Dag 3 - Mina föräldrar

Okej, vi börjar med min mamma då.

Min mamma är en riktigt skön människa, även fast vi har våra duster och jag kan bli riktigt förbannad på henne iblad så älskar jag henne ändå och hon är verkligen en sådandär awesome mamma som alla borde ha. =)
Hon har verkligen aldrig hindrat mig från att göra något (om det nu inte skulle innebära livsfara av medisinska skäl). Även om hon har vetat att jag antagligen inte skulle orka med det jag vill testa så har hon aldrig sakt nej, det har alltid varit "Ja, prova du" och sen har jag själv fått avgöra om jag velat fortsätta eller inte och om jag tyckt att det varit värt det.

En av de få bilder jag har på min mor då hon inte fastnar så lätt på bild, hon står nämligen hellre bakom kameran. ;)


Hon är feministisk socialist (som verkligen inte ska blandas ihop med socialdemokrater, det är två vilt skilda saker.) med mycket vettiga tankar och åsikter (för det mesta). ;)
Hon låter mig ha otroligt stor frihet och är verklige kolugn i nästa alla situationer, så länge hon vet var jag är och ungefär när dom ska börja efterlysa mig så burkar jag få dra iväg på näst intill vad jag vill, bara jag har råd. (:

Mamma och Murphy på morsdagridningen.
Kommer ihåg att hon uppskattade det väldigt mycket då hon faktiskt hade önskat att få ha just Murphy. c:


Uttryck som hon ofta använder är bland annat: "Gör om, gör rätt" och "Det kan inte bli mer än fel". Det är även sådant som jag använder. Hon har rätt skön humor också och när hon är på sitt braiga humör så är hon awesome att skoja med, och hon är väldigt kul att diskutera saker med då vi ganska ofta håller med varandra och kan liksom utbyta ideer och funderingar.
Hon är helt enkelt en helt underbar människa och en awesome mamma. <3

Mama på skolavslutningen i nian. c:

 

Min pappa däremot har jag inte så bra kontakt med. Den var väll rätt så bra förut men på senare tid har den blivit sämre och sämre i takt med att jag blivit äldre och blivit mer och mer upptagen på helgerna, sen att han då flyttat till småland (vet inte exakt vart) sådär en 50 mil bort har väll inte hjälp den delen precis.. Men han är faktsikt en snäll liten filur (liten, hehe...). Dock är det rätt svårt att liksom prata med honom då vi är extremt lika och liksom hellre lyssnar än pratar så det är ofta att det blir tyst då ingen av oss kommer på nått att säga samt att vi båda är rätt fåordiga av oss.
Dock så har vi rätt lika smak när det gäller bland annat musik, filmer och böcker. Så om man t.ex åker bil med honom så behöver man sällan bli besviken på musiken som spelas. ;D

En extremt smickrande bild på min käre far, dock är detta den enda bilden jag har på honom. o:

 

Det var nog allt jag kunde komma på om mina föräldrar tror jag.

 

Over and Out
//Alex


Kommentarsfältet. =D

Kommentera gärna men läs detta innan!:

* Som på de flesta andra bloggar så är det NO SPAM som gäller, ingen reklam eller annat onödigt t.ex "hej" "hur mår du?" "vad gör du?" etc.

* Konstruktiv kritik är alltid kul men vakta din tunga, personangrepp och dylikt kommer att leda till ett anmält IP-nummer. (Det spelar ingen roll om du är anonym eller inte, IP-nummret syns för mig oavsett)

* Kommentarer som "fin blogg" "fin design" osv är självklart välkomna men förvänta er inte att jag svarar, vill du vara säker på att få ett svar så utveckla din kommentar lite så att det blir intressant för mig att ta mig tid att svara.

*Jag svarar på kommentarer i mitt eget kommentarsfält.


HTTP-länkningen(hemside-/bloggadress länkningen) i kommentarerna funkar inte av okänd anledning.

BTW! Jag älskar frågor så fråga gärna på om det är något ni undrar, var inte rädda, jag bits inte. Men var dock beredda på att om det är en dum fråga (alltså en fråga som är ställd på ett elakt/hånfullt/sarkastiskt sätt) så kommer jag inte vara snäll i mitt svar heller om jag över huvud taget svarar. Men så länge du inte känner att dom punkterna stämmer in på din fråga så har du ingenting att oroa dig för. :)


Och nu till sist, feel free to comment! :D




Skriv en kommentar är du gullig :3

Har du möjligtvis ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

This thing is out of funktion!

Vad har du på hjärtat? :*

Trackback
RSS 2.0