Rapporten hatar vi. Jappjapp.....

Hejsanhejsan.

Klara: En vit med lite roliga figurer på och så står det Crimiminal Damage på vänster armen..

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik och gör teknikrapport... Ursh, jag hatar att skriva teknikrappot. D: Det vi ska skriva om är så flummigt skrivet så man fattar inte riktigt vad det är man ska sriva... >.< Menmen, tur man har en moder som har gått IT på gymnasiet iaf.. >.> Haha. x) Jaja, nu ska jag fortsätta med rapporten så att jag blir klar någon gång så att jag kan dra iväg till Tim. :3 Hare bäst. <3

~Nightmare~



Ulax öga. :3
Fotograf: Alexandra Fogelber (jag)

NEEEJJJ!!!!!!!!! Dx

God mogron alla. (:

Klara: Jaah, visst ären. x3

Nu äre så att såhär på morgonkvisten så blir jag så illa tvungen att erkänna för mig själv att min nyköpta tröja som jag använt en gång är för liten! D': Menmen, jag får fara te stockholm igen å köpa en ny lite större.... x3 Men det var min favvo av dom jag köpte så nu är jag lite lessen.. >.< Aja, sånt är livet. Men nu ska jag dra. (: Hare bäst.

~Nightmare~



Sööta lilla E.T
Fotograf: Alexandra Fogelberg (jag)


DÅLIGT!

Goder morgon (:

Jag känner att det varit fruktansvärt dålig uppdatering den senaste tiden och det ber jag så hemsk mycket om ursäkt för. Men jag har helt enkelt inte orkat med att blogga och har inte haft så mycket att skriva heller... >.> Meeen, nu serni, nu har jag fått över bilderna från uppcon till datorn och håller på för fullt och fixa till dem. (: Så dom kommer nog upp på bloggen innom kort. :D Plus att jag fixat bilderna från stallet från en tid tillbaka och så ska jag ta tag i bilderna från helgen imorgon tror jag. (: Hinner ju tyvärr inte idag då jag ska till stallet.. >.> Men nu ser jag på klockan att det är dax att sluta skriva och gå ned och äta frukost. (: Men ni få ha en bra dag. (:

~Nightmare~



Klara och Stina. <3
Fotograf: Alexandra Fogelberg (Jag)


Hästagility! :D

Tjaaa!! :D

Idag har jag varit i stallet och varit med och anordnat en hästagility. (: Extremt kul var det och fint väder så vi kunde vara ute med. :D Dock kommer det inga bilder än.. Haha, jag är vääldigt seg med bilderna känner jag nu.. x) Men nu orkar jag inte skriva mer så ni får hare så bra. (:

~Nightmare~

I datasalen

Tjaaa!! :D

sitter för tillfället i datasalen och gör teknikrapport. (: Har egentligen språk men jag har ju förstärkt så jag gör det jag behöver bara eftersom jag inte ligger efter i varken svenska eller engelska.. x3 Men nu ska jag fortsätta på rapporten så kanske jag kan få iaf ett VG i teknik vilket skulle kännas sjuukt bra. :D Så hare bra. (:

~Nightmare~

Trött som ett jon...

Tjabaa!!

Nu är jag hemma från rättvik. (: har ju haft elevens val idag med så jag var till rättvik å kollade på djuren där. (: Det var trevligt och det värkar vara en bra skola. Själv så har man ju kommit in på smådjur dära dåraa.. (a' Haha, känsk ganska härligt faktiskt. ^^ Har dock inte fått veta nått från dom andra skolorna.. ): Menmen.. det kommer väll.. ^^ För tillfället är jag så trött så jag tror nästan jag kommer å somna sittandes.. Haha.. D: Så nu ska jag göra annat innan jag tuppar av.. hare bäst. (:

~Nightmare~

Dagens låt: Psychic Suicide ~ Sonic Syndicate



Alone again in my broken dreams
What is love if not a psychic suicide
Alone again in my restless dreams
Love is nothing but a psychic suicide

