ Men aja, det visar sig väll, men nu ska jag duscha och sen ska jag sova så jag orkat upp imorrn. =) God natt och sov gott.

~Nightamre~



Härlig bild från sommaren. ^^ Klara och Lina på bild. :3

This is england

Hej =)

Har alltså sett filmen This is england med skolan. Det var faktiskt en förvånansvärt bra film, tyckte jag i alla fall. =)

Den hadlade om Skinhead kulturen under 80-talet då den delades upp i den classiska och den nya och om hur en lite kille vid namn Shan vars pappa dött i kriget om några öar blir omhändertagen av ett gäng skinheads. Dom tar hand om honom och behandlar honom som en i gänget. Men sedan kommer en kompis till ledaren in i bilden och han följer den nya skinhead kulturen med nynazistiska tankar och synsett och den lilla killen tycker att det han säger låter vettigt och väljer att följa med honom istället för att stanna med det gammla gänget. Man får följa honom, hur allt förändras och hur dom ser på saker och hur allt sedan spårar ur totalt.

En rysligt bra film för sånna som gillar drama och som är intresserade av samället. Väldigt sevärd. =)

~Nightmare~

God morgon

Go morron alla läsare. =)

Har precis gjort mig iordning. =) ska vara på maximteatern vid kvart i åtta, ska se på en film som heter This is England. Vi ska analysera filmen och grejs så blir att använda glasögon idag.. x) Är typ en evighet sen jag använde dom sist.. Orkar inte med dom och dom trycker på nått konstigt vis bakom öronen när jag har headset på så jag får ont.. Oo Så nu för tiden så dissar jag dem för det mästa och dom dagar jag kommer ihåg dem så brukar jag bara ha dem en liten stund då jag är beroende av musik och har headsetet på nästan hela tiden. XD Men idag ska jag ha dem iaf under filmen så att jag kan hänga med ordentligt. :P Kommer nog en kort recention av den senare idag skulle jag kunna tänka mig. :) Så håll ögonen öppna. ;D Slutar två idag och behöver inte va i stallet förrän fem så blir nog att svänga förbi Tim en snabbis och säga grattis då han fyller år idag. <3 Han blir 16 ffs! 8D Ett grattis till han kanske? ^^

I stallet så är det hoppning som gäller idag, hoppas på att jag får Fursten eller Lina.. :3 Men skulle även va kul och rida Sonja. ;) Några jag därremor inte skulle vilja rida är Komet och Kurre.. Tycker det värkar extremt läskigt att hoppa dom.. >.> Men jag är ju lite fegis av mig såå.. XD Nej, men jag har alltid tyckt att det är läskigt att hoppa och nu när min älskling gick bort för snart ett år sen så har det blivit läskigare. Honom vågade jag hoppa allt på. Men det har blivit mindre läskigt efter att jag fick hoppa Fursten, och nu när jag fått hoppa lite med Lina och känner att jag klarar av det så känns det till och med roligt att hoppa. :3 Så jag kan inte säga annat än att jag ser fram emot dagens hopplektion. =)

Men nu ska jag dubbemchecka att jag är helt klar och har allt med mig. Hare bäst. :*

~Nightmare~



En bild på mig. ;3

Dagens låt: När Livet Sviker - Sofijah


Tokdag

Hej alla läsare =)

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå.. Tim kommer hit en snabbis så. ^^<3 Har för tillfället bildbrist för att jag varit för LAT för att ladda över dom från kameran till datorn eller varit ut å tagit fler. Inte så bra.. Läxhögen bara växer och jag pallar inte göra någon utav läxorna.. Mycket som rör sig i mitt huvud just nu, tänker mycket på pappa.. Har inte så mycket som pratat med han sen julafton, och jag har värkligen ingen aning om när jag träffa han senast.. Oo Menmen, är hans eget fel att vi tappat kontakten, jag orkar inte bry mig längre.. >.> Så jag hittar på annat å gö ist. =) Idag t.ex har jag varit med elliot och snart kommer tim och förgyller min dag en stund till. ^^ Å klara hängde med en stund efter skolan å. =3
Någon mer som inte har fått veta resultatet av den skriftliga delen av det svenska nationella provet? Är sjukt nyfiken på hure gick för mig. =3 Kändes iaf att gå bra.. =) Kändes det bra för er då? Hur gick der föresten för er som fått veta? Nåväl, nu är det bara det muntliga kvar.. Blir efter lovet det. =) Sen äre engelska.. Inte så nervös inför det faktiskt.. känns värre med matten. >.<

