Let this river flow...

Fy vilken jävla pissdag detta har varit. Började med att  jag försov mig och vaknade trött som ett as, kollade på klockan och fick slänga mig ur sängen, samla ihop mina kläder och rusa in på toa. Väl där fick jag stressa igenom mina morgorutiner för att sedan flyga ned för trapporna till frukostbordet och slänga ihop en halvtaskíg frukost. Trots detta så fick jag ta en senare buss men det var ingen fara, jag skulle nog komma kanska precis till första lektionen. TRODDE JAG JA! Bussen var sen så när den väl kom och jag gick på så såg jag klockan slå åtta och min lektion hade därmed börjat och bussen hade inte ens lämnat hållplatsen. Som tur är så åker jag inte så långt, tar någonstans mellan fem och femton minuter att åka, lite beroende på väglag och trafik och sådant, idag tog det väll ca 10 tror jag. Väl i skolan lyckades jag knacka på dörren till datasalen lagom i tid för att avbryta läraren i hans genomgång för att sedan, vigt som ett kassaskåp, ta mig fram till den enda lediga platsen längst bak i salen där jag spenderade resten av lektionen med att vara sur och bitter med näsan i datorn och musik i lurarna och läste krönikor och bloggar.

Efter det så var det dags för SAM, det flöt väll på bra i och för sig bortsett från att jag inte är direkt intresserad och för tillfället pratar vi Ekonomi, ganska tråkigt enligt mig men det är i alla fall inte särskillt svårt.
Sedan var det lunch och min lunch bestod av en bulle och lite varm choklad, nyttigt, mättande och sådär, ohja. Näst på schemat var då Foto, sista lektionen (tack och lov), och självklart så har jag inte med mig mina bilder, både för att jag glömt (hostinteorkathost) redigera dem samt att mitt usb fått fötter och gått och gömt sig någonstans så jag hade ingenting att förflytta dem med och min dator är (tyvär) lite för stor för att jag ska kunna ta med den till skolan, annars hade jag gjort det för läääääänge sedan, haha. Nåväl, fotolektion var det ja.. Jo, där var det mer än vanligt kaos, livligt, flummigt och ja, bara allmänt kaos. Men, vi har snäll fotolärare i alla fall så vi fick sluta ca en timme innan vi egentligen skulle ha vilket var väldigt skönt då jag helst av allt bara ville hem och lägga mig i sängen och dö.
Efter det så har det väll gått helt okej lite beroende på hur man ser det, jag har typ suttit i min säng men min dator, lite spel och chips och bara tagit det lungt, samt försökt komma på något att rita till veckans konstutmaning och den som har ett bra förslag på låt som ger inspiration får gärna dela med sig. Dock är detta det sista jag borde göra då mina lärare skiter läxort för tillfället och jag har så många att jag i prinsip skulle kunna begrava mig i dem samtidigt som jag måste komma på vad jag ska välja till trean samt att jag har träning ikväll och jag har verkligen ingen motivation alls till att gå dit.. För tillfället är det nästan så att jag hellre skulle ligga i min säng och bara stirra upp i taket under total tystnad.. Eller räkna matte..

Ursh....

Over and Out
//Alex


Kommentarsfältet. =D

Kommentera gärna men läs detta innan!:

* Som på de flesta andra bloggar så är det NO SPAM som gäller, ingen reklam eller annat onödigt t.ex "hej" "hur mår du?" "vad gör du?" etc.

* Konstruktiv kritik är alltid kul men vakta din tunga, personangrepp och dylikt kommer att leda till ett anmält IP-nummer. (Det spelar ingen roll om du är anonym eller inte, IP-nummret syns för mig oavsett)

* Kommentarer som "fin blogg" "fin design" osv är självklart välkomna men förvänta er inte att jag svarar, vill du vara säker på att få ett svar så utveckla din kommentar lite så att det blir intressant för mig att ta mig tid att svara.

*Jag svarar på kommentarer i mitt eget kommentarsfält.


HTTP-länkningen(hemside-/bloggadress länkningen) i kommentarerna funkar inte av okänd anledning.

BTW! Jag älskar frågor så fråga gärna på om det är något ni undrar, var inte rädda, jag bits inte. Men var dock beredda på att om det är en dum fråga (alltså en fråga som är ställd på ett elakt/hånfullt/sarkastiskt sätt) så kommer jag inte vara snäll i mitt svar heller om jag över huvud taget svarar. Men så länge du inte känner att dom punkterna stämmer in på din fråga så har du ingenting att oroa dig för. :)


Och nu till sist, feel free to comment! :D




Skriv en kommentar är du gullig :3

Har du möjligtvis ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

This thing is out of funktion!

Vad har du på hjärtat? :*

Trackback
RSS 2.0