Ridningen. :3

Tjolahopp. :D

Nu är jag hemma från stallet igen.. x3 fick Komet och det gick suuper!! :D De enda som va lite drygt var att när vi skulle göra sluta och sedan galopp ur det så blev han lite cepe å bara drog upp huvvet å ville springa.. Men det var bara å sitta stadigt och tala om för han att han inte skulle gö så å sen gick det bra igen. :3 I slutet började han till och med söka sig ned på tygeln lite och då kändes det verkligen YESS!!! :D:D:D:DDD humm... men nu ska jag sova.. ska vara på rececentrum klockan åtta imorgonbitti och åka på studiebesök på rättviks hästgymnasium.. >.> får väll se om de blir kul eller inte.. :3 aja.. God natt på er. (:

~Nightmaresangel~

Hemma men snart borta igen. :3

Tjaa!! :D

Nu är jag hemma från stallet.. Har haft elevens val idag så har varit i stallet å jobbat hela dagen. (: Fett najs har det varit. Var där från nio till nyss.. xD Å ska bara byta om lite nu å sen ut igen.. x3 Haha, men det är faktiskt feting najs å soft att va i stallet. (: För tillfället så har jag extrem bildbrist då jag varit för lat för att fixa med bilderna från uppcon och så har Klara en massa bilder.. XD Men ska väll få dom av henne så småningom hoppas jag.. :3 Men nu har jag inge mer å skriva om för det har inte hänt nått mer.. Haha... >.> Men ni får hare så bra. (:

~Nightmare~

Dagens låt: All about us ~ Sonic Syndicate



They say, they don't trust
You, me, we, us
So we'll fall if we must
Cause it's you, me
And it's all about, it's all about

It's all about us
It's all about, all about us
And that's the thing that they can't touch
It's all about us
It's all about, all about us
We'll run away if we must
'Cause you know

It's all about us (It's all about us)
It's all about love (It's all about us)
In you I can trust (It's all about us)
It's all about us

If they hurt you
They hurt me too
So we'll rise up
Won't stop
And it's all about, it's all about

It's all about us
It's all about, all about us
And that's the thing that they can't touch
It's all about us
It's all about, all about us
We'll run away if we must
'Cause you know

It's all about us (It's all about us)
It's all about love (It's all about us)
In you I can trust (It's all about us)
It's all about us

They don't know, they can't see
Who we are, Fear is the enemy
Hold on tight, Hold on to me
`Cause tonighti

It's all about us (All about us)
It's all about, all about us
And that's the thing that they can't touch
It's all about us (All about us)
It's all about, all about us
We'll run away if we must
'Cause you know

It's all about us (It's all about us)
It's all about love (It's all about us)
In you I can trust (It's all about us)
It's all about us


Magont..

Hejsan

För tillfället sitter jag här och har allmänt tråk.. Roger åkte nyss till jobbet så jag är ensam här hemma.. Sitter i sängen med en värmekudde på magen.. Har åkt hem från skolan för jag har ont i magen men det går förhoppningsvis över snart.. ^^ Ska väll sitta här och kolla på Gravitation och Lovely complex en stund.. ^^ Får se vad jag hittar på sen.. (: men nu ska jag göra annat.. Hare bra.

~Nightmare~

Trevlig dag (:

Tjoflöjt

Har varit en trevlig dag detta. (: nu ska jag ned och kolla på film med mamma och Cajsa och så ska jag trä på dom nya skosnörena på skorna hade jag tänkt. Blir inget mer bloggande idag.. så gonatt på er alla. (:

~Nightmare~


Dagens låt: I am alive ~ YMP



I've learned to lose
I've learned to win
I've turned my face against the wind

I will move fast
I will move slow
Just take me where I have to go

Hemma nu (:

Tjaba. :D

Nu är jag hemma från marknaden igen. (: köpte ett par gröna skosnören, tre godisremmar och två karusellbiljetter. (: Jag gillar att åka karuseller, det ska gå fort och gärna snurra mycket. :D Tror jag skrek minst av alla på båda karusellerna. :P (jag skrek faktiskt inget alls) (: Hmm.... I helgen har jag varit hos Elliot och haft trevligt. Vi har kollat på film, käka kips, drack trocadero och käka ben n jerrys. (: Tack Elliot för en trevlig helg och för att du piggade upp mig. <3 Men nu ska jag nog göra annat.. frågan är bara vad.. x3 Hare bäst. (:

~Nightmare~



Bilden (c) till mig
Deidara (c) till Masashi Kishimoto


Tjaaaaa!!