Känner att jag behöver ut å fota lite.. :P Men har ingenstans å åka för att göra det.. >.> *suck* Men får väll sno med mig mammas kamera å åka ut te elliot mby? :3 Lr så får jag åka till tim å terrorfota honom och hans familj lite.. XD Men nu ska jag göra annat. Hare bra.

~Nightmare~


En låga

Helgens låt: Skin - Ras Cricket


Ja, blev helgens låt för hur helgen har varit. =)

Sammanfattning av helg

Hej =)

I helgen har jag varit hos Tim typ nästan hela tiden bortsett från några timmar på lördagen då jag var på unfs årsmöte. =) Så har inte gjort så mkt i helgen precis.. tagit det lungt bara.. ^^ Finns inte så mycket mer att skriva faktiskt.. Har ju inte hänt något.. ska väll göra läxa eller nått nu.. :P Hare bra.

~Nightmare~



Jonna och Julius. <3

Hemma nu =3

Hej =)

Nu är jag hemma från skolan. Har precis gjort iordning mina skivor och satt upp dem i ett skivställ.. :P Dom är inte många menmen.. x) Känner att jag behöver fler skivor.. :/ Men idag blire kaanske å va me tim en stund.. om jag lyckas tjata ner han.. XD Men i övrigt har dagen varit seeg.. Sitter för tillfället och snackar med tim och läser motdrag. =) ska snart fortsätta å fixa med rummet, ska dammsugas å så... =) å ska rensa mera pennor.. -.- Asså jag har värkligen pennor till förbannelse, men inte äre många som funkar... Oo man ska väll va gla att det inte är en själv som slängt en massa pengar på dem.. x) nåvän.. nu ska jag fortsätta med rummet så det blir klart nån gång. Hare bäst. =)

~Nightmare~



Högen med fungerande pennor ^^



Högen med icke fungerande pennor... -.-'


I skolan

God mogron alla =)

Sitter för tillfäller i datasalen och gör teknikrapport. Fick stressa till bussen i morse så blev bara en hård macka med lite smör på till frukost.. Inte mycket att leva på kan jag ju säga.. :/ Menmen, jag får väll mat om.... några timmar.. .-. Är rätt hungrig nu så det kommer bli rätt drygt.. Har inte orka göra nått åt håret idag heller så det hänger i stripor och äckar sig, och till min räddning så kommer min älskade mössa. ^^ Min t-shirt ä för kort men har ingen annan ren och byxerna sitter långt ned och till min räddning kommer min extremt långa hoodtröja. ^w^ Haha, man får lösa sina problem på bästa sätt, ay? :P Har även mitt "hundhalsband" på mig och läderhalsbandet med den blåa elefante. =3 och så sjukt kycket armband.. ;O Kanske kommer någon bild sen när jag kommer hem och kan ta en och föra in på datorn.. Är ju som sakt i skolan nu så har lite bildbrist men jaa... Lite bilder har jag iaf så ni får nog nöja er med en bild från sommaren skulle jag tor. =3 Bara för att ni ska få längta lite. ;D Men nu ska jag göra det jag är här för och se till att ta igen det jag inte gjort i tekniken.. Hare bäst. =)

~Nightmare~



en bild på Klara och Fifi i sommarhagen, bara för att den är så härlig. <3 (R.I.P Fifi)

Sammanfattning av dagen =)

Go kväll. =)

Idag har jag som sakt flyttat lite av mina grejer. =) är nästan helt klar nu och mitt rum ser ut som ett rum igen.. det går tom att gå på golvet utan att trampa på saker. xD Oooochhh, jag har varit till unf. =3 Det va kul.. ^^ höhö, satt å myste med tim typ hela tiden men ändå.. :P och jag fick skjuts av ellens pappa hem. :3 så när ja kom hem fick jag käka, blev wookade nudlar med kyckling. ^^ och efter det åt jag en lite bit daimtårta och för tillfället så sitter jag och kollar vikla av mina 155814236532530022302 pennor som faktiskt funkar. =3 Jag måste verkligen börja dra ned på sockerintaget.. De senaste veckorna så har det bara blivit värre och värre.. D: Men det är bara å ta tag i det! Bara att bestämma sig och ha lite jävlaranama. >:) Jag får nog bukt med problemet tillslut.. ^^ om inte annat när det är för sent.. ._. x) nej, nu är det dags att gör sig iordning och sova om man ska orka upp till skolan imorgon.. sista dagen innan helgen så. =) God natt och sov gott ^^

~Nightmare~



Mina ben när jag har mina roliga strumpor på mig. =3 R.I.P strumporna. D:


Dagens låt: En sång för fred ~ Ras Cricket


Grattis! =D

Tjo alla =)

Nu äre så att min moder fyller år så jag tycker att vi kan ge henne ett grattis! =D ;) Grattis till mamma Lena! =3 Idag har jag städat mitt rum.. det är riiktigt snyggt nu faktiskt.. bara damsugning som saknas. x) ska väll till unf.. en stund iaf.. får se iom att mamma fyller år så vill hon nog inte att jag är borta så länge.. å jag vill ha tårta såå.. ^^ Men nu ska jag fortsätta med rummet och se till att det blir klart iår. Hare gött. =)

~Nightmare~



Mamma å murphy, Grattis mamma! =D (och R.I.P Murphy) ♥


God morgon

God morgon alla bloggläsare. =)

Tralala.. nu är klockan 08.54 jag har knappt sovit alls inatt.. somna nånstans mellan ett, halv två.. Sen vakna jag kl tre för jag drömt en mardröm, lyckades somna efter ett tag men vaknade kl fyra igen.. och sen vet jag inte riktigt hur mycket/lite jag har sovit men jag har iaf varit vaken till och från sen kl tre i morse... -.- menmen idag ä jag "ledig" iaf. :P så blir te å städa rummet lite.. ser ut som ett bombnedslag här.. >.> sen får vi väll se vad som händer.. ska väll te unf runt fyra fem.. vet nte riktigt.. det visar sig väll.. :P

~Nightmare~



Min blååa mugg. ^^


ingen skola och kvinnoförbannelse

Hej alla =)

Idag har jag varit i skolan och sen var jag till tim.. :P Igår vare ingen skola för det var en läcka så det fanns inget vatten. x) å imorrn äre friluftsdag men ja ska inte va med för jag ska vara hemma... :P har drabbats av kvinnoförbannelsen så blir liite jobbigt att vara ute på sjön en hel dag... >.> Menmen, ist så ska jag städa mitt rum och sen får vi de.. :P men ja.. blir unf iaf. =3 Haha, jag har ätit fyra semlor på två dagar.. XD Gott vare men känns som att jag kommer behöva ut å röra på fläsket för å bli av me allt ja käkat.. XD men nu ska jag nog sova så jag orkar med morgondagen.

Baibai~



"gränsen mellan höst och vinter"

Alla <3 dag!

Godag alla små hjärtan! <3

Bra dag idag =3 börja väll med att ja somna typ fem och sen bidde jag väckt halv åtta.. XD Då va man liite trött.. XD Sen kom ja hem typ runt elva och då satte man sig vid datorn några minuter.. sen tog ja tolvbussen till tim och var där tills kl fem då vi åkte in te stan för å hälsa på hans farmor. =3 en gullig lite gumma det må jag säga ^^ Sen drog vi hem till han igen och myste tills vi trodde att bussen gick så vi stressa till busshållplatsen.. då skulle inte bussen gå förren om 30 min så vi stod där ute i kylan tills den kom.. XD Sen sluta det med att jag fick en utskällning av mamma för att hon tkr att jag är dålig på att passa tider och för att hon tkr att jag är aldeles för likgiltig mot saker...... men det bryr jag mig inte om.. det får inte förstöra min fiina dag ^^ nu ska ska jag nog sova.. snart.. XD Glad alla hjärtans dag på er alla =)