Hoppla :D

Nu är jag hemma. (: har varit hos Elliot hela helgen och nu ska jag göra mig iordning å dra upp på marknaden hade jag tänkt.. :3 Så blir bara ett snabbt inlägg detta. ^^ Men jag mår prima nu aven fast jag fortfarande är rätt arg å ledsen.. men det har jag väll kanske rätt att vara ett tag, right? Men man ska inte begrava sig i tråkiga känslor, det är bara å gå vidare. (: Så nu ska jag ut å roa mig lite.. sayonara.

~Nightmare~



Bilden (c) till mig. (:
Texten (c) till Sofijah


Dagens låt: Broken ~ Lifehouse




I'm falling apart
I'm barely breathing
With a broken heart
That's still beating

Det är slut nu.. farväl min älskade... </3

Hemma (:

Häjas. :3

Nu ä jag hemma fårn skolan. (: slutade egentligen runt tjugo i elva men jag hade ingen nyckel med mig så fick lov att vänta tills någon kom hem innan jag kom in.. x) Men nu sitter jag iaf å väntar på att Elliot ska komma. :3 Nu har jag nog inge mer å skriva för det händer verkligen ingenting.. Är som att allt bara står stilla.. nåväl.. hare bra. (:

~Nightmare~



"Rubrik"

Goder morgon (:

Nu har ja klivit upp och ska göra mig iordning men först slänger jag in ett inlägg här.. Ska till Elliot ikväll så får se om det blir någe mer bloggande.. Jag känner att jag måste börja fixa med bilderna, jag håll ju å ha värsta bildbristen ju.. Oo Men nåväl.. får se när jag hinner med det.. >.> Men nu måste jag sluta så jag slipper stressa.. Ha en treevlig dag. (:

~Nightmare~



Lite flummig bild.. x3
Fotograf: Klara Forsstedt (qlaralinnea.blogg.se)

Dagens låt: Take me as I am ~ FM Static




Tonights complete,
Everyones asleep,
And I wanna say these words to you,
Ill be Your hands, take me as I am,
I just wanna be with You

Take me as I am, cause Im goin,
I was too scared to start,
and now Im too scared to let go
Take me as I am, cause Im Growin,
but its so hard to tell when Im not used to this so

Unf (:

Hjesanhejsa (:

Idag var jag till unf med Klara å Mich å imorrn så blire filmkväll hos ellen. ^^ Suck, jag är trött.. trött på det mesta faktiskt.. buut, I've made up my minde a bit och jag tänker ge Han en andra chans om han vill ha den.. Har varit rätt osäker ett tag men en kompis övertygade mig om det.. (: Hoppas bara att jag gör rätt val nu... ._. Nåväl, nu får folk säga vafan dom vill men jag älskar honom för mycket helt enkelt (och jag är aldeles för dum i huvudet). Men nu ska jag kolla igenom matten en snabbis och sen ska jag nog ta och sova tror jag.. ^^ Gonatt allehopa. (:

~Nightmare~



Jaa.. jag låter bara bilden tala för sig själv...
Fotograf/redigering: Alexandra Fogelberg (jag)

Frisk.. eller nått.. XD

Go'morron (:

Nu idag är jag frisk!! :D Lr.. jaaaaaa..... jag säger i alla fall att jag är det.. (: ska till skolan och sen unf hade jag tänkt och klara ska följa med. :3 Får väll se vilka man träffar då. ^^ men nu ska jag gå ned å käka frukost så jag slipper stressa. (: Ha en bra dag allesammans.

~Nightmare~



Klara på bild. :3
Fotograf: Alexandra Fogelberg (jag)

När ditt hjärta och din hjärna säger två olika saker
När din ena vän håller med ditt hjärta, den andra med din hjärna
Vem fan ska man då lyssna på?
I alla filmer och alltid när man blir uppmanad till något får man alltid höra: gör vad du tycker känns bäst, gör det du verkligen vill, lyssna på ditt hjärta...
Men är det verkligen rätt sak att göra?
Borde jag bara stänga av allt annat och bara lyssna på mitt hjärta?
Eller borde jag lyssna på vad andra tycker och utgå från det? :S

(den som svarar säkert på dom frågeställningarna är riktigt kunglig)

Trött

Tjolahopp

Nu är jag väldigt trött på att städa.. det slutade med att mamma stod och bevakade att jag gjorde som jag skulle... >.> och jag är inte klar än.. D: men nu orkar jag inte mer utan ska sätta mig och kolla lite på gravitation och sen ska jag nog gå och lägga mig. ^^ Tänkte att jag skulle försöka pallra mig till skolan imorgon så att jag kan gå till unf. :3 Det blir nog inge mer inlägg från mig idag så gonatt alla. (:

~Nightmare~



Jag (:
Fotograf: Klara Forsstedt (qlaralinnea.blogg.se)


Städningen går lååångsamt...