Baibai~



Kan man älska någon man inget förtroende för har
Kan man älska nogon som massa friheter sig tar
Kan man älska någon som man inte vet något om
Kan man älska någon som aldrig när man ropa kom
Kan man älska någon vars hjärta är av sten
Kan man älska någon som endast är av ben
Kärleken är gränslös och därför älskar jag dig
Det vet jag för jag blir varm när du orden säger till mig
Tre ord med så stor innebörd
Som känns lika bra även om du är poppare eller nörd
De ord som nu kommer yttras av mig
De orden är jag älskar dig


Dag på stan =)

Hej alla små varelser =)

Idag har jag å maria varit ned på stan =) lr humm.. det blir igår då klockan är 02.38 men aja.. x) köpte alla hjärtans dagspresent till lite folk.. men hitta inte till alla... ._. meen det betyder att jag får fixa det... sen.. XD ujuj och jag som skulle spara pengar.. X'D men nu ska jag gö annat tror jag... har inge mer å skriva såå..

Baibai~




Jag å moa på bild <3

Hos Ookami

Hej alla små barn =)

Nu är jag hos Ookami och här ska jag bo tills på söndag. :P Blir najs de. =) Ikväll blire nog mby å dygna lite beroende på hur länge filmerna håller på å hur länge vi pallar hålla ögonen öppna. ;) Men vi ska vara vakna efter tolv iaf! >8D Möhöhö, tar mig mby friheten att skriva ett litet blogginlägg mitt i nattet lr nått.. x) är väll kanske inna på msn iaf.. :P Fas aa, vi får se.. ^^ Åhåhåh!!! Vi ska äta PLÄTTAR!! 8D Det är gott ^^ Jag kugga antagligen i geografi å.. ._. Seriöst jag hade pluggat på FEL SAK!!! kunde inte ett dyfft. D: Å kan någon förklara för mig: om man ska ha kartprov på USA, varför i HELVETE har man då med MEXICO!?!?!? Det tillhör inte ens USA ffs! D: aja, håller jag i så kmr jag å få MVG i kemi iaf ^^ å de kompleterar ju detdär lilla IG:et, ay? ;) Vad ska ni äta idag då? =) Nå gott kanske? ^^ Nu ska jag sluta distrahera er, ni har säker bättre saker för er.

Baibai~



Gran med snö på =3


Sammanfattning av dagen =)

Hej alla små oliver

Idag har jag bowlat med emmy å hennes moder. Jag förlora för att jag är extremt dålig på att bowla.. men det var kul endå. x) Efter det blev det unf å träffa alla extemt flummiga och översociala människor! OwO Hehe, pratade lite med Elliot om.. umm.. saker.. ^^ Och umgicks mä Tim ofc. <3 Det är väll ungefär min dag det I guess.. :P Imorrn äre prov och jag kan inte delstaterna utantill.... -.-' menmen, nu ska jag duscha och sen ska jag soova. ^^ God natta alla små nattugglor. =3

Baibai~



En gran med tuff färg som jag tog kort på. :P


Prov, prov, prov och ännu mera prov

Hej alla andar =)

Idag var det nationellt prov minsan. =) Skriftligt prov i svenska. :P Jag skrev en krönika om hur människor delas in i olika grupper utefter stil på kläder och hur man bedöms utefter det.. Hehe.. :P Och än en gång förlåt för dålig uppdatering men jag försöker vara hemma så lite som möjligt då jag inte står ut med folket jag bor med.. Så oftast hinner jag inte sitta vid datorn för när jag kommer hem är det bara att göra sig klar och gå och lägga sig.. om jag kommer hem altså.. Så ni får leva med att uppdateringarna kan ta lite tid men nu vet ni iaf varför. Men nu ska jag iväg och bowla med emmy.

Baibia~



Is på en vindkvarn. =)


Dans snart då

Hej alla =)

Nu blire snart å dra till dansen med Ellen å idag får jag även med mig Tim. :D Kul skare bli. ^^ Vårat lilla filmmaraton igår bestod av tre filmer å här kommer vad dom hette och vad jag tyckte om dem:

* En shoppahilocs bekännelse
Väldigt seg i början men efter ett tag blev den rätt bra. Dock var den väldigt förutsägbar och inte så rolig som man hade hoppats på.