Tjo

Ja, som rubriken säger.. städningen går riiiktigt långsamt... -.- Känner att jag inte riktigt har någon ork att ta tag i den heller såå... ): Nåväl.. istället så sitter jag och knarkar Seremedy och kollar runt lite på internet.. ska väll sätta mig och kolla på gravitation sen eller nått.. eller faktiskt försöka ta tag i städningen.... >.> Suck, aja.. nu ska jag göra annat iaf... sayonara. ^^

~Nightmare~



Jag i en uppförsbacke ute i halvars. (: tycker personligen att bilden är väldigt häftig med motljuset och allt. (:
Fotograf: Klara Forsstedt (qlaralinnea.blogg.se)


Sjuk

Hej alla människor och ickemänniskor. (:

Idag är jag hemma och är sjuk. Ganska skönt faktiskt att slippa skolan lite.. speciellt nu när det hänt en del... >.> Jag är fortfarande rätt arg på människan jag var arg på... men jag är inte bara arg.. jag är extremt sårad och besviken också.. För såhär äre, min pojkvän var otrogen mot mig och det är han jag är arg på.. MEEEN(!!) jag har bestämt mig för att ge honom en chans till (jag älskar honom väldigt mycket förstår ni) men skulle det vara så att han screws it up igen så då äre kört.. Då orkar jag inge mer.... ._. Så för tillfället så håller jag på å städa rummet och så.. :P Ska väll se om jag kan fixa lite med bilder och sånt med.. (: har ju en hel massa bilder fren uppcon pluss att klara har en massa bilder fårn när jag var hos henne och vi gick ut och rastade hennes kamera.. :3 så jag har fullt upp idag. ^^ Och så hoppas vi på att jag är frisk imorgon så att jag kan dra till unf. :3 för det vill jag inte missa. ^^ men nu ska jag sluta skriva och göra det jag ska.. Hare bra. (:

~Nightmare~



En bild på fiinaste klara. <3


Tack klara för en härlig dag (och stöd) <3

Hej alla

För tillfället så orkar jag nog inte så mycket då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. dessutom så har jag inte blilderna från uppcon på datorn än så kanns lite meningslöst att skriva om det... hehe.. för tillfället är jag jävligt förbannad.. jag tänker inte gå in på varför eller på vem men jag känner att jag vet inte hur länge jag kommer att vara arg bara att jag just nu är extremt arg... (milt uttrycks så kan man uttryckade det som att jag skulle kunna slå in skallen på personen jag är arg på om det inte hade resulterat till att personen dog) Och det var allt för mig.. Hare bra..

~Nightmare~




Sören (:

Är hos klara. :3

Tjosan. (:

För tillfället så sitter jag hos klara och har snott hennes dator för stunden. (: Kom hem från konventet runt halv fem igår kväll och var aptrött vilket jag är nu med.. förstår inte riktigt att jag gick med på att bli kidnappad. Haha. XD Men det får jag skriva om mer när jag kommer hem. (: Vi ska ut och ta hennes kamera på en liten promenad om en stund så jag får blogga mer om ikväll när jag kommer hem.. så nu ska jag sluta skriva. Hare bäst. ^^

~Nightmare~


Lite mera pimpning av bloggen och extremt taggad :D

Tjolahopp! :3

Jag har pimpat bloggen ytterligare litegranna. (: Nu finns en chatbox och en musikspelare. :D Ni kan ju kolla igenom spellistan och se om ni hittar nått som ni gillar och säg gärna till om det är någon/några låt/låtar som ni skulle vilja ha med i spellistan så ska jag se till att fixa det. :3

Förövrigt så håller jag på att packa det sista nu och väntar på att Maria och Tini ska komma. (: Jag är extremt taggad inför imorgon. :3 jag tror jag kommer att spricka av förväntan. OxO Det är helt otroligt att jag över huvud taget kan sitta stilla här och skriva.. xD Men jaa... jag är ju lat som vanligt antar jag... hehe.. :P Men nej, nu ska jag minsan ta tag i packningen så att jag är klar när mamma kommer hem, annars så kommer hon att bli helt galen... För inte nog med att jag ska packa.. jag ska bada hunden och städa hans korg och städa mitt rum.. haha.. D: tur att hon inte kommer hemm förrän tre iaf.. >.> annars skulle jag nog dö... HAHAHA!!! xD Jaja, hare bäst. (:

~Nightmare~



Klara och Kurre <3

Dagen låt: Alias ~ In Flames



I found secrets about life's undertow
Let them take me far away

Crawl back in place,
It's easier to cope behind the curtain,
Wipe the worries away
No thought about the consequence

Don't believe the mask
It adapts to any lie

Hemma :P

Hejsan hoppsa. (:

Nu är jag hemma och sitter och har allmänt tråkigt.. ska väll se till och packa klar allt inför helgen och sen ska jag kräva pengar utav mamma.. x3 Haha, jag har inte så mkt pengar kvar nämligen.. D: Det är ju inte så bra precis om man ska iväg på nordens största mangakonvent och hade tänkt att riktigt shoppa loss. xD Men för tillfället så knarkar jag In Flames och funderar på vad jag ska göra åt den extremt hämska odören som min hund ger ifrån sig...
>.>
<.<
Mehehehe, han får nog ta ett bad kanske? >8) Fast det är jag nog för lat för så det blir det nog inget av.. ._. Haha, jag är extremt lat faktist... XD Jag tränar nästan ingenting (även fast jag skulle vilja) så jag blir bara latare och latar.. x'D Men till sommaren ska jag iaf börja träna le parkour med Tim. (: Hihi, ibland funderar jag nästan på att lägga ned planerna på att flytta till stockholm för det finns så mycket här som jag vill göra... men ja... vi får väll se hur det blir med det och om jag ens kommer in... >.> Haha, men nu ska vi inte tänka så. (: Men nu är det så att jag måste sluta annar blir min lilla moder helt skogstokig på mig... >.> Hare bäst. (:

~Nightmare~



Vilda (:


Hemfärd idag (:

Hej alla pluppar (:

Idag åker jag hem till Borlänge igen. (: Och på fredag morgon så bär det av till uppsala. \(>w<)/ Jag är sååå spänd och förväntansfull. 83 Jag kan knappt sitta stilla.. XD För tillfället sitter jag och har allmänt tråkigt.. väntar på att tiden ska gå så att vi ska åka iväg till tåget.. ^^ Ska nog sätta mig och rita lite.. (: Min påskbild är klart btw.. måste bara sno en scaner så att jag kan få in den på datorn så ska ni få se den. :3 Men nu har jag inget mer att skriva.. har inte hänt så mycket precis.. :P Så hare bra. (:

~Nightmare~



Klara och Lina :3


Lite ändrade planer. x)

God morgon (:

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig igår.. Hehe, istället för att gå och lägga oss så gick vi ned och satte oss och kollade på film. XD Fast jag han aldrig se klart filmen för jag somna. Haha.. D: Sen gick vi upp och la oss runt ett.. >.> Haha, tror att jag måste se till att sova ordentligt resten av vecka om jag ska orka med Uppcon. x) För tillfället så sitter jag och väntar på att Maria ska duscha klart så ska vi ned till affären och panta burkar.. :P Då ska Chi (deras Shabrador) få dra en kärra med burkarna. ^^ Hon älskar att dra kärran, haha.. :D Men nu ska jag fixa och trixa med annat tror jag.. skriver kanske lite med sen om jag har tid. (: Hare bäst. ^^

~Nightmare~



Fiinaste Klara och Lina. ^^

Dagens låt: On My Way ~ Phill Collins



Tell everybody i'm on my way
New friends and new places to see
With blue skies ahead, yes i'm on my way
And theres no where else i'd rather be

Uppcon here we come. <3

I Norberg (:

Hejhopp

För tillfället sitter jag i norgerg hemma hos Ookamis pappa och hans fru tillsammans med Ookami själv i egen hög preson. (: Vi är inte liite flum kan jag ju bara påstå.. XD Har inte hänt så mycket faktiskt.. Var på kupolen med A-S och Ookami idag och köpte mig en ny håsspray, ett par hörlurar och sminkredskap... x3 (väl behövt alltihopa) Så sitter nu här vid datorn och får extremt mycet damp på den då jag inte kan skriva å, ä, ö på msn.. är det någon snäll och vänlig själ som vet hur man fixar det? Har vista om det behövs vetas.... >.> aja, nu ska jag göra annat.. och ska nog snart sova för den delen.. är extremt trött även fast jag sov ordentlig igår... fast vaknade ju klockan 6 i morse så kanske kan ha sina förklaringar till varför jag är så trött.. XD Nu ska vi se om jag inte kan få mitt träningsfreak till kompis och gå lägga sig hon med. ;) God natt och sov så gott.

~Nightmare~



(bild brist) En liten bild på mig..... >.>


Hemma (:

Hejhopp

Är hemma nu. :3 Har sovit hos Tim i helgen och sen så åkte jag in te stan till tio idag för att vara med Elliot en stund innan hon skulle till humlan.. var först tänkt att Tim skulle följa med men han dissade oss för han var för trött. XD Men jag har i alla fall haft det trevligt med Elliot, tack min ängel för att du finns. <3 Nu ska jag ut me hunden och sen ska jag bara vänta på att maria ska komma. :P Ska nog fortsätta rita på min über kawaii påskbild. :3 (den vär verkligen sööööt!!) Hihi, lägger upp den sen när den är klar och jag lyckats sno Elliots scaner. >x3 Så, ni får ha det så väldigt jättebra. :3

~Nightmare~


Dagens låt: Tonight ~ FM Static



Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight

Hemma igen.. unf snart kanske? (:

Hej alla (:

Nu är jag hemma från stallet igen och snart kanske det blir å dra till unf.. Haha.. x) har inte så mycket att skriva förutom att det gick bra på påskäggsjakten.. ^^ Så nu ska jag göra annat.. Hare bra. (:

~Nightamare~


Har lite bildbrist för tillfället då det inte funkar att ladda över bilder till nån av datorerna....

Stallet

God morgon alla människor och ickemänniskor. (:

Jag har precis klivit upp och ska börja göra mig iordning vilket går rätt fort då jag bara ska platta igenom håret en snabbis och sen sätta upp det... :P Sen ska jag käka något och sen dra till stallet.. Det är ju påskäggsjakt idag och jag ska ju vara där och hjälpa till. (: Bella kommer och hämtar mig tio i åtta så jag har en stund på mig. ^^ Sen efter stallet så blir det nog att dra hem till Tim och sova där idag och möjligtvis imorgon och sen på Söndag så kommer nog Maria hit och sen åker vi till henne på Tisdagen och sen åker jag, hon och Tini hit igen på torsdag och sen så på fredag så blir det att åka till Uppcon och då kommer vi hem på söndag. :3 Så jag vet inte hur mycket bloggande det blir från och med nu.. Tar väll kanske ett litet uppehåll under påsken men jag ska verkligen försöka att slänga in ett inlägg så fort jag får chansen. (: Men nu ska jag gå och göra mig iordning så att jag slipper stressa. ^^ Hare bra. (:

~Nightmare~



Jonna och Com Berry hoppar. (:

Trött

God kväll

Jag är extremt trött nu.. körde powerwalk hela vägen från unf och hem så när jag kom hem så trodde jag att jag skulle svimma för allt bara snurra... haha... >.> Och imorgon ska jag vara i stallet klockan åtta på morgonen (ohewll, jag får iaf sovmorgon) så blir å gå upp typ sju lr nått... Men ska väll slänga mig i dushen snart och ta en lååång dusch och sen ta och lägga mig.. ^^ (låter inte det helt underbart? :3) Jag älskar att duscha vamt och länge... om jag får duscha själv.. det är som en liten tänkestund för mig typ.. då kan jag tänka på nästan allt utan att känslorna svämmar över. (: och så är det så skönt att duscha för man får upp värmen och man blir ren. ^w^ aja, nu ska jag väll dra så jag kommer i säng i tid så att jag orkar upp imorgon... Sayonara!

~Nightmare~



Klara och Kurre. :3 Bilden till min och klaras Art Trade. Mitt tema var Kärlek.. Har jag lyckats tycker ni? :3


RSS 2.0