* Ice Age 3
Så bäst. Ortoligt skön film och passar värkligen alla. =) Värkligen sevärd film. ;)

* Yes Man
Jodå, Jim Carrey gör värkligen en riktigt bra stådespelarinsats. Miner, uttryck allt är väkligen otroligt bra. =)

Så, nu ska jag göra annat. :P å btw, bry er inte om den konstiga kodgrejjimojen i slutet av inläggen.. den är bara där för att förvirra.. Haha.

Baibai~



Bild från stugan. Gården heter Hjulbo och planket är uppsatt för att förra ägarna inte orkade rensa bort allt skrot. Men det ska rivas när vi fått bort skrotet där bakom. ;)


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1108616/nightmaresangel?claim=q359yct4zup">Följ min blogg med bloglovin</a>


Hemmakväll =)

Hej alla glada morötter! :D

Nu ä ja hemma. Har varit hos Tim till typ tjugo i ett då bussen avgick därifrån. Kom hem ca kvart över ett och halv två kom Elliot. =) Ikväll ska vi vakta lillsyrran å så ska vi ha filmkväll. =) MED BEN N' JERRYS!!!!!!!!! >8D Får se va vi hyr för film då.. Blir iaf en barnfilm då cajsa måste kunna vara med å kolla en stund.. sen blire barnförbjudet på HÖG nivå! >8D *misstolka inte!!!!* Men ja, vi ska btw ner på Maxi å köpa glass å goodis.. :) Sen ska vi nog bara sitta å tjocka oss framför tvn typ hela natten lr så. XD Men nu ska jag vara social med Elliot.

Baibai~



Bild från när jag å tim *pekar på han till vänster i bilden* tog en liten kvällspromenad i staden.

Dagen i stora drag =)

God eftermiddag =)

Min dag har varit.. umm.. sisådär.. gjorde geografiprov idag å har antagligen IG.. blir å plugga på till omprovet om 14 dar då.. -.- blä. Har varit ute i stugan idag å fotat, 182 bilder allt som allt. =) Dock har jag inte hunnit med att ta tag i dem så dom bilderna kommer senare. ;) men nu ska jag åka till Tim å sova där å imorrn blire å va med Elliot så får se hur mkt uppdaterat de blir under helgen då.. ;) <3 Men nu ska jag iaf dra å inte slösa en massa tid här. :P Glöm inte att komentera nu bara. ;)

Baibai~



Snötäckta plantor :)


Go'morron

God morgon alla =)

Jag hinner med ett snabbt inlägg hära. ;) Såhär ser min morgon ut:

* vakna å påbörja uppstigning ca en halvtimme tidigt, kommer på efter ca 20 min att jag faktiskt får sova tio min till.. -.-
* lägga sig å sova dessa tio min
* stiga upp något sent ist så jag måste gör mig iordning för att hinna med det
*se till att ha allt ihopplockat

Och nu ska jag ned å käka fruksot. :) är vrålhungrig så ska bli gott med något litet i magen innan jag ska rusha till skolan.. I eftermiddag blire å åka till stugan med mamma å möjligtvis tim. :P Då ska jag ha med mig mammas kamera och fota lite. ^^ så då får jag ytterligare lite nya bilder. :P Å btw så har jag nu nya bilder som jag tog när jag å Tim va ute å gick i stan på kvällen.. Dom kommer att dyka upp vareftersom inläggen blir fler. ;) Så komentera nu å se till att göra mig lite glad, berätta om eran morgon? =) Å säg gärna vad ni tycker om bilden. Vad är bra/inte bra, vad ska jag tänka på..? ^^ så, nu är klockan sju så nu ska jag inte ta upp eran värdefulla tid nå mera utan jag ska ta å käka frukost å rusha till bussen. :P Glöm inte komentera!! :*

Baibai~


Ett träd, taget med blixt och upp mot himmelen ganska mkt insomat. =)


RSS 2